Imahét kezdődik Szigetlankán
Utoljára módositva: 2020-01-24 13:13:12

Csiszér László keresztyén könnyűzenei előadó és zenekara koncertjével kezdődik az ökumenikus imahét Szatmár-Szigetlanka gyülekezetében.

Vasárnap 17 órától Csiszér László és zenekara nyitja meg a szigetlankai alkalomsorozatot. Az egyik legnépszerűbb magyar keresztyén könnyűzenei előadó vallja: „Az egyház feladata: tanúságot kell tennünk a feltámadt és megdicsőült Jézus Krisztusról. Ezért élek, egyedül Őt akarom szolgálni. Célom, hogy minden ember találkozzon vele, megismerje Őt és az Ő szeretetét. Vízióm, hogy a magyar nép egy olyan nemzet legyen, amelyben minden egyes ember Istennel kezdi a napját, vele folytatja és vele is fejezi be. Szeretném, ha minden magyar tartozna egy közösséghez, és a Szentlélek által vezetett imádságos életet élne. A zene számomra ebben eszköz. Hiszem, hogy meg fogom látni, amint Isten országa eljön az életünkbe.”

A január 26. és február 2. közötti hét további részében különböző helyekről érkeznek igehirdetők a gyülekezetbe: hétfőn 18 órától Kovács Zsuzsanna Pusztadarócról, kedden Taracközi Ferenc Beregszászról, szerdán Mikló István Boldizsár Nagyszalontáról, csütörtökön pedig Román János, a Szatmári Egyházmegyei Caritas Szervezet vezérigazgatója jön a gyülekezetbe. Pénteken Dobai Zoltán ákosi lelkipásztor, míg szombaton Kiss József szatmári egyházmegyei főjegyző, szatmárpálfalvai lelkész prédikál. Vasárnap Tolnai János patóházai lelkipásztor 17 órától kezdődő igehirdetésével és gyülekezeti kórusának szolgálatával zárja az imahetet.

Az imahét során szolgálni fog a házigazda gyülekezet kórusa, nőszövetsége, ifjúsága, kátés és gyermekcsoportja, valamint a Bízz Band és a Lanka Duó. A színesnek és tartalmasnak ígérkező programsorozatra mindenkit szeretettel várnak.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2020. február 25.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 50 dkg liszt, 10 dkg vaj, 2 db tojás, 2 dl tej, 2,5 dkg friss élesztő, 10 dkg ...