Ingatlanpiac januárban
Utoljára módositva: 2018-02-13 17:50:49

A januárban regisztrált ingatlan adásvételek számát illetően kilencedik a megyék rangsorában Szatmár megye, írja az év első hónapjára vonatkozó kimutatásában a Kataszteri és Ingatlan-nyilvántartó Ügynökség (ANCPI). Szatmár megyében 2018 januárjában 1205 ingatlan cserélt gazdát.

A statisztika első helyén toronymagasan Bukarest áll 4931 ingatlan adásvételi szerződéssel, második Iaşi, harmadik Kolozs megye, majd Ilfov, Brassó, Konstanca és Suceava következik. A sereghajtók Tulcea, Sălaj, Olt, Ialomiţa, Teleorman és Kovászna megyék, ezek mindegyikében kevesebb mint négyszáz ingatlan cserélt gazdát az év első hónapjában. Országos viszonylatban az ingatlan adásvételek számának növekedése több mint negyven százalékos 2017 januárjához képest, az idei év első hónapjában 39 482 ilyen jellegű okmányt regisztrált az ügynökség, míg a tavalyi első hónapban ez a szám 23 167 volt. Januárban 234 ingatlant terheltek meg záloggal a megyében, ilyen jellegű ingatlan-manőverekből Bukarestben, illetve Kolozs és Ilfov megyékben történt a legtöbb.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Alita: A harc angyala
Ma, 21:00
Évszázadok múlva a jövőben, Iron City roncstelepén egy kiber-doktor, Ido, rábukkan a magára hagyott, eszméletlen kiborglányra, Alitára, és magával viszi klinikájára. Magához térve, Alita képtelen felidézni, kicsoda ő, és a világról sincsenek ismeretei; minden új élményt jelent számára. Próbál hozzászokni új életéhez és Iron City veszedelmekkel teli utcáihoz, miközben Ido óvná őt rejtélyes múltjától. A lány összebarátkozik a talpraesett Hugóval, aki viszont inkább segítene neki visszanyerni emlék
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e méregteleníteni?
Igen, szükség van megtisztítani a szervezetet
Még nem próbáltam, de itt az ideje elkezdeni
Nem szoktam, szerintem semmi szükség rá
Mi az a méregtelenítés?
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. február 17.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 3 dkg élesztő, 3 dl tej, 1 tk. cukor, 50 dkg liszt (+ a szóráshoz), 2 tojás sárgája, ...