Ismét segítettek az Împreună-Egymásért Egyesület tagjai
Utoljára módositva: 2017-01-30 17:56:24

Egy újabb nagykárolyi tűzeset kapcsán került a nagykárolyi Împreună-Egymásért Egyesület tagjainak oltalma alá egy személy, aki segítségre szorul.

Összefogásnak köszönhetően újabb sikeres megmozdulást tudhatnak maguk mögött az egyesület tagjai

Az esetről Lőrincz Zoltán, az egyesület vezetője tájékoztatta követőit a Facebookon. „Újabb tűzesettel foglalkozunk. Még december 21-én történt, hogy a strand környékén kigyulladt egy ház melléképülete. A házban nagy kár nem keletkezett, de az épületet lekapcsolták az elektromos hálózatról, és az áram azóta se lett visszakötve. A ház tulajdonosának, egy idős bácsinak eddig nem sikerült kijárnia a visszakötést. Leginkább a tüzelője égett el, így fűtenie sincs mivel. A hideg miatt ottjártunkkor subában feküdt a paplan alatt. A belső szerelést teljesen ki kell cserélni a házikóban, a külső vezetékeket a villanyóráig szintén, s ezt még nem is tudjuk, hogy lesz. Több egyeztetést is folytattunk az Electrica és az Electromen cégeknél, és ha minden igaz, a napokban megkezdődik a háznál a munka” — tudatta mindenkivel a múlt hét folyamán Lőrincz. A kezdeti nehézségeken túllendülve, sok tárgyalást és egyeztetést követően pár nappal később az erőfeszítéseiket siker koronázta: a két cég képviselőinek közbenjárása eredményeként ismét van áram a tűz sújtotta házban.

„Nagy erővel folytak a munkálatok, s ennek köszönhetően végeztek is a szakemberek. Felkerült pár konnektor, és van világítás is az egész lakásban. A munkálatok összköltsége biztos elérte volna a 3000–5000 lejt, azonban az összefogásnak és segítő szándéknak az eredményeképpen meg lehetett oldani némi jóindulattal. Ezért nagy köszönet az Electrica nagykárolyi vezetőjének és az Electromen Kft. tulajdonosának” — közölte Lőrincz.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Predator - A ragadozó
Ma, 18:30
Shane Black friss vért fecskendez a Predator-sorozatba ezzel a kirobbanó új résszel, amelyben a vadászat a világűr távoli zugaitól a külvárosi utcákig terjed. Az univerzum legveszedelmesebb ragadozói más fajok DNS-ét használva genetikailag módosították magukat, így most erősebbek, okosabbak és halálosabbak, mint bármikor. Mikor egy kisfiú tudtán kívül a Földre vonzza őket, csupán egy exkatonákból álló szedett-vedett csapat és egy morózus technikatanárnő állhat az emberiség pusztulásának útjába.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Egy kis szívesség
Ma, 20:30
Az Egy kis szívesség egy misztikus krimi-thriller, amely egy nő eltűnése köré épül. A főszerepekben viszont itt is két női karaktert találunk.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Miért szereted az őszt?
A kellemes őszi színek miatt
Végre felvehetem a kedvenc pulcsiaimat, cipőimet
Végre nincs kánikula
Az iskolakezdés miatt
Nem szeretem az őszt
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. szeptember 18.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 2-3 db padlizsán, 2 fej lila hagyma, 2 db paradicsom, 1 dl olívaolaj, 4 gerezd fokhagyma, só, bors, ...