×
2020. 04 08.
Szerda
Dénes
13 °C
Derült
1EUR = 4.83 RON
1USD = 4.44 RON
100HUF = 1.34 RON
Sport

Innivalót adományozott az Olimpia

2020.03.18 - 12:00
Megosztas :
 • Innivalót adományozott az Olimpia

  A labdarúgó Liga 4-ben szereplő szatmárnémeti Olimpia MCMXXI együttes az egyik támogatója által felajánlott üdítőitalok egy részét a Vöröskeresztnek adományozta.

  Ciprian Bretan, a 2018 nyarán életre hívott klub egyik alapítótagja a következő gondolatokat osztotta meg szerkesztőségünkkel: „A támogatásként kapot üdítőitalok egy részét a jelenleg is karanténban lévő emberek számára ajánlottuk fel. Tudjuk nem sok, de ahogyan csak tudunk igyekszünk mi is segíteni abból a kevésből is, amink van. Az adomány átadásának a megvalósítása a szatmárnémeti Vöröskereszt segítségével valósulhatott meg. Hozzájuk juttattuk el az üdítőket és biztosítottak minket afelől, hogy eljuttatják a Szatmár megyében kialakított karanténtáborok »lakosainak«. A termékeket az előírások szerint fertőtlenítették és készítették elő a szállításra. Ezúton is szeretném jó magam és az egész csapat nevében felkérni a szatmárnémeti lakosokat, hogy akinek lehetősége van támogassa Vöröskereszt munkáját, minden segítséget nagyon szívesen fogadnak. Most mindennél jobban össze kell tartsunk, hiszen csak így vészelhetjük át a nehézségeket. Azok számára, akik adományozni szeretnének, megtehetik a Vöröskereszt szatmárnémeti székhelyén, a Vlad Țepeș utca 3-mas szám alatt.”

  Mint ismeretes, az Olimpia MCMXXI jelenleg a Liga 4 A-csoportjának 2. helyét foglalja el, és a bajnoki cím egyik idei favoritja.

  Kallós András

  Cookie