Ismét Szatmárnémetiben járt az IHM
Utoljára módositva: 2012-04-23 12:43:07

Az elmúlt hétvégén sem unatkozhatott a szatmári publikum, hisz az Irigy Hónaljmirigy közkedvelt figurái visszatértek a megyeközpontba.

 

Szatmáron koncertezett az IHM

Hatalmas bulit csapott szombat este a magyarországi Irigy Hónaljmirigy zenekar négy tagja, a paródia királyok nemcsak a zenéjükkel, hanem csípős humorukkal is lenyűgözték a szatmári közönséget.

Aki négy évvel ezelőtt részt vett az Irigy Hónaljmirigy szabadtéri koncertjén, tudhatta, hogy a fiúk idei fellépésén sem maradnak szárazan a szemek — a nevetéstől —, ugyanis Magyarország legjobb paródia zenekarának fele, Sipos Tomi, Uszkó László (Uszi), Varga György és Papp Ferenc ismét városunkban hódított. Az RMDSZ, a City Rádió és a Zirmer Bud szervezte rendezvényen a szatmárnémeti „megújult” 4Ever zenekar melegítette be a közönséget — a srácok zenéi még több funky elemet tartalmaznak —, majd jött az est fénypontja, a nyolc kan néven ismertté vált Irigy Hónaljmirigy feledhetetlen koncertje. A közel 40 perces program alatt napjaink és a múlt legnagyobb slágereinek paródiáira bulizhattak a nézők, de a magyar celebvilág ismert személyiségei is felvonultak a színpadon, természetesen virtuálisan. A valóság show-k, a tehetségkutatók és a zenei világ sztárjait sem kímélő produkció után Dj Leviciusz vette birtokba a lemezjátszót, aki ezúttal a 70-es, 80-as és 90-es évek legnagyobb slágereit játszotta a nosztalgiázni vágyó közönség számára. A retro party alatt az Irigy Hónaljmirigy tagjai sem unatkoztak, hisz a rajongók hosszú sort alkotva várakoztak egy aláírásért és egy közös fotóért – a szerencsésebbek néhány szót is válthattak a fiúkkal, a hölgyek pedig az autogram és a fénykép mellé egy puszit is kaptak Sipos Tomiéktól.

Botos István

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e karácsonyi vásárba járni?
Természetesen, nemcsak a helyi, környékbeli vásárokba is elmegyek
A közelben lévő vásárokban szoktam nézelődni, hozzátartozik a karácsonyhoz
A helyi vásárba nézünk ki a családdal
Nem szeretem a karácsonyi vásárt
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. december 7.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db édeskömény, 1 db zöld alma, 1 db hagyma, 15 dkg sárgarépa, 2 ek. olaj, 6 dl ...