Jó hangulatú volt az I. nagykárolyi baba-mama börze
Utoljára módositva: 2014-04-28 10:39:31

Április 26-án zajlott az I. nagykárolyi baba-mama börze. A kezdeményezés iránt már a kapunyitástól kezdve nagy volt az érdeklődés. A börzével a szervezőknek az volt a céljuk, hogy Nagykárolyban is meghonosítsák ezt a külföldön igen népszerű rendezvényt.

 

A helyszínen tapasztalt visszajelzések azt mutatták, hogy az anyukák jónak találták a klubos kezdeményezést

Szombaton került lebonyolításra a nagykárolyi Baba-mama Klub és a Pro Villa Karul Egyesület által közösen szervezett baba-mama börze. A nagykárolyi klubos anyukák szeretnék Nagykárolyban is meghonosítani a külföldön, illetve a nagyobb városokban immár nagy népszerűségnek örvendő, hasonló jellegű börzéket. Ezeken az rendezvényeken a részvevőknek lehetőségük nyílik arra, hogy az időközben feleslegessé vált, de mások által még használható gyermekholmikat, kismamaruhákat értékesítsék, illetve csereberéljék egymás között.

A szombati rendezvény iránt már a kapunyitástól kezdve nagy volt az érdeklődés. Sorra jöttek a nézelődők, esetleges vásárlók, akik között szép számban akadtak kismamák és kispapák is. Igen sokan gyermekükkel érkeztek, akiket óvónők vártak egy külön erre az alkalomra kialakított gyereksarokban, ahol játszani lehetett és arcfestést is végeztek.

A börzén három cég is képviseltette magát. Ezek mindegyike kedvezményes vásárlási lehetőséget biztosított a helyszínen, a tagsági kártyával rendelkező klubos anyukák pedig további árkedvezményes vásárlásokat bonyolíthattak le. A Baba-mama Klub főtámogatója, a Digitalis Gyógyszertár képviselői gyermekgondozási termékeiket mutatták be, a HOKI-DECOM Kft. és a Retro-Libris Kft. képviselői szintén számos termékkel érkeztek. Előbbiek babaruhákat, cipőket értékesítenek, míg utóbbi cég gyermekkönyveket, kifestőkönyveket forgalmaz többek között. Az esemény 14 óráig tartott, közben tombolasorsolás is zajlott, melyen értékes vásárlási utalványok és ajándéktárgyak találtak gazdára, a jelen lévő cégek felajánlásával. Gödri Réka és az általa működtetett Wrapmama’s Shop is értékes vásárlási utalványokat ajánlott fel, melyeket szintén kisorsoltak.

Gindele Pásztor Enikőt és Székely Rékát, a börze két fő szervezőjét arról kérdeztük, lesz-e folytatása a rendezvénynek, hiszen úgy tűnik, igény mutatkozik rá. Elmondták, felmerült egy őszi börze szervezésének a gondolata is, de egyelőre arra törekszenek, hogy az első bababörzét kiértékeljék együtt, majd a résztvevőktől érkező visszajelzések alapján azzal a céllal, hogy a jövőben még jobban sikerüljenek a hasonló kezdeményezések.

Tőtős Tímea

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Melyik a kedvenc téli sportod?
A síelés
A snowboardozás
A korcsolyázás
A szánkózás
A jégkorongozás
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. március 24.
Az átlagosnál jobban élvezi ma az élet ajándékait, a szépséget, a finom ízeket, az érzéki örömöket. Használja ki és ossza meg másokkal örömét!
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. március 24.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db hagyma, 1 db karfiol, 2 db burgonya, 5 dkg vaj, 7 dl zöldségleves-alaplé, 1 db bagett, ...