Ismét az Olimpia Stadionban az Oli
Utoljára módositva: 2019-09-10 16:52:37

Tavasszal a gyepszőnyeg minőségének a megőrzése miatt kérték meg az Olimpiát, hogy keressenek más „otthont”. Visszatértek, és Apa ellen az Olimpia-Daniel Prodan Stadionban rendezik a bajnokit.

Visszatér a szatmárnémeti Olimpia-Daniel Prodan Stadionban a szurkolók által tavaly életre hívott Olimpia MCMXXI labdarúgócsapata. Ezt a Voluntari Olimpiști szurkolói mozgalom a saját Facebook-oldalán jelentette be kedden, miután megkapták a Polgármesteri Hivatal jóváhagyását a stadion használati jogára vonatkozó kérvényüket. Így a Liga 4 A-csoportjában három forduló után százszázalékos alakulat felnőtt és ifjúsági korosztályos csapata egyaránt az Olimpia-Daniel Prodan Stadion gyepén rendezheti hazai bajnoki meccseit. Az elsőt két hét múlva játszhatja a „nagy” stadionban, amikor az Apai Victoria lesz a vendég.

„Köszönjük a Polgármesteri Hivatalnak a lehetőséget, és várjuk a szurkolókat minél nagyobb számban, hogy csatlakozzanak és buzdítsák az Olimpia MCMXXI csapatát ebben az idényben is” — olvasható a közleményben.

Az Olimpia MCMXXI egyébként az elmúlt szezont is az Olimpia-Daniel Prodan Stadionban kezdte. A Liga 5-ös mérkőzéseit többnyire itt rendezte, csupán tavasszal, az esős időszakban kérték meg őket, hogy költözzenek, hogy kímélni tudják a pálya gyepjét a Szatmárnémeti VSK-nak, amely a tervek szerint már a Liga 3-ban kellett volna szerepeljen. Előbb Szamosdobon, majd a Someșul Stadionban lelt otthonra az Olimpia csapata, ahol néhány bajnoki, illetve a Román Kupa-meccseit rendezte.

Mint ismeretes, a VSK-t nem fogadta be a román szövetség (FRF) a Liga 3-ba, ezért visszairatkozott az alakulat a Liga 4-be. Az igények itt alacsonyabbak, így az önkormányzat visszafogadta a VSK mellé az Olimpia csapatát is, akik ingyen használhatják az Olimpia-Daniel Prodan Stadiont ebben az idényben is.

Pesek Attila

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2020. április 1.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 50 dkg liszt, 10 dkg vaj, 2 db tojás, 2 dl tej, 2,5 dkg friss élesztő, 10 dkg ...