Ismét a táncosoké a színpad
Utoljára módositva: 2013-10-25 10:00:01

Holnap, október 26-án, 17 órától, immár hatodik alkalommal kerül megrendezésre a hagyományossá vált Loga Dance School Gála, melynek az eddig megszokott helyszíntől eltérően a Szakszervezetek Művelődési Háza ad otthont.

Gyerek és felnőtt korcsoportban, haladó és versenyző osztályban, latin táncokat — szamba, csacsacsa, jive —, valamint standard táncokat — angolkeringő, tangó, bécsi keringő — láthat a nagyközönség. Az est meglepetéseként Vékony Viktor és Loga Hajnalka magyarországi bajnokok lépnek fel. A tánctanár-páros a „Románia táncol” tehetségkutató vetélkedőn is részt vett, ahol az elődöntőig jutott. Az ott bemutatott táncukkal, valamint új koreográfiákkal is készülnek a szatmári fellépésükre. Loga Lóránt, a Loga Dance School tánciskola vezetője lapunknak örömmel számolt be arról, hogy a jegyek nagy része már elkelt, viszont akinek eddig még nem sikerült jegyet vásárolnia a szombati előadásra, az még megteheti, elővételben a tánciskola székhelyén (Szatmárnémeti, Martirilor Deportaţi 30. szám) vagy a helyszínen 15 lejes áron.

A szervezők, valamint a rendezvény több mint 70 fellépője izgalommal várják a szombati gálát, mely igazi csemegeként szolgál a zene és a tánc kedvelőinek.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Szolgáltatás
Szállítok kavicsot, homokot, szemetet. Tel.: 0741077706.
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
A belleville-i zsaru
Ma, 14:50
Leírás
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Csillag születik
Ma, 18:50
A show business kegyetlen és kiszámíthatatlan: de mennie kell. Jackson Maine (Bradley Cooper) valaha híres volt, de az ital és az örök turnézás kiszívta minden erejét. Leáldozóban van a csillaga. Ám megismerkedik egy fiatal, naiv és ismeretlen énekesnővel (Lady Gaga), akiben meglátja a zsenit. A férfi támogatja felfedezettjét, és közben beleszeret. Egyre szenvedélyesebb viszonyuk közben egyre jobban el is távolodnak egymástól: mert az ismeretlen lány pályája fantasztikus ütemben ível felfelé. A
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e önkénteskedni?
Igen, az iskolában kapcsolódtam be egy önkéntes programba.
Néha részt veszek önkéntes tevékenységekben, de ez eléggé rendszertelen.
Eddig még nem volt lehetőségem rá, de szívesen megtenném.
Nincs időm ilyesmire, így is alig marad szabadidőm.
Nem, az önkénteskedést nem nekem találták ki.
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. október 21.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 fej kelkáposzta, 15 dkg főtt sonka, 15 dkg trappista sajt. A panírozáshoz: liszt, 2 db tojás, zsemlemorzsa, ...