Jeruzsálembe utazik a tavalyi junior Eb-ezüstérmes Tătăran
Utoljára módositva: 2014-02-26 18:12:07

Craiován ünnepelte születésnapját Szatmár megye 2013-as legjobb edzője, Csiszár Ferenc, ugyanis pénteken Eb-re utazik Tătărannal.

Csiszár Ferenc érdemes edző és tanítványa, Amalia Tătăran

Holnap reggel utazik Jeruzsálemben Amalia Tătăran, a Szatmárnémeti SK párbajtőrvívója és Csiszár Ferenc érdemes edző, aki kedden ünnepelte 58. születésnapját. Azonban a szakmesternek nem volt sok ideje az ünneplésre, ugyanis Craiován vezette tanítványa felkészülését, aki vasárnap Izrael fővárosában, az ifik egyéni Európa–bajnokságán lép majd pástra.

Amalia tavaly, Budapesten ezüstérmet szerzett, így magasra helyezte a lécet. Ezt Csiszár is elismerte, aki hozzátette, kiújult a sportolója vállfájdalma, ami tovább nehezíti majd a dolgát. „Így nagyon nehéz vívni. A felkészülés jól sikerült, csütörtöktől Bukarestbe folytatjuk az edzést, iskolázunk, péntek reggel pedig utazunk. Nagyon nehéz lesz, mert a mezőny erős, és sérülten kell végigvívni. De mindent megteszünk azért, hogy idén is szép eredménnyel térjünk haza” – nyilatkozta a mesteredző.

Az oltyán városban egyébként Amalia felnőtt válogatottbeli csapattársaival együtt készülhetett, hiszen Ana Maria Brânză, Simona Pop és Maria Udrea ezen a hétvégén Párizsba lépnek pástra, egyéni és csapat világkupa–viadalon.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Annabelle 2. - A teremtés
Ma, 21:05
Leírás: A félelem nem múlik el. A Gonoszt nem lehet lerázni: mindig visszatér, és arra csap le, aki a leginkább megérdemelné a jót. Egy babakészítő évekkel ezelőtt elveszítette a lányát, és még mindig nem heverte ki a tragédiát. Azt hiszi, a jóság segít majd felejtenie és megbékélnie. Ezért amikor ő és a felesége hírét veszi, hogy valahol a környékükön bezárnak egy árvaházat, befogadják magukhoz az intézményt vezető apácát és neveltjeit: egy csapat árva kislányt. De a lányokkal még valami érkez
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Milyen programok érdekelnek leginkább az idei PMN-en?
Természetesen a koncertek
A nivós színházi előadások
A hagyományőrző néptáncok, népzenei előadások
A bábszínházi előadások
A gasztronómiai programok
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. augusztus 21.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 8 dkg lila hagyma, 50 dkg paradicsom, 25 dkg koktélparadicsom, 10 dkg joghurt, 1 dl tejszín + a ...