Járdaépítés Pusztadarócon
Utoljára módositva: 2019-05-28 13:29:01

Pusztadaróc község négy települése közül háromban gőzerővel zajlik a járdaépítés, Petén is csak azért nem, mert a főút mentén lévő településen még nincs gyalogút, nyilatkozta a község polgármestere, de hamarosan ott is ki lesz jelölve járda.

Găman Mihály elmondta, hogy önerőből zajlanak a munkák, a szegélyköveket is cserélik, adott esetben lerakják, Szamosdarán és Pusztadarócon május utolsó hétvégéjéig hat utcával voltak készen a munkások. Atyában teljes egészében készen vannak a járdaépítéssel, Găman becslései szerint jövőre minden utca be lesz fejezve.

Petén jövőre kezdik a szennyvízhálózat kiépítését, tette még hozzá a polgármester, ezért csúsztatták a járdaépítést is; először legyenek meg a vezetékfektetéssel, utána fognak neki a járdaöntésnek. Kerítéstől kerítésig fog érni a burkolat jövő év végére a község településeinek mindegyikén, ugyanis az árkokat is lebetonozzák. Az ilyenfajta munka fele is elkészült már, a többit a járdaépítésekkel párhuzamosan fogják végezni.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Figyelemmel követed-e az országban zajló politikai eseményeket?
Természetesen, a csapból is ez folyik
Persze, követem és egyetértek a tüntetőkkel
Dragnea és a Dăncilă-kormány mondjon le!
Nem érdekel egyáltalán a politika
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. szeptember 22.)


  KONYHA
  Hozzávalók 4–6 pohárhoz: 50 dkg sárgabarack, 25 dkg zabkeksz, 2 dl habtejszín, porcukor, 2 csomag vaníliás cukor, őrölt fahéj. ...