Ismét van magyar alprefektus
Utoljára módositva: 2014-03-24 20:08:28

Március 24-én Korodi Attila környezetvédelmi miniszter jelenlétében iktatták be Altfatter Tamás Ferencet a Szatmár megyei alprefektusi tisztségbe. Altfatter Cristian Sasu helyét veszi át.

Korodi Attila környezetvédelmi miniszter jelenlétében iktatták be Altfatter Tamás Ferencet a Szatmár megyei alprefektusi tisztségbe

Ma késő délután iktatták be tisztségébe Altfatter Tamás Ferenc alprefektust, így két év után ismét van magyar kormánybiztos-helyettes Szatmár Megyei Prefektusi Hivatalban. Az RMDSZ-es politikust azt követően jelölték az alprefektusi székbe, hogy az USL felbomlását követően a liberális párti Cristian Sasut, aki 2012 májusa óta töltötte be a tisztséget, leváltották. Sasu a leváltását követően visszatér a Szatmár Megyei Munkavédelmi Felügyelőség (ITM) igazgatói tisztségébe. Altfatternek közgazdász és jogi felsőfokú végzettsége van, 34 éves, nős, egy gyermek édesapja, s 2004 óta a Szatmárnémeti Helyi Adóügyi Igazgatóság keretében felügyelőként dolgozott.

Altfatter Tamás Ferenc

„Köszönöm az RMDSZ-nek a tőlük kapott bizalmat, melyet munkával fogok megfizetni, az én ajtóm mindig nyitva áll majd a lakosok előtt. Kinevezésemmel visszaállt az egyensúly Szatmár megyében, s bízom abban, hogy jó csapatot alkotunk majd a prefektussal, s a lakosság segítségére leszünk” — fogalmazott a beiktatott alprefektus, akitől azt is megtudtuk, ezentúl magyar nyelven is lehet majd ügyintézni a prefektusi hivatalban. Korodi Attila miniszter elmondta, visszaállt a normalitás Szatmár megyében Altfatter kinevezésével, hiszen ezt a megyét a nemzetek békés együttélése jellemzi. Pataki Csaba, az RMDSZ Szatmár megyei és Kereskényi Gábor, a szatmárnémeti szervezet elnöke abbéli reményének adott hangot, hogy Altfatter kinevezése jó döntés volt, aki minden Szatmár megyei lakost legjobb tudása szerint képvisel majd. Eugeniu Avram köszöntötte kollégáját, ugyanakkor megköszönte Sasu eddigi tevékenységét.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Állás
Gyakorlattal rendelkező sofőrt keresünk nyergesvontatóra, uniós munkára, egygazdás,...
Tovább >>>
Állás
Németországi munkalehetőség Bayern-Nürnberg környékén. Beteggondozót, házi ápolót keresünk...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Felkészítetted-e már autódat a télre?
Igen, mindig időben felkészítem
Még nem, de a napokban már esedékes
Nem sietem el a dolgot, még van rá időm
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. november 18.
Ha elég elkötelezetten és bátran közeledik a problémához, sokkal hamarabb átlátja és így a megoldást is hamarabb megtalálja.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. november 18.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db sütőtök, 2–3 db cékla, olívaolaj, só, bors, 1 nagy marék dió, frissen reszelt szerecsendió, 4 szelet ...