Ismét a táncosoké a színpad
Utoljára módositva: 2013-10-25 10:00:01

Holnap, október 26-án, 17 órától, immár hatodik alkalommal kerül megrendezésre a hagyományossá vált Loga Dance School Gála, melynek az eddig megszokott helyszíntől eltérően a Szakszervezetek Művelődési Háza ad otthont.

Gyerek és felnőtt korcsoportban, haladó és versenyző osztályban, latin táncokat — szamba, csacsacsa, jive —, valamint standard táncokat — angolkeringő, tangó, bécsi keringő — láthat a nagyközönség. Az est meglepetéseként Vékony Viktor és Loga Hajnalka magyarországi bajnokok lépnek fel. A tánctanár-páros a „Románia táncol” tehetségkutató vetélkedőn is részt vett, ahol az elődöntőig jutott. Az ott bemutatott táncukkal, valamint új koreográfiákkal is készülnek a szatmári fellépésükre. Loga Lóránt, a Loga Dance School tánciskola vezetője lapunknak örömmel számolt be arról, hogy a jegyek nagy része már elkelt, viszont akinek eddig még nem sikerült jegyet vásárolnia a szombati előadásra, az még megteheti, elővételben a tánciskola székhelyén (Szatmárnémeti, Martirilor Deportaţi 30. szám) vagy a helyszínen 15 lejes áron.

A szervezők, valamint a rendezvény több mint 70 fellépője izgalommal várják a szombati gálát, mely igazi csemegeként szolgál a zene és a tánc kedvelőinek.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Szolgáltatás
Szállítás, költöztetés. Tel.: 0725353499.
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. június 27.)


    KONYHA
    Hozzávalók   25 dkg szikkadt fehér kenyér olívaolaj 25 dkg koktél paradicsom só 1 tk morzsolt lestyán 1 tk ...