Járdaépítés Pusztadarócon
Utoljára módositva: 2019-05-28 13:29:01

Pusztadaróc község négy települése közül háromban gőzerővel zajlik a járdaépítés, Petén is csak azért nem, mert a főút mentén lévő településen még nincs gyalogút, nyilatkozta a község polgármestere, de hamarosan ott is ki lesz jelölve járda.

Găman Mihály elmondta, hogy önerőből zajlanak a munkák, a szegélyköveket is cserélik, adott esetben lerakják, Szamosdarán és Pusztadarócon május utolsó hétvégéjéig hat utcával voltak készen a munkások. Atyában teljes egészében készen vannak a járdaépítéssel, Găman becslései szerint jövőre minden utca be lesz fejezve.

Petén jövőre kezdik a szennyvízhálózat kiépítését, tette még hozzá a polgármester, ezért csúsztatták a járdaépítést is; először legyenek meg a vezetékfektetéssel, utána fognak neki a járdaöntésnek. Kerítéstől kerítésig fog érni a burkolat jövő év végére a község településeinek mindegyikén, ugyanis az árkokat is lebetonozzák. Az ilyenfajta munka fele is elkészült már, a többit a járdaépítésekkel párhuzamosan fogják végezni.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Herkules legendája
Ma, 21:20
Herkules végzete születésekor elrendeltetett: Zeusz megjósolta, ő lesz az, aki legnagyobb harcosként a zsarnoki uralmat megdöntve elhozza a békét.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. augusztus 19.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 2 ek. vaj, 1 fej vöröshagyma, 10 dkg liszt, 3 bögre tej, 15 dkg bacon, 25 dkg cheddar ...