Ismét nyert otthon a Nagykárolyi Victoria
Utoljára módositva: 2019-03-25 09:05:06

Újabb három ponttal gazdagodott a Nagykárolyi Victoria VSK. Hazai pályán győzte le szombat délután a Csomaközi Schamagosch csapatát a megyei első osztályú labdarúgó-bajnokság C jelzésű csoportjában.

Jól kezdődött a találkozó a nagykárolyiak számára, már az ötödik percben vezetést szereztek, az erre a találkozóra szélsővé „előléptetett” amúgy védő Ghiarfaș Mihai révén, mégpedig az 5. percben egy szögletrúgást követően kotorta be a labdát az ellenfél hálóőre mellett.

A „vikisek” ugyan nem álltak be védekezni az előny birtokában, ám valahogy meddővé vált a játék, a csomaköziek sem elsősorban az egyenlítésre törekedtek, hanem inkább arra, nehogy újabb gólt kapjanak. A károlyiak előtt több nagyon nagy gólhelyzet is akadt, azonban nem sikerült az első játékrészben ismét betalálni.

A második félidőben ugyanazt a játékot nyújtották a csapatok. A károlyiak támadtak, ám a kétségtelen előnyt nem tudták gólra váltani. A csomaköziek is mind bátrabban lettek — érezték, van keresnivalójuk. Már egygólósnak tűnt a mérkőzés, amikor a vége előtt pár perccel mégiscsak sikerült betalálniuk a károlyianak, Mărneanu Cătălin révén a 87. percben. Érezhetően örültek. Az újabb találat a csomaközieknek adott többleterőt, és gólt szereztek a lefújás előtti percben — Czier Patrik a 93. percben. A csomaköziek hajtottak volna, ám a károlyiak taktikusan húzták az időt az utolsó percekben.

A találkozón Kovács Szabolcs volt a középbíró, a partjelzők pedig Kopriva Zsolt és Rad Bogdan.

Marius Botan, a nagykárolyiak edzője ekként értékelt: „Nagyon örültem az első gólnak, mert úgy érzem, hogy a fiúk tényleg nagyon elszántam léptek pályára, és ezt a hozzáállást sikerült is góllal kifejezni. Ellenben talán kicsit meg is nyugodtak, nyugodtabb játékunk lett, mindamellett uraltuk az első félidőt. Minimum két óriási nagy helyzetünk is volt, amit ha sikerül értékesíteni, akkor 3–0-éval mehettünk volna szünetbe. Ennek ellenére — úgy érzem — a második félidőben is elszántan játszottak a fiúk. Igaz, nagyon meg kellett szenvedjünk a második gólért. Úgy gondolom, hogy a mai mérkőzés alapján nagyobb különbség volt a két csapat között, mint azt az eredmény sugallja. De a lényeg a három pont, és ezért gratulálok a fiúknak!”

Pașca Dániel, a csomaköziek játékosedzője így nyilatkozott: „Kis szerencsével kiszedhettünk volna egy jobb eredményt is. No, de most így jött ki… Próbálunk ott lenni elől a bajnokságban. Minden olyan csapatnak ‘bajt kelteni’, amelyik elől van, a Kaplonyi SE-nek, a Nagykárolyi Victoriának. Amennyire az erőnkből fussa. A célkitűzésünk alapvetően teljesült, azaz remélhetőleg az első ötben zárjuk a bajnokságot. Egyébként sok sikert kívánok Marius Botan edző-kollégának, és megyünk előre!”

NAGYKÁROLYI VICTORIA VSK

Mitracica Erik — Csenteri Bence, Griszháber Gabriel, Mihale Claudiu, Orosz Engelbert — Tilinger Dániel, Lazea Gabriel — Veres Alex, Bákai Balázs, Ghiarfaș Mihai — Mihai István. Cserék: Zbona Raul (a 64. percben), Mărneanu Cătălin (71.), Silaghi Randu (81.), Babicu Alex (81.), valamint Ardelean Cristian (89.)

 

CSOMAKÖZI SCHAMAGOSCH

Ernyi Krisztián — Czier Hubert, Szanyk Helmuth, Pașca Dániel, Holeiter Péter, Heinrich Patrik, Sneibli Norbert, Czier Patrik, Czier Christofer, Gereben Erhárd, Paskuly Róbert. Cserék: Heim Roland (52.), Hartman Péter (71.), Tiar Raimond (85.).

Gólszerzők: Ghiarfaș Mihai az 5. percben, Mărneanu Cătălin a 87. percben, illetve Czier Patrik a 90+3. percben.

 

Megyeri Tamás Róbert

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál fesztiválokra járni?
Igen, mert ott baráti társasággal bulizhatunk.
Nem, legfennebb néhány koncertre látogatok csak ki a barátokkal.
Már év elején megtervezzük, hogy milyen fesztiválokon veszünk részt.
Jobban szeretem a családi programokat.
Fesztiválok helyett a pihenést helyezem előtérbe.
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. július 16.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 2 ek. vaj, 1 fej vöröshagyma, 10 dkg liszt, 3 bögre tej, 15 dkg bacon, 25 dkg cheddar ...