Jégeső söpört végig Szatmáron
Utoljára módositva: 2015-05-25 19:00:43

Hétfőn délután jégeső söpört végi Szatmár megye több településén: diónyi nagyságú jégdarabok hulltak.

Szatmárnémetiben a városközpontban, illetve a Carpaţi lakónegyedben okozott nagy riadalmat a pár perces zivatar. A Szamos Sürgősségi Helyzetek Felügyelőségének tájékoztatásából kiderül, jelentős kárról nem érkezett hozzájuk bejelentés, leginkább a növényzet sínylette meg a jégesőt. Megtudtuk, hogy a Carpaţi lakónegyedben ablakok törtek be, így ott a környék biztonságossá tétele érdekében a tűzoltók beavatkozására volt szükség. Jégverésről érkezett hír Dobra, Erdőd, Mikola, Lázári, illetve Dabolc környékéről, illetve Halmi Kökényesd felőli részéről, valamint Kökényesdről.

Megtudtuk, több településen is áramkimaradás volt a vihar idején, helyenként pedig a veteményes kertet teljesen tönkretette a vihar. A prefektusi hivatal arról tájékoztatta szerkesztőségünket, hogy a kárfelmérés a késő délutáni órákban kezdődött el, s a holnapi nap folyamán tájékoztatják a lakosságot a károkról.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2020. január 26.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 csokor újhagyma, 6 ek. olívaolaj, 1–2 szelet szikkadt kenyér, 50 dkg csirkemellfilé (darálva), 1 db tojás, só, ...