Ingyenes német nyelvtanfolyam
Utoljára módositva: 2014-07-11 11:10:48

A szatmári Magyar Ifjúsági Kezdeményezés a tavalyi évhez hasonlóan idén is ingyenes német nyelvtanfolyamot hirdet, melyre kortól és nemtől függetlenül bárki jelentkezhet. A 24 órát magába foglaló, kezdő szintű német nyelvtanfolyam mindazoknak szól, akik itthon vagy külföldön szeretnének munkát vállalni, de idegen nyelv ismerete nem tudnak elhelyezkedni. Szatmárnémetiben és környékén több német és osztrák tulajdonban lévő vállalat, cég található, ahol alkalmazáskor előnyt jelent, mi több, adott esetben alapfeltétel a német nyelv ismerete. A profi oktatók odaadó munkája ellenére ennyi idő alatt nem lehet elsajátítani magas szinten a német nyelvet, de az itt tanultak elegendőek arra, hogy megtanulják az alapokat, és otthon vagy akár egy következő tanfolyamon továbbképezhetik magukat. Az ingyenes nyelvkurzus július 17-én, csütörtökön startol, és heti két alkalommal, kedden és csütörtökön 17 órától tartják a nyelvoktatást. A tanfolyam helyszíne a szatmárnémeti RMDSZ-székház (Mihai Viteazul utca 10. szám) tanácsterme. Jelentkezni július 16-ig az RMDSZ-székházban lehet, 9 és 17 óra között, Csenteri Melindánál vagy a 0740297155-ös telefonszámon.

 

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Épouse-moi mon pote
Ma, 21:00
Yassine, a fiatal marokkói diák Párizsban tanul építészetet. Egy szerencsétlen eseményt követően Yassine elmulasztja az egyik vizsgáját, így elveszíti vízumát. Hogy gyorsan megoldást találjon a kialakult problémára összeházasodik legjobb barátjával. A gond csak az, hogy a nyakukra mászik egy ellenőr, aki a házasság valódiságát hivatott kivizsgálni.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Te megvetted-e már a karácsonyi ajándékokat?
Igen, mindig jó előre készülök, hogy semmit se felejtsek el
Még folyamatban van az ajándékok beszerzése
Nem vásárolok, saját kezűleg készítem el azokat
Dehogy, majd utolsó percben kapkodok, mint általában
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. december 13.
Régen érezte magát ilyen elégedettnek. Jól sikerült a hete, rengeteget dolgozott és könnyedén, hatékonyan tudott együttműködni másokkal.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. december 13.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db sütőtök, 2–3 db cékla, olívaolaj, só, bors, 1 nagy marék dió, frissen reszelt szerecsendió, 4 szelet ...