Ilyen óriáshajót még senki nem látott
Utoljára módositva: 2018-12-06 14:43:00

A hajózás és a hajók megtervezése életre szóló élmény és egy felelősségteljes munka. Ezért ha az ötletgazdák kitalálnak valami újat, annak minden négyzetmilliméterre stimmelnie kell. Úgy tűnik az 1989-ben alapított Celebrity Cruises hajótársaságot legújabb hajójánál, a Celebrity Edge-nél minden újítás rendben volt, ugyanis nem rég tért vissza az első (maiden voyage) beavató útjáról, ami 15 napig tartott, keresztül az Atlanti-óceánon. Hogy egy ilyen út tökéletesen sikerüljön, nem árt ha az utazók megfogadnak néhány tanácsot.

A hajó első vázlatait, a tervek virtuális valóságba helyezését, mind 3D-ben készítették el. Ez a tervezési forma lehetővé tette azt, hogy olyan attrakciók jöjjenek létre a hajón, mint a Magic Carpet, vagyis a Varázsszőnyeg, ami a világ első több funkciós, konzolos lebegő terasza (bár élőzenével), mely 13 emelet magasba emelkedik a tenger fölé. De az úszó város igazi érdekessége az, hogy a korábbi hajókhoz képest teljesen megújították a hajótest felépítését. Azzal, hogy a gerincét és a súlypontját középre helyezték, lehetőség nyílt arra, hogy a test oldalait megnyissák és masszív falak helyett ablakokkal és hosszú panoráma kilátással tegyék még fényesebbé a belsőteret.

A Celebrity Edge 2018. december 16-án indul első hivatalos, 7 éjszakás útjára a Karib-térségbe. Kiindulási- és érkezési kikötője a Florida állambeli Fort Lauderdale-ben lesz.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Állás
Nürnberg környékén (Bayern) otthoni, 24 órás idősápolás-háztartásbeli személyek...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Milyen karácsonyi ajándékokat részesítesz előnyben?
Általában élményt adok ajándékba
A hasznos dolgokat részesítem előnyben
Ár alapján választok ajándékot, ami éppen belefér a keretbe
Mindig megkérdezem az ajándékozottat, ő mit szeretne kapni
Nem szoktam ajándékozni
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. december 15.)


    KONYHA
    Hozzávalók a tésztához: 35 dkg finomliszt, 4 db tojás, 15 dkg kristálycukor, 25 dkg méz, 1 tk. szódabikarbóna, 1 ...