Jazzkívánságműsor magyarul
Utoljára módositva: 2018-11-07 10:50:32

A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Művelődési Ház szervezésében Magyarország egyik legnépszerűbb és legmeghatározóbb dzsesszzenekara, a Sárik Péter Trió lép fel november 20-án Szatmárnémetiben.

Legújabb sikersorozatuk, a Jazzkívánságműsor kizárólag magyar dalok tartalmaz, a csapat az elmúlt évtizedek legnagyobb hazai slágereiből válogatott és azokat dolgozta át a saját stílusára. A Trióhoz most Falusi Mariann csatlakozott, akit senkinek nem kell bemutatni, minden stílusban otthonosan mozog, énekelt már klasszikus zenét, jazzt, musicalt, és természetesen popzenét is.

A Sárik Péter Trió sikerének egyik záloga, hogy az együttes tagjai nagyon nyitott, sokoldalú muzsikusok, így a közönség sokkal szélesebb rétegét szólítják meg, mint a jazz-zenekarok többsége. Az együttes koncertjeinek hangulata sokszor inkább pop vagy rock koncerthez hasonlatos, még akkor is, ha a Zeneakadémián, vagy a legkomolyabb koncerttermekben játszanak. A zenekar közvetlenségével, energiájával sok új rajongót hoz a jazznek.

A Jazzkívánságműsort november 20-án, kedden 19 órától G. M. Zamfirescu Művelődési Házban láthatja a műfajt kedvelő szatmárnémeti közönség. Jegyeket elővételben a művelődési ház jegypénztárában lehet vásárolni, felnőtteknek 20 lejbe, diákoknak, egyetemistáknak és nyugdíjasoknak 15 lejbe kerül.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2020. január 27.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1 csokor újhagyma, 6 ek. olívaolaj, 1–2 szelet szikkadt kenyér, 50 dkg csirkemellfilé (darálva), 1 db tojás, só, ...