Ismét az Olimpia Stadionban az Oli
Utoljára módositva: 2019-09-10 16:52:37

Tavasszal a gyepszőnyeg minőségének a megőrzése miatt kérték meg az Olimpiát, hogy keressenek más „otthont”. Visszatértek, és Apa ellen az Olimpia-Daniel Prodan Stadionban rendezik a bajnokit.

Visszatér a szatmárnémeti Olimpia-Daniel Prodan Stadionban a szurkolók által tavaly életre hívott Olimpia MCMXXI labdarúgócsapata. Ezt a Voluntari Olimpiști szurkolói mozgalom a saját Facebook-oldalán jelentette be kedden, miután megkapták a Polgármesteri Hivatal jóváhagyását a stadion használati jogára vonatkozó kérvényüket. Így a Liga 4 A-csoportjában három forduló után százszázalékos alakulat felnőtt és ifjúsági korosztályos csapata egyaránt az Olimpia-Daniel Prodan Stadion gyepén rendezheti hazai bajnoki meccseit. Az elsőt két hét múlva játszhatja a „nagy” stadionban, amikor az Apai Victoria lesz a vendég.

„Köszönjük a Polgármesteri Hivatalnak a lehetőséget, és várjuk a szurkolókat minél nagyobb számban, hogy csatlakozzanak és buzdítsák az Olimpia MCMXXI csapatát ebben az idényben is” — olvasható a közleményben.

Az Olimpia MCMXXI egyébként az elmúlt szezont is az Olimpia-Daniel Prodan Stadionban kezdte. A Liga 5-ös mérkőzéseit többnyire itt rendezte, csupán tavasszal, az esős időszakban kérték meg őket, hogy költözzenek, hogy kímélni tudják a pálya gyepjét a Szatmárnémeti VSK-nak, amely a tervek szerint már a Liga 3-ban kellett volna szerepeljen. Előbb Szamosdobon, majd a Someșul Stadionban lelt otthonra az Olimpia csapata, ahol néhány bajnoki, illetve a Román Kupa-meccseit rendezte.

Mint ismeretes, a VSK-t nem fogadta be a román szövetség (FRF) a Liga 3-ba, ezért visszairatkozott az alakulat a Liga 4-be. Az igények itt alacsonyabbak, így az önkormányzat visszafogadta a VSK mellé az Olimpia csapatát is, akik ingyen használhatják az Olimpia-Daniel Prodan Stadiont ebben az idényben is.

Pesek Attila

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit teszel szíved egészségének megóvása érdekében?
Naponta legalább 20 percert sétálok
Sok gyümölcsöt fogyasztok
Figyelek arra, hogy eleget aludjak
Megválogatom, milyen ételeket fogyasztok
Nem foglalkozom különösebben ilyesmivel
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. október 18.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 60 dkg sertéstarja, só, frissen őrölt bors, 3 ek. napraforgóolaj, 8 dkg füstölt szalonna, 2 fej vöröshagyma, 1 ...