Ingatlanpiac januárban
Utoljára módositva: 2018-02-13 17:50:49

A januárban regisztrált ingatlan adásvételek számát illetően kilencedik a megyék rangsorában Szatmár megye, írja az év első hónapjára vonatkozó kimutatásában a Kataszteri és Ingatlan-nyilvántartó Ügynökség (ANCPI). Szatmár megyében 2018 januárjában 1205 ingatlan cserélt gazdát.

A statisztika első helyén toronymagasan Bukarest áll 4931 ingatlan adásvételi szerződéssel, második Iaşi, harmadik Kolozs megye, majd Ilfov, Brassó, Konstanca és Suceava következik. A sereghajtók Tulcea, Sălaj, Olt, Ialomiţa, Teleorman és Kovászna megyék, ezek mindegyikében kevesebb mint négyszáz ingatlan cserélt gazdát az év első hónapjában. Országos viszonylatban az ingatlan adásvételek számának növekedése több mint negyven százalékos 2017 januárjához képest, az idei év első hónapjában 39 482 ilyen jellegű okmányt regisztrált az ügynökség, míg a tavalyi első hónapban ez a szám 23 167 volt. Januárban 234 ingatlant terheltek meg záloggal a megyében, ilyen jellegű ingatlan-manőverekből Bukarestben, illetve Kolozs és Ilfov megyékben történt a legtöbb.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Eladó Ingatlan
Eladó 78 ár beltelek a Vetési úton. Tel.:...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Várod már a tavaszt?
Természetesen várom
Várom, de még messze van
Máris tavasz?
Nem szeretem a tavaszt
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. február 19.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 25 dkg csicseriborsó, 1 l zöldségleves-alaplé, 2 db burgonya, 1 szál póréhagyma, 2 gerezd fokhagyma, olívaolaj, só, bors, ...