Ismét Szatmárnémetiben járt az IHM
Utoljára módositva: 2012-04-23 12:43:07

Az elmúlt hétvégén sem unatkozhatott a szatmári publikum, hisz az Irigy Hónaljmirigy közkedvelt figurái visszatértek a megyeközpontba.

 

Szatmáron koncertezett az IHM

Hatalmas bulit csapott szombat este a magyarországi Irigy Hónaljmirigy zenekar négy tagja, a paródia királyok nemcsak a zenéjükkel, hanem csípős humorukkal is lenyűgözték a szatmári közönséget.

Aki négy évvel ezelőtt részt vett az Irigy Hónaljmirigy szabadtéri koncertjén, tudhatta, hogy a fiúk idei fellépésén sem maradnak szárazan a szemek — a nevetéstől —, ugyanis Magyarország legjobb paródia zenekarának fele, Sipos Tomi, Uszkó László (Uszi), Varga György és Papp Ferenc ismét városunkban hódított. Az RMDSZ, a City Rádió és a Zirmer Bud szervezte rendezvényen a szatmárnémeti „megújult” 4Ever zenekar melegítette be a közönséget — a srácok zenéi még több funky elemet tartalmaznak —, majd jött az est fénypontja, a nyolc kan néven ismertté vált Irigy Hónaljmirigy feledhetetlen koncertje. A közel 40 perces program alatt napjaink és a múlt legnagyobb slágereinek paródiáira bulizhattak a nézők, de a magyar celebvilág ismert személyiségei is felvonultak a színpadon, természetesen virtuálisan. A valóság show-k, a tehetségkutatók és a zenei világ sztárjait sem kímélő produkció után Dj Leviciusz vette birtokba a lemezjátszót, aki ezúttal a 70-es, 80-as és 90-es évek legnagyobb slágereit játszotta a nosztalgiázni vágyó közönség számára. A retro party alatt az Irigy Hónaljmirigy tagjai sem unatkoztak, hisz a rajongók hosszú sort alkotva várakoztak egy aláírásért és egy közös fotóért – a szerencsésebbek néhány szót is válthattak a fiúkkal, a hölgyek pedig az autogram és a fénykép mellé egy puszit is kaptak Sipos Tomiéktól.

Botos István

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2020. január 22.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 csokor újhagyma, 6 ek. olívaolaj, 1–2 szelet szikkadt kenyér, 50 dkg csirkemellfilé (darálva), 1 db tojás, só, ...