Ingyenes német nyelvtanfolyam
Utoljára módositva: 2014-07-11 11:10:48

A szatmári Magyar Ifjúsági Kezdeményezés a tavalyi évhez hasonlóan idén is ingyenes német nyelvtanfolyamot hirdet, melyre kortól és nemtől függetlenül bárki jelentkezhet. A 24 órát magába foglaló, kezdő szintű német nyelvtanfolyam mindazoknak szól, akik itthon vagy külföldön szeretnének munkát vállalni, de idegen nyelv ismerete nem tudnak elhelyezkedni. Szatmárnémetiben és környékén több német és osztrák tulajdonban lévő vállalat, cég található, ahol alkalmazáskor előnyt jelent, mi több, adott esetben alapfeltétel a német nyelv ismerete. A profi oktatók odaadó munkája ellenére ennyi idő alatt nem lehet elsajátítani magas szinten a német nyelvet, de az itt tanultak elegendőek arra, hogy megtanulják az alapokat, és otthon vagy akár egy következő tanfolyamon továbbképezhetik magukat. Az ingyenes nyelvkurzus július 17-én, csütörtökön startol, és heti két alkalommal, kedden és csütörtökön 17 órától tartják a nyelvoktatást. A tanfolyam helyszíne a szatmárnémeti RMDSZ-székház (Mihai Viteazul utca 10. szám) tanácsterme. Jelentkezni július 16-ig az RMDSZ-székházban lehet, 9 és 17 óra között, Csenteri Melindánál vagy a 0740297155-ös telefonszámon.

 

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Várod már a tavaszt?
Természetesen várom
Várom, de még messze van
Máris tavasz?
Nem szeretem a tavaszt
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. február 24.
Találkozik valakivel, akinek úgy érzi, bármit el tudna mesélni saját belső érzéseiről. Az ilyen kitárulkozások rendkívül fontosak mindenki számára!
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. február 24.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 25 dkg csicseriborsó, 1 l zöldségleves-alaplé, 2 db burgonya, 1 szál póréhagyma, 2 gerezd fokhagyma, olívaolaj, só, bors, ...