Iohannis: Európában nem számít a PSD
Utoljára módositva: 2019-05-19 11:01:10

Klaus Iohannis államfő is részt vett szombaton a Nemzeti Liberális Párt (PNL) kampánygyűlésén.

‘Európában nem számít a Szociáldemokrata Párt (PSD), mert bebizonyították, hogy semmire sem képesek. Nagy ígéretekkel léptek kormányra, fűt-fát összeígértek. Most, hogy mandátumuk vége felé közeledik, láthatjuk, mi történt. Kérdem a PSD-sektől: hol vannak a beígért kórházak? Sehol. Hol vannak a beígért autópályák? Sehol. Hol a beígért jólét? Sehol’ – mondta Iohannis, hozzátéve, hogy a PSD első perctől a pártelnök, Liviu Dragnea érdekeit követte, nem a román állampolgárokét.

Kifejtette, a PSD két és fél éve arra törekedik, hogy ‘térdre kényszerítse az igazságszolgáltatást’.

‘Ha elveszítjük az igazságszolgáltatás függetlenségét, mindent elveszítünk. Elveszítjük a gazdaságot, a román állampolgárok jólétét, és a PSD politikája miatt bekövetkezik a katasztrófa. A végén valaki ki fogja fizetni a számlát, de nem ők lesznek azok. Mindezekért a román állampolgárok fognak fizetni. Mindannyian meg fogunk fizetni ezért a kudarcos PSD-kormányzásért. Bűnözők kapaszkodtak fel az állam csúcsaira, és nem azért, hogy megoldják Románia problémáit, nem azért, hogy segítsenek a románoknak. Hanem azért, hogy önmaguknak segítsenek. Ez szégyen!’ – mondta Iohannis.

Az államfő ismét arra buzdított mindenkit, hogy szavazzon a referendumon május 26-án.

A PNL-ről pedig azt mondta: az ellenzéki párt rendelkezik a legjobb csapattal és a legjobb jelöltekkel. ‘Meg vagyok győződve, hogy megnyerik a választásokat’ – jelentette ki Klaus Iohannis.

 

AGERPRES

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Jó srácok
Ma, 19:50
Mennyire alakulhat rosszul egy nap? Amikor meghívják élete első csókbulijába, a 12 éves Max bepánikol, mert nem tudja, hogy kell csókolózni. Valami útmutatásra szomjazva Max és a legjobb barátai, Thor és Lucas úgy döntenek, hogy bevetik Max apjának drónját – amihez Maxnek tilos hozzányúlnia –, és kilesik a szomszédban smároló tinédzser párt. Ám amikor a dolog bődületesen rosszra fordul, a drón tönkre megy, márpedig muszáj kicserélni, mielőtt Max apja hazaér a munkából. A srácok kétségbeesésük
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Volt egyszer egy... Hollywood
Ma, 21:35
1969, Los Angeles. Egy munka nélkül maradt, western tévésorozatából kikerült, munkanélküli színész (Leonardo DiCaprio) és jó barátja, kaszkadőre (Brad Pitt) együtt próbálnak boldogulni Hollywood kegyetlen világában. Ez a világ azért kegyetlen, mert változik: Rick és Cliff eddig kiismerte magát a showbizniszben, de most bármerre járnak, arra kell rácsodálkozniuk, hogy minden megváltozott: a szabályok, a főnökök és a nők is…. Nincs nagyobb esemény annál a filmes világban, mint amikor Tarantino re
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit teszel a környezeted megóvásért?
Nem használok már műanyag szatyrokat
Energia- és víztakarékos háztartási gépeket vásárolok
Helyi termékeket vásárolok
Kisebb távolságok esetén nem ülök autóba, inkább a gyaloglást választom
A kényelemről nem tudok lemondani még akkor sem, ha az nem éppen környezetkímélő
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. augusztus 22.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 2 ek. vaj, 1 fej vöröshagyma, 10 dkg liszt, 3 bögre tej, 15 dkg bacon, 25 dkg cheddar ...