Iohannis: A PSD zátonyra futott kormányzásai után sok lesz a tenni- és javítanivaló
Utoljára módositva: 2019-09-14 19:07:19

Sok lesz a javítanivaló a PSD-kormányok után, jelentette ki Klaus Iohannis államfő a fiatal liberálisok nyári egyetemén, Venus üdülőtelepen.

 

‘A PSD zátonyra futott kormányzásai után sok lesz a tenni- és javítanivaló. Újjáépíteni a román államot oly módon, hogy az az állampolgárt szolgálja, gazdasági növekedést érni el és támogatni a versenyszférát, amely a jólétet biztosítja – ezek azok az alappilérek, amelyek megteremtik a normális Romániát’ – mondta Iohannis, hozzátéve, hogy választási szlogenje ( a Normális Románia) egy olyan országra utal, ahol a normalitás végre nem a kivételt, hanem a megszokottat jelenti. Ennek része az is, hogy a fiatalok nem akarják végleg elhagyni az országot, arra hivatkozva, hogy kilátástalan jövő vár rájuk Romániában – tette hozzá az elnök.

 

A leendő fiatal politikusoknak Iohannis azt tanácsolta, hogy legyenek felelősségteljesek, mértéktartóak és hitelesek, ne kövessék azoknak a példáját, akik gyűlöletbeszédre vagy az intolerancia terjesztésére használják fel a nyilvánosságot. ‘Azt várom el tőletek, hogy bölcsességgel és türelemmel, erőteljes üzenettel építsetek fel egy normális, tartós Romániát, amely jó és méltó hazája lesz minden állampolgárának!’ – mondta az államelnök a nyári egyetem résztvevőinek.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2020. április 4.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 50 dkg liszt, 10 dkg vaj, 2 db tojás, 2 dl tej, 2,5 dkg friss élesztő, 10 dkg ...