Ingatlanpiac januárban
Utoljára módositva: 2018-02-13 17:50:49

A januárban regisztrált ingatlan adásvételek számát illetően kilencedik a megyék rangsorában Szatmár megye, írja az év első hónapjára vonatkozó kimutatásában a Kataszteri és Ingatlan-nyilvántartó Ügynökség (ANCPI). Szatmár megyében 2018 januárjában 1205 ingatlan cserélt gazdát.

A statisztika első helyén toronymagasan Bukarest áll 4931 ingatlan adásvételi szerződéssel, második Iaşi, harmadik Kolozs megye, majd Ilfov, Brassó, Konstanca és Suceava következik. A sereghajtók Tulcea, Sălaj, Olt, Ialomiţa, Teleorman és Kovászna megyék, ezek mindegyikében kevesebb mint négyszáz ingatlan cserélt gazdát az év első hónapjában. Országos viszonylatban az ingatlan adásvételek számának növekedése több mint negyven százalékos 2017 januárjához képest, az idei év első hónapjában 39 482 ilyen jellegű okmányt regisztrált az ügynökség, míg a tavalyi első hónapban ez a szám 23 167 volt. Januárban 234 ingatlant terheltek meg záloggal a megyében, ilyen jellegű ingatlan-manőverekből Bukarestben, illetve Kolozs és Ilfov megyékben történt a legtöbb.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Szolgáltatás
Sírok gondozását vállalom Nagykárolyban, a református és Mesterrészi...
Tovább >>>
Állás
Németországi munkalehetőség (nő-férfi) beteggondozói munkakörben, Bayern-Nünberg környékén. Jelentkezni...
Tovább >>>
Állás
Németországi munkalehetőség (nő-férfi) beteggondozói munkakörben, Bayern-Nürnberg környékén. jelentkezni...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
A kém, aki dobott engem
Ma, 18:40
Audrey (Mila Kunis) és Morgan (Kate McKinnon) a legjobb barátnők, élnek, mint hal a vízben a nyüzsgő Los Angelesben. Egészen addig, amíg ki nem derül, hogy Audrey expasija (Justin Theroux) kém, és elszánt bérgyilkosok üldözik, akik történetesen épp a csajok lakásán kötnek ki. A duó akcióba lendül, és beszáll a nemzetközi kémjátszmába, csak egy a gond: halvány lila gőzük sincs, hogy mit csinálnak. A szálak Európába vezetnek, és miközben az önjelölt Mata Harik a nyomukban lihegő gyilkosokkal próbá
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Hol nyaralsz legszívesebben?
Tengerparton
Hegyekben
City Tour-on
Ahol a pénztárca engedi
Nincs pénzem nyaralásra
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. augusztus 20.
Túl sokat beszélsz hétfőn. Mostanában egyre többet és többet beszélsz, és egyre kevesebbet cselekszel. Ez pedig oda vezethet, hogy mindenki unja a szavaidat, te magad is. Talán te magad is arra vágysz hogy a szájhősködés helyett a valódi cselekvésnek add át a helyet. Ma tedd meg azt, amiről már régóta beszélsz és csak beszélsz.
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. augusztus 20.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1/2 csomag leveles tészta, 50 dkg csiperke gomba, 30 dkg füstölt kolbász, 2 gerezd fokhagyma, 6 dl tej, ...