Iskolások úszóversenye szombaton
Utoljára módositva: 2019-10-23 17:32:04

Várják az iskolás csapatok nevezését a hétvégi úszóversenyre, amit hetedik alkalommal hirdet meg a Select SK. A szervezők szerint akár ötszáz gyerek is csobbanhat a megmérettetésen.

Közel ötszáz gyerek szereplésére számítanak a szervezők az immár hagyományosnak számító Szatmár megyei iskolák közötti úszóversenynek, amelyet idén is megrendeznek a Select uszodában a Szatmár Megyei Tanács támogatásával.

Mircea Pop, a Select SK vezetője, illetve Markos Tibor, a Német-Román Gazdasági Társaság vezetőségének a tagja elmondták szerdai sajtótájékoztatójukon, hogy első osztálytól végzős diákokig mindenkit várnak a versenyre függetlenül attól, hogy amatőr, vagy versenyigazolvánnyal rendelkező úszók.

„A hetedik alkalommal rendezzük meg ezt a versenyt, és a hatása egyre jobban érződik, hiszen az úszó gyerekek és a versenyzők száma is évente nő. Most már bajnok úszónk is van. Szeretnénk, hogy a verseny által egyre több gyerek megismerhesse az itteni körülményeket, és a versenycsapatunk is bővüljön. Annak a lehetőségén is dolgozzunk, hogy olyan tehetséges gyerekeket is felkaroljunk, akiknek talán nincs anyagi lehetősége arra, hogy versenyszerűen sportoljanak. Nekik ingyen tanfolyamokat és versenyzési lehetőséget szeretnénk biztosítani” — mondta Mircea Pop.

A szatmári gazdasági társaság támogatásáról biztosította az úszókat Markos Tibor is, de hozzátette, hogy vívó és kosárlabdázó gyerekeket is segítenek. Másrészt, támogatják a már hagyományos úszóversenyeket is, így partnerei lesznek a hamarosan sorra kerülő masters megmérettetésnek, illetve az évzáró Szatmár Kupa korosztályos országos viadalnak.

A szombati versenyre nevezni lehet a contact@motelselect.ro email-címen vagy a 0722–389098-as telefonszámon.

Pesek Attila

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Eladó Ház
Eladó kertes ház főúton, 25 méteres utcafronttal, 35...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. november 18.)


    KONYHA
    Hozzávalók a húsgolyóhoz: 1 db vöröshagyma (kisebb), 2 gerezd fokhagyma, 1 csokor petrezselyemzöld, 50 dkg darált sertéscomb, 1 db ...