Jelentkezzenek a sportklubok!
Utoljára módositva: 2019-10-03 09:58:42

Ebben az évben is ingyenesen használhatják a nagykárolyi sportegyesületek a város tornatermeit, erről is döntöttek legutóbbi gyűlésükön a nagykárolyi tanács tagjai. Mindazon egyesületek és klubok, amelyek a nagykárolyi gyermekeket edzik, jogosultak a termek ingyenes használatára, hangzott el a gyűlésen.

Egyelőre az alábbi klubok jelezték teremhasználati igényüket: Daliana Sportklub, BCM Carei, Shaolin Klub, Primo Kosárlabda Egyesület.

Az összes többi sportegyesület képviselőjét arra kérik — hangzott el a gyűlésen —, hogy jelentkezzenek és kérelmezzék a tanácstól a tornatermek használatát.

Kovács Jenő polgármester elmondta, hogy nem a városvezetés és nem a helyi tanács feladata eldönteni, melyik egyesület mikor és melyik városi tornatermet használja. Ezért a további bonyodalmak elkerülése érdekében azt kérik az egyesületektől, hogy mielőtt benyújtanák kérvényeiket, egyeztessenek a városi tanintézmények igazgatóival, hogy a tornatermek használatára vonatkozó órarendet egymással összehangolva állítsák össze.

„Nem a város dönti el, hogy melyik klub hol és mely időszakban tarthatja foglalkozásait. Ezekről az igazgatók tudnak információkkal szolgálni. Azt mindenesetre már most elmondom, hogy nem lesz olyan nagy a tülekedés, mert egyre inkább az a sajnálatos tendencia alakul ki, hogy a gyerekek sportolás helyett inkább a telefonokkal, tabletekkel, számítógépekkel szórakoznak, és háttérbe szorul a mozgás, a sportok iránti érdeklődés” — mondta a polgármester a gyűlésen.

 

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit teszel szíved egészségének megóvása érdekében?
Naponta legalább 20 percert sétálok
Sok gyümölcsöt fogyasztok
Figyelek arra, hogy eleget aludjak
Megválogatom, milyen ételeket fogyasztok
Nem foglalkozom különösebben ilyesmivel
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. október 17.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 60 dkg sertéstarja, só, frissen őrölt bors, 3 ek. napraforgóolaj, 8 dkg füstölt szalonna, 2 fej vöröshagyma, 1 ...