Jelentkezzenek a sportklubok!
Utoljára módositva: 2019-10-03 09:58:42

Ebben az évben is ingyenesen használhatják a nagykárolyi sportegyesületek a város tornatermeit, erről is döntöttek legutóbbi gyűlésükön a nagykárolyi tanács tagjai. Mindazon egyesületek és klubok, amelyek a nagykárolyi gyermekeket edzik, jogosultak a termek ingyenes használatára, hangzott el a gyűlésen.

Egyelőre az alábbi klubok jelezték teremhasználati igényüket: Daliana Sportklub, BCM Carei, Shaolin Klub, Primo Kosárlabda Egyesület.

Az összes többi sportegyesület képviselőjét arra kérik — hangzott el a gyűlésen —, hogy jelentkezzenek és kérelmezzék a tanácstól a tornatermek használatát.

Kovács Jenő polgármester elmondta, hogy nem a városvezetés és nem a helyi tanács feladata eldönteni, melyik egyesület mikor és melyik városi tornatermet használja. Ezért a további bonyodalmak elkerülése érdekében azt kérik az egyesületektől, hogy mielőtt benyújtanák kérvényeiket, egyeztessenek a városi tanintézmények igazgatóival, hogy a tornatermek használatára vonatkozó órarendet egymással összehangolva állítsák össze.

„Nem a város dönti el, hogy melyik klub hol és mely időszakban tarthatja foglalkozásait. Ezekről az igazgatók tudnak információkkal szolgálni. Azt mindenesetre már most elmondom, hogy nem lesz olyan nagy a tülekedés, mert egyre inkább az a sajnálatos tendencia alakul ki, hogy a gyerekek sportolás helyett inkább a telefonokkal, tabletekkel, számítógépekkel szórakoznak, és háttérbe szorul a mozgás, a sportok iránti érdeklődés” — mondta a polgármester a gyűlésen.

 

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2020. március 30.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 50 dkg liszt, 10 dkg vaj, 2 db tojás, 2 dl tej, 2,5 dkg friss élesztő, 10 dkg ...