Ismét segítettek az Împreună-Egymásért Egyesület tagjai
Utoljára módositva: 2017-01-30 17:56:24

Egy újabb nagykárolyi tűzeset kapcsán került a nagykárolyi Împreună-Egymásért Egyesület tagjainak oltalma alá egy személy, aki segítségre szorul.

Összefogásnak köszönhetően újabb sikeres megmozdulást tudhatnak maguk mögött az egyesület tagjai

Az esetről Lőrincz Zoltán, az egyesület vezetője tájékoztatta követőit a Facebookon. „Újabb tűzesettel foglalkozunk. Még december 21-én történt, hogy a strand környékén kigyulladt egy ház melléképülete. A házban nagy kár nem keletkezett, de az épületet lekapcsolták az elektromos hálózatról, és az áram azóta se lett visszakötve. A ház tulajdonosának, egy idős bácsinak eddig nem sikerült kijárnia a visszakötést. Leginkább a tüzelője égett el, így fűtenie sincs mivel. A hideg miatt ottjártunkkor subában feküdt a paplan alatt. A belső szerelést teljesen ki kell cserélni a házikóban, a külső vezetékeket a villanyóráig szintén, s ezt még nem is tudjuk, hogy lesz. Több egyeztetést is folytattunk az Electrica és az Electromen cégeknél, és ha minden igaz, a napokban megkezdődik a háznál a munka” — tudatta mindenkivel a múlt hét folyamán Lőrincz. A kezdeti nehézségeken túllendülve, sok tárgyalást és egyeztetést követően pár nappal később az erőfeszítéseiket siker koronázta: a két cég képviselőinek közbenjárása eredményeként ismét van áram a tűz sújtotta házban.

„Nagy erővel folytak a munkálatok, s ennek köszönhetően végeztek is a szakemberek. Felkerült pár konnektor, és van világítás is az egész lakásban. A munkálatok összköltsége biztos elérte volna a 3000–5000 lejt, azonban az összefogásnak és segítő szándéknak az eredményeképpen meg lehetett oldani némi jóindulattal. Ezért nagy köszönet az Electrica nagykárolyi vezetőjének és az Electromen Kft. tulajdonosának” — közölte Lőrincz.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Állás
Nürnberg környékén (Bayern) otthoni, 24 órás idősápolás-háztartásbeli személyek...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Milyen karácsonyi ajándékokat részesítesz előnyben?
Általában élményt adok ajándékba
A hasznos dolgokat részesítem előnyben
Ár alapján választok ajándékot, ami éppen belefér a keretbe
Mindig megkérdezem az ajándékozottat, ő mit szeretne kapni
Nem szoktam ajándékozni
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. december 15.)


    KONYHA
    Hozzávalók a tésztához: 35 dkg finomliszt, 4 db tojás, 15 dkg kristálycukor, 25 dkg méz, 1 tk. szódabikarbóna, 1 ...