Ismét segítettek az Împreună-Egymásért Egyesület tagjai
Utoljára módositva: 2017-01-30 17:56:24

Egy újabb nagykárolyi tűzeset kapcsán került a nagykárolyi Împreună-Egymásért Egyesület tagjainak oltalma alá egy személy, aki segítségre szorul.

Összefogásnak köszönhetően újabb sikeres megmozdulást tudhatnak maguk mögött az egyesület tagjai

Az esetről Lőrincz Zoltán, az egyesület vezetője tájékoztatta követőit a Facebookon. „Újabb tűzesettel foglalkozunk. Még december 21-én történt, hogy a strand környékén kigyulladt egy ház melléképülete. A házban nagy kár nem keletkezett, de az épületet lekapcsolták az elektromos hálózatról, és az áram azóta se lett visszakötve. A ház tulajdonosának, egy idős bácsinak eddig nem sikerült kijárnia a visszakötést. Leginkább a tüzelője égett el, így fűtenie sincs mivel. A hideg miatt ottjártunkkor subában feküdt a paplan alatt. A belső szerelést teljesen ki kell cserélni a házikóban, a külső vezetékeket a villanyóráig szintén, s ezt még nem is tudjuk, hogy lesz. Több egyeztetést is folytattunk az Electrica és az Electromen cégeknél, és ha minden igaz, a napokban megkezdődik a háznál a munka” — tudatta mindenkivel a múlt hét folyamán Lőrincz. A kezdeti nehézségeken túllendülve, sok tárgyalást és egyeztetést követően pár nappal később az erőfeszítéseiket siker koronázta: a két cég képviselőinek közbenjárása eredményeként ismét van áram a tűz sújtotta házban.

„Nagy erővel folytak a munkálatok, s ennek köszönhetően végeztek is a szakemberek. Felkerült pár konnektor, és van világítás is az egész lakásban. A munkálatok összköltsége biztos elérte volna a 3000–5000 lejt, azonban az összefogásnak és segítő szándéknak az eredményeképpen meg lehetett oldani némi jóindulattal. Ezért nagy köszönet az Electrica nagykárolyi vezetőjének és az Electromen Kft. tulajdonosának” — közölte Lőrincz.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
The Disaster Artist
Ma, 17:45
Leírás
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Előzetes
Nincs kiszállás
Ma, 19:40
Egy életunt biztosítási ügynök egyhangú, mindennapi ingázása hirtelen izgalmas fordulatot vesz, amikor egy titokzatos idegen leszólítja a vonaton, és arra kéri, találjon meg egy utast, még mielőtt beérnek a végállomásra. Miközben versenyt fut az idővel, hogy megoldja a rejtélyt, egy halálos terv körvonalazódik, ami veszélyezteti nemcsak saját, de utastársai életét is.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit teszel szíved egészségének megóvása érdekében?
Naponta legalább 20 percert sétálok
Sok gyümölcsöt fogyasztok
Figyelek arra, hogy eleget aludjak
Megválogatom, milyen ételeket fogyasztok
Nem foglalkozom különösebben ilyesmivel
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. január 18.
Környezete nem tudja eldönteni, hogy ilyen tévedhetetlenek a megérzései vagy egyszerűen csak kiváló informátorai vannak.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. január 18.)


    KONYHA
    Hozzávalók a szufléhoz: 2 dl zsíros tej, 8 dkg darált mák, 4 dkg porcukor, 4 db vajas kifli, 2 ...