Ismét buszok ütköztek
Utoljára módositva: 2019-07-04 09:38:19

A szatmárnémeti Déli Ipari Parkhoz vezető út és a Hegyi út kereszteződésénél kialakított körforgalomban csapódott egymásnak a két jármű.

Kedd éjszaka, 23 óra 23 perckor riasztották a hatóságokat, mert súlyos közlekedési baleset történt, két autóbusz ütközött össze Szatmárnémetiben, a Déli Ipari Parkhoz vezető út és a Hegyi út kereszteződésében lévő körforgalomban. Az ipari park irányából érkező s a délutáni műszak dolgozóit szállító jármű 63 éves sofőrje nem adta meg a kötelező elsőbbséget annak az autóbusznak, amely a főbb rendű úton, azaz a Hegyi úton haladt, s amelynek 51 éves tasnádi sofőrje már hiába fékezett, nem tudta elkerülni az ütközést. Több rohammentő és a megyei mentőszolgálat egységei érkeztek a helyszínre, s látták el a könnyebb sérüléseket, zúzódásokat szenvedett tíz személyt, illetve szállítottak kórházba orvosi kivizsgálásra egy 29 és egy 49 éves nőt.

Bő egy évvel ezelőtt, 2018 áprilisában hajszálra pontosan ugyanilyen baleset történt ebben a kereszteződésben, ám a mostaninál jóval súlyosabb végeredménnyel, akkor ugyanis három utast csak feszítővágók segítségével tudtak kiszabadítani a katasztrófavédelmisek az összeroncsolódott autóbuszokból — azt követően döntött úgy a polgármesteri hivatal Közlekedésbiztonsági Bizottsága, hogy a további balesetek elkerülése érdekében körforgalmat alakítanak ki a nem mellékesen igencsak jól be- és átlátható kereszteződésben.

 

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2020. január 25.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1 csokor újhagyma, 6 ek. olívaolaj, 1–2 szelet szikkadt kenyér, 50 dkg csirkemellfilé (darálva), 1 db tojás, só, ...