Iskolaigazgatók és aligazgatók kerestetnek
Utoljára módositva: 2019-07-24 13:20:50

Huszonegy iskolaigazgatói és tíz aligazgatói tisztség betöltésére hirdetett versenyvizsgát a Szatmár Megyei Tanfelügyelőség.

A 2019/2020-as tanévre több Szatmár megyei tanintézmény vezetőségi helye is megüresedett, ezek betöltésére keres jelentkezőket a Szatmár Megyei Tanfelügyelőség. Az intézmény honlapján közzétett hirdetés szerint azok, akik jelentkezni akarnak ezekre a tisztségekre — 21 igazgatói és 10 aligazgatói helyre —, július 25-ig adhatják le a dossziéikat. A megfelelő jelölteknek interjún is részt kell venniük július 30-án, amelyekre az időbeosztást egy nappal korábban közli a tanfelügyelőség. A meghallgatásokat követően az eredményeikkel elégedetlen oktatók óvást is benyújthatnak, míg a végleges eredményeket augusztus elsején közli az intézmény.

A jelentkezési dossziénak tartalmaznia kell egy szándéklevelet, egy önéletrajzot, egy igazolást arról, hogy a pedagógus tagja az oktatásmenedzsmenti szakértői bizottságnak; igazolnia kell, hogy címzetes tanár, szintén kérnek igazolást a fokozati vizsgákról, arról, hogy nem tölt be a jelentkező vezetői tisztséget egyetlen politikai pártban sem, és nem vesz részt a politikában, valamint egy oktatásmenedzsmenti iskolai tervet is be kell mutatnia a 2019/2020-as tanévre vonatkozóan.

Iskolaigazgatói tisztségre a Mircea Eliade Általános Iskola, a 10-es Számú Általános Iskola és a Szatmárnémeti Református Gimnázium keres pedagógust, valamint a sárközújlaki, egri, börvelyi, terepi, bogdándi, komorzáni, érkávási, magyarcsaholyi, nagykolcsi, mikolai, avasújvárosi, ráksai, mezőteremi, szamoskrassói, kaplonyi és csanálosi iskolák, továbbá az avasfelsőfalui 1-es Számú Napközi Óvoda és a Nagykárolyi Gyermekek Palotája. Aligazgató kerestetik a Mircea Eliade Általános Iskolában, a Sajátos Nevelési Igényű Gyermekek Integrált Tanintézetében, a nagykárolyi 1-es Számú Általános Iskolában, a Doamna Stanca Főgimnáziumban, a halmi, lázári, piskolti, pálfalvi és szatmárhegyi iskolában, valamint a Nagykárolyi Elméleti Líceumban.

 

Bumbuluţ Krisztina

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Jó srácok
Ma, 19:50
Mennyire alakulhat rosszul egy nap? Amikor meghívják élete első csókbulijába, a 12 éves Max bepánikol, mert nem tudja, hogy kell csókolózni. Valami útmutatásra szomjazva Max és a legjobb barátai, Thor és Lucas úgy döntenek, hogy bevetik Max apjának drónját – amihez Maxnek tilos hozzányúlnia –, és kilesik a szomszédban smároló tinédzser párt. Ám amikor a dolog bődületesen rosszra fordul, a drón tönkre megy, márpedig muszáj kicserélni, mielőtt Max apja hazaér a munkából. A srácok kétségbeesésük
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Volt egyszer egy... Hollywood
Ma, 21:35
1969, Los Angeles. Egy munka nélkül maradt, western tévésorozatából kikerült, munkanélküli színész (Leonardo DiCaprio) és jó barátja, kaszkadőre (Brad Pitt) együtt próbálnak boldogulni Hollywood kegyetlen világában. Ez a világ azért kegyetlen, mert változik: Rick és Cliff eddig kiismerte magát a showbizniszben, de most bármerre járnak, arra kell rácsodálkozniuk, hogy minden megváltozott: a szabályok, a főnökök és a nők is…. Nincs nagyobb esemény annál a filmes világban, mint amikor Tarantino re
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit teszel a környezeted megóvásért?
Nem használok már műanyag szatyrokat
Energia- és víztakarékos háztartási gépeket vásárolok
Helyi termékeket vásárolok
Kisebb távolságok esetén nem ülök autóba, inkább a gyaloglást választom
A kényelemről nem tudok lemondani még akkor sem, ha az nem éppen környezetkímélő
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. augusztus 22.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 2 ek. vaj, 1 fej vöröshagyma, 10 dkg liszt, 3 bögre tej, 15 dkg bacon, 25 dkg cheddar ...