Ingatlanpiac januárban
Utoljára módositva: 2018-02-13 17:50:49

A januárban regisztrált ingatlan adásvételek számát illetően kilencedik a megyék rangsorában Szatmár megye, írja az év első hónapjára vonatkozó kimutatásában a Kataszteri és Ingatlan-nyilvántartó Ügynökség (ANCPI). Szatmár megyében 2018 januárjában 1205 ingatlan cserélt gazdát.

A statisztika első helyén toronymagasan Bukarest áll 4931 ingatlan adásvételi szerződéssel, második Iaşi, harmadik Kolozs megye, majd Ilfov, Brassó, Konstanca és Suceava következik. A sereghajtók Tulcea, Sălaj, Olt, Ialomiţa, Teleorman és Kovászna megyék, ezek mindegyikében kevesebb mint négyszáz ingatlan cserélt gazdát az év első hónapjában. Országos viszonylatban az ingatlan adásvételek számának növekedése több mint negyven százalékos 2017 januárjához képest, az idei év első hónapjában 39 482 ilyen jellegű okmányt regisztrált az ügynökség, míg a tavalyi első hónapban ez a szám 23 167 volt. Januárban 234 ingatlant terheltek meg záloggal a megyében, ilyen jellegű ingatlan-manőverekből Bukarestben, illetve Kolozs és Ilfov megyékben történt a legtöbb.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Állás
Nürnberg környékén (Bayern) otthoni, 24 órás idősápolás-háztartásbeli személyek...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Legendás állatok - Grindelwald bűntettei
Ma, 21:40
Göthe Salmander (Eddie Redmayne) szerencsére nem változik. Most is ugyanaz a kétballábas, nagy tudású varázsló, aki él-hal a legendás állatokért, és mindent megtesz értük, akár a Roxfortban jár, akár a világ más, egzotikus tájain. A varázslények iránti rajongása azonban ismét újabb kalandba sodorja: ezúttal régi szerelme, Leta Lestrange is felbukkan, de mellette vannak az első részben megismert barátai, a két csinos varázslónő, a legilimentor Queenie (Alison Sudol) és az auror Propentina (Kather
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szerinted szükség volt-e Szatmárnémetiben plázára?
Természetesen, már ideje volt, hogy végre itt is legyen valami
Plázára igen, de ez gyenge
Mindegy, hogy van pláza vagy nincs
Felesleges, Szatmár túl kicsi hozzá
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. november 18.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1 csomag leveles tészta, 20 dkg sütőtök, 1/2 fej lila hagyma, 10 dkg lágy kecskesajt, 5 dkg dió, ...