Iskolaigazgatók és aligazgatók kerestetnek
Utoljára módositva: 2019-07-24 13:20:50

Huszonegy iskolaigazgatói és tíz aligazgatói tisztség betöltésére hirdetett versenyvizsgát a Szatmár Megyei Tanfelügyelőség.

A 2019/2020-as tanévre több Szatmár megyei tanintézmény vezetőségi helye is megüresedett, ezek betöltésére keres jelentkezőket a Szatmár Megyei Tanfelügyelőség. Az intézmény honlapján közzétett hirdetés szerint azok, akik jelentkezni akarnak ezekre a tisztségekre — 21 igazgatói és 10 aligazgatói helyre —, július 25-ig adhatják le a dossziéikat. A megfelelő jelölteknek interjún is részt kell venniük július 30-án, amelyekre az időbeosztást egy nappal korábban közli a tanfelügyelőség. A meghallgatásokat követően az eredményeikkel elégedetlen oktatók óvást is benyújthatnak, míg a végleges eredményeket augusztus elsején közli az intézmény.

A jelentkezési dossziénak tartalmaznia kell egy szándéklevelet, egy önéletrajzot, egy igazolást arról, hogy a pedagógus tagja az oktatásmenedzsmenti szakértői bizottságnak; igazolnia kell, hogy címzetes tanár, szintén kérnek igazolást a fokozati vizsgákról, arról, hogy nem tölt be a jelentkező vezetői tisztséget egyetlen politikai pártban sem, és nem vesz részt a politikában, valamint egy oktatásmenedzsmenti iskolai tervet is be kell mutatnia a 2019/2020-as tanévre vonatkozóan.

Iskolaigazgatói tisztségre a Mircea Eliade Általános Iskola, a 10-es Számú Általános Iskola és a Szatmárnémeti Református Gimnázium keres pedagógust, valamint a sárközújlaki, egri, börvelyi, terepi, bogdándi, komorzáni, érkávási, magyarcsaholyi, nagykolcsi, mikolai, avasújvárosi, ráksai, mezőteremi, szamoskrassói, kaplonyi és csanálosi iskolák, továbbá az avasfelsőfalui 1-es Számú Napközi Óvoda és a Nagykárolyi Gyermekek Palotája. Aligazgató kerestetik a Mircea Eliade Általános Iskolában, a Sajátos Nevelési Igényű Gyermekek Integrált Tanintézetében, a nagykárolyi 1-es Számú Általános Iskolában, a Doamna Stanca Főgimnáziumban, a halmi, lázári, piskolti, pálfalvi és szatmárhegyi iskolában, valamint a Nagykárolyi Elméleti Líceumban.

 

Bumbuluţ Krisztina

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2020. január 24.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1 csokor újhagyma, 6 ek. olívaolaj, 1–2 szelet szikkadt kenyér, 50 dkg csirkemellfilé (darálva), 1 db tojás, só, ...