Iuhas ismét kupadöntőt
Utoljára módositva: 2018-06-13 15:41:39

Szerdán megrendezték a szatmárnémeti Olimpia-Daniel Prodan Stadionban a Román Kupa megyei selejtezőjének utolsó negyeddöntős mérkőzését.

A Kismajtényi Crasna Marius Oprea duplájával 2–1-re győzött a Pusztadaróci Recolta ellen (Mester Nándor talált be 11-esből az ellenfélnek), és jutott be az elődöntőbe, ahol a Nagykárolyi VSK Victoria lesz az ellenfele.

Ugyanakkor a pusztadaróci pályán megrendezték a kupasorozat első elődöntőjét is. A Bélteki Știința – Avasújvárosi Talna találkozón nem született gól a rendes játékidőben, habár a béltekiektől Marius Toma büntetőt is kihagyott, Cosmin Iuhas pedig a kapufát találta el. A 11-es párbajban viszont már nem hibáztak ennyit, 4–2-re győztek.

Az egykori másodosztályos Szatmárnémeti FC Olimpia korábbi csapatkapitánya, „Ciubu” Iuhas edzőként a harmadik döntőjére készülhet a megyei sorozatban. Tavaly és azelőtt a Luceafărul Decebal kispadjáról vezette a döntőig az együttest, 2017-ben nyertek.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Bűbáj herceg és a nagy varázslat
Ma, 17:00
Bűbáj herceget szörnyű átok sújtja, Bűbájos kisugárzásától a királyság minden nőnemű lakója egyből beleszeret, ám mivel ez csak varázslat, képtelen megtalálni így az igaz szerelmet. És ha a 21. születésnapjáig nem lel rá az igaz szerelemre, az átok végérvényesen beteljesedik.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Örökség
Ma, 21:00
Miután Ellen, a Graham család nagymamája meghal, lánya egyre több megmagyarázhatatlan eseménnyel szembesül anyja múltjából. Minél többet fedeznek fel az elhunyt asszony életéből, annál baljósabb változások következnek be a család élő tagjainak életében. Ari Aster első nagyjátékfilmje egy család szétesésének mesterien bemutatott, lidércnyomásos látomása, bővelkedik hátborzongató jelenetekben. A családi gyász baljós, mélyen nyugtalanító események elindítója. És mi lehet a vérfagyasztó örökség?
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Figyelemmel követed-e a VB-t?
Nem kérdés, ez az év eseménye
Figyelemmel követem, de azért nem mindenáron
Ha olyan meccs van, ami érdekel, azt megnézem
Legfeljebb a társaság miatt nézek focit
Nem érdekel a foci, a VB-t sem nézem
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. június 21.)


    KONYHA
      Hozzávalók: 1 csomag rétestészta (de leveles tésztával is jó), 10 dkg spenót, 20 dkg túró, 1 db tojás, ...