Iskolaigazgatók és aligazgatók kerestetnek
Utoljára módositva: 2019-07-24 13:20:50

Huszonegy iskolaigazgatói és tíz aligazgatói tisztség betöltésére hirdetett versenyvizsgát a Szatmár Megyei Tanfelügyelőség.

A 2019/2020-as tanévre több Szatmár megyei tanintézmény vezetőségi helye is megüresedett, ezek betöltésére keres jelentkezőket a Szatmár Megyei Tanfelügyelőség. Az intézmény honlapján közzétett hirdetés szerint azok, akik jelentkezni akarnak ezekre a tisztségekre — 21 igazgatói és 10 aligazgatói helyre —, július 25-ig adhatják le a dossziéikat. A megfelelő jelölteknek interjún is részt kell venniük július 30-án, amelyekre az időbeosztást egy nappal korábban közli a tanfelügyelőség. A meghallgatásokat követően az eredményeikkel elégedetlen oktatók óvást is benyújthatnak, míg a végleges eredményeket augusztus elsején közli az intézmény.

A jelentkezési dossziénak tartalmaznia kell egy szándéklevelet, egy önéletrajzot, egy igazolást arról, hogy a pedagógus tagja az oktatásmenedzsmenti szakértői bizottságnak; igazolnia kell, hogy címzetes tanár, szintén kérnek igazolást a fokozati vizsgákról, arról, hogy nem tölt be a jelentkező vezetői tisztséget egyetlen politikai pártban sem, és nem vesz részt a politikában, valamint egy oktatásmenedzsmenti iskolai tervet is be kell mutatnia a 2019/2020-as tanévre vonatkozóan.

Iskolaigazgatói tisztségre a Mircea Eliade Általános Iskola, a 10-es Számú Általános Iskola és a Szatmárnémeti Református Gimnázium keres pedagógust, valamint a sárközújlaki, egri, börvelyi, terepi, bogdándi, komorzáni, érkávási, magyarcsaholyi, nagykolcsi, mikolai, avasújvárosi, ráksai, mezőteremi, szamoskrassói, kaplonyi és csanálosi iskolák, továbbá az avasfelsőfalui 1-es Számú Napközi Óvoda és a Nagykárolyi Gyermekek Palotája. Aligazgató kerestetik a Mircea Eliade Általános Iskolában, a Sajátos Nevelési Igényű Gyermekek Integrált Tanintézetében, a nagykárolyi 1-es Számú Általános Iskolában, a Doamna Stanca Főgimnáziumban, a halmi, lázári, piskolti, pálfalvi és szatmárhegyi iskolában, valamint a Nagykárolyi Elméleti Líceumban.

 

Bumbuluţ Krisztina

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit teszel szíved egészségének megóvása érdekében?
Naponta legalább 20 percert sétálok
Sok gyümölcsöt fogyasztok
Figyelek arra, hogy eleget aludjak
Megválogatom, milyen ételeket fogyasztok
Nem foglalkozom különösebben ilyesmivel
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. október 14.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 60 dkg sertéstarja, só, frissen őrölt bors, 3 ek. napraforgóolaj, 8 dkg füstölt szalonna, 2 fej vöröshagyma, 1 ...