Karacsonyi Jokivansagok
SZANISZLÓ KÖZSÉG POLGÁRMESTERI HIVATALA ÉS HELYI TANÁCSA

SZANISZLÓ KÖZSÉG POLGÁRMESTERI HIVATALA ÉS HELYI TANÁCSA nevében sikereket és gyarapodást hozó, boldog új évet kíván a község minden lakosának Kardosi János Zoltán polgármester és Krémer Lajos alpolgármester. B.Ú.É.K. 2019!

ÉSZAKI SZÍNHÁZ HARAG GYÖRGY TÁRSULATA

Az Északi Színház Harag György Társulata boldog, sikerekben és színházi élményekben gazdag új esztendőt kíván. B.Ú.É.K. 2019! Nagy Orbán főigazgató, Bessenyei Gedő István társulatigazgató, Stier Péter adminisztrativ igazgató.

VETÉS KÖZSÉG POLGÁRMESTERI HIVATALA ÉS HELYI TANÁCSA

VETÉS KÖZSÉG POLGÁRMESTERI HIVATALA ÉS HELYI TANÁCSA nevében sikerekben, eredményekben gazdag, boldog új esztendőt kíván a község minden lakosának Ilyés Gyula polgármester és Codrea Ionel Daniel alpolgármester.

TASNÁDSZÁNTÓ HELYI TANÁCSA ÉS POLGÁRMESTERI HIVATALA

Boldog Új Évet kíván TASNÁDSZÁNTÓ HELYI TANÁCSA ÉS POLGÁRMESTERI HIVATALA nevében ROTAR MARINEL polgármester.

SZOPOR KÖZSÉG POLGÁRMESTERI HIVATALA ÉS HELYI TANÁCSA

SZOPOR KÖZSÉG POLGÁRMESTERI HIVATALA ÉS HELYI TANÁCSA nevében sikereket, boldogságot és gyarapodást hozó, boldog új évet kíván a község minden lakosának Steţ Vasile Adrian polgármester és Fekete Bertalan alpolgármester.

MEZŐTEREM KÖZSÉG HELYI TANÁCSA ÉS POLGÁRMESTERI HIVATALA

Boldog Új Évet kíván MEZŐTEREM KÖZSÉG HELYI TANÁCSA ÉS POLGÁRMESTERI HIVATALA nevében TAR MIKLÓS polgármester.

NICOVID KFT

Örömöket, sikereket és gyarapodást hozó, boldog 2019-es esztendőt kíván minden vásárlójának, ügyfelének, üzleti partnerének és alkalmazottjának a NICOVID KFT. vezetősége.

MIKOLA KÖZSÉG POLGÁRMESTERI HIVATALA ÉS HELYI TANÁCSA

Mikola minden polgárának örömökben és sikerekben gazdag, boldog új évet kíván MIKOLA KÖZSÉG POLGÁRMESTERI HIVATALA ÉS HELYI TANÁCSA nevében Dobos István polgármester és Madaras Dumitru alpolgármester

SÁRKÖZÚJLAK POLGÁRMESTERI HIVATALA ÉS A HELYI TANÁCS

Boldog Új Évet kívánunk SÁRKÖZÚJLAK POLGÁRMESTERI HIVATALA ÉS A HELYI TANÁCS nevében PIRICSI ARTHUR polgármester és SZABÓ IGNÁC alpolgármester.

SZATMÁRNÉMETI SZOCIÁLIS GONDOZÓ IGAZGATÓSÁG

A Szatmárnémeti Szociális Gondozó Igazgatóság nevében boldog, sikerekben és eredményekben gazdag új esztendőt kíván a hivatal igazgatója Balaj Adrian Ioan

TÚRTEREBES KÖZSÉG HELYI TANÁCSA ÉS POLGÁRMESTERI HIVATALA

Az új év hajnalán községünk valamennyi lakosának gyarapodást és sikereket hozó, boldog új évet kíván TÚRTEREBES KÖZSÉG HELYI TANÁCSA ÉS POLGÁRMESTERI HIVATALA nevében Gyákon György polgármester és Tepfenhart Gellért alpolgármester

BATIZ KÖZSÉG POLGÁRMESTERI HIVATALA ÉS HELYI TANÁCSA

Örömökben és boldogságban gazdag új esztendőt kíván minden lakosnak BATIZ község POLGÁRMESTERI HIVATALA ÉS HELYI TANÁCSA nevében Muresan Ioan polgármester és Apai Beatrix alpolgármester.

WOCO PIPE SYSTEM COMPONENTS ROM KFT.

A WOCO PIPE SYSTEM COMPONENTS ROM KFT. minden alkalmazottjának, azok családtagjainak és minden ügyfelének egészségben, sikerekben gazdag, boldog 2019-es esztendőt kíván.

CSOMAKÖZ KÖZSÉG POLGÁRMESTERI HIVATALA ÉS HELYI TANÁCSA

Sikerekben és örömökben gazdag, boldog új esztendőt kíván a község minden lakosának CSOMAKÖZ KÖZSÉG POLGÁRMESTERI HIVATALA ÉS HELYI TANÁCSA nevében Schwartzkopf János polgármester és Dohi Ferenc alpolgármester.

MEZŐPETRI KÖZSÉG POLGÁRMESTERI HIVATALA ÉS A HELYI TANÁCS

Boldog Új Évet kíván MEZŐPETRI KÖZSÉG POLGÁRMESTERI HIVATALA ÉS A HELYI TANÁCS NEVÉBEN KARÁDI CSABA polgármester.

ÉRENDRÉD KÖZSÉG POLGÁRMESTERI HIVATALA ÉS A HELYI TANÁCS

ÉRENDRÉD KÖZSÉG POLGÁRMESTERI HIVATALA ÉS A HELYI TANÁCS nevében sikerekben és egészségben gazdag, békés, boldog új esztendőt kíván a község minden lakosának Papp Tibor polgármester és Marta Viorel alpolgármester.

AVASÚJVÁROS KÖZSÉG HELYI TANÁCSA ÉS POLGÁRMESTERI HIVATALA

Sikerekben és bőségben gazdag, gyarapodást hozó új esztendőt kíván a község minden lakosának AVASÚJVÁROS KÖZSÉG HELYI TANÁCSA ÉS POLGÁRMESTERI HIVATALA nevében Majláth Gábor polgármester és Rákos Gyula alpolgármester.

TASNÁDI POLGÁRMESTERI HIVATAL

Boldog, sikerekben gazdag új esztendőt kíván a város minden lakosának a TASNÁDI POLGÁRMESTERI HIVATALA nevében Grieb Csaba Ferenc polgármester és Kiskasza Barna-Balázs alpolgármester.

MEZŐFÉNY KÖZSÉG POLGÁRMESTERI HIVATALA ÉS HELYI TANÁCSA

MEZŐFÉNY KÖZSÉG POLGÁRMESTERI HIVATALA ÉS HELYI TANÁCSA nevében sikerekben, bőségben és egészségben gazdag, boldog új esztendőt kíván a község minden lakosának Brém László polgármester és Nagy Zoltán alpolgármester.

PISKOLT KÖZSÉG HELYI TANÁCSA ÉS POLGÁRMESTERI HIVATALA

PISKOLT KÖZSÉG HELYI TANÁCSA ÉS POLGÁRMESTERI HIVATALA nevében BOLDOG ÚJ ÉVET kíván a község minden lakosának VARGA COSMIN-VASILE polgármester.

SZATMÁRNÉMETI APASERV RT.

B.Ú.É.K. 2019 A Szatmárnémeti APASERV Rt. vezetősége boldog, sikerekben gazdag új esztendőt kíván minden munkatársának és ügyfelének.

NAGYKÁROLYI POLGÁRMESTERI HIVATAL

Boldog , békés, sikereket és gyarapodást hozó 2019-es esztendőt kíván a város minden lakosának a Nagykárolyi Polgármesteri Hivatal nevében KOVÁCS Jenő polgármester és Keizer Lajos alpolgármester.

KIRÁLYDARÓC KÖZSÉG HELYI TANÁCSA ÉS POLGÁRMESTERI HIVATALA

Sikerekben és bőségben gazdag, gyarapodást hozó új esztendőt kíván a település minden lakosának KIRÁLYDARÓC KÖZSÉG HELYI TANÁCSA ÉS POLGÁRMESTERI HIVATALA nevében Balogh Dániel polgármester.

BÖRVELY KÖZSÉG HELYI TANÁCSA ÉS POLGÁRMESTERI HIVATALA

BÖRVELY KÖZSÉG HELYI TANÁCSA ÉS POLGÁRMESTERI HIVATALA nevében eredményeket és gyarapodást hozó, boldog 2019-es esztendőt kíván a község valamennyi lakosának Kiss Zoltán polgármester és Petras Stefan alpolgármester.

HALMI KÖZSÉG POLGÁRMESTERI HIVATALA ÉS A HELYI TANÁCS

Boldog Új Évet kíván HALMI KÖZSÉG POLGÁRMESTERI HIVATALA ÉS A HELYI TANÁCS NEVÉBEN INCZE LAJOS polgármester.

MAJTÉNY KÖZSÉG HELYI TANÁCSA ÉS A POLGÁRMESTERI HIVATAL

Sikereket, biztonságot és bőséget hozó, eredményekben gazdag, boldog új évet kíván MAJTÉNY község minden lakosának a helyi tanács és a polgármesteri hivatal nevében Dávid Gheorghe polgármester és Merker József alpolgármester.

SZATMÁR MEGYEI TANÁCS

Sikerekben gazdag boldog Új Évet kíván a megye minden lakosának Szatmár Megyei Tanács nevében Pataki Csaba elnök és Rus Ioan alelnök.

KOLCS KÖZSÉG POLGÁRMESTERI HIVATALA ÉS HELYI TANÁCSA

KOLCS KÖZSÉG POLGÁRMESTERI HIVATALA ÉS HELYI TANÁCSA nevében sikereket, boldogságot és gyarapodást hozó, boldog új évet kíván a község minden lakosának Domokos Sándor polgármester.

CSANÁLOS KÖZSÉG POLGÁRMESTERI HIVATALA ÉS A HELYI TANÁCS

Sikerekben gazdag BOLDOG ÚJ ÉVET kíván CSANÁLOS KÖZSÉG POLGÁRMESTERI HIVATALA ÉS A HELYI TANÁCS NEVÉBEN MELLAU JÓZSEF polgármester és SCHUPLER TIBOR alpolgármester. Merjünk hinni, az újesztendőben,Fogadjuk az áldást, Krisztus, kegyelmében.Legyen minden napunk áldott és szép,Béke szálljon a földre, s egy boldogabb év.

AGROTEX

KívánunkBoldog Új Évet alkalmazottainknak, üzleti partnereinknek, Köszöntsük hát bizalommal az eljövendő évet,engedjünk el minden rosszat, tartsuk meg a szépet.Új reménnyel, új célokkal üdvözöljük a holnapot.Sikerekben gazdag új esztendőt, de legfőképpen boldogot! A nagykárolyi AGROTEX vezetősége.

BOCONS KFT.

A Bocons Kft. sok örömet és boldogságot hozó új esztendőt kíván alkalmazottainak, ügyfeleinek és üzleti partnereinek. B.Ú.É.K. 2019!

KÖKÉNYESD KÖZSÉG HELYI TANÁCSA ÉS POLGÁRMESTERI HIVATALA

Sikerekben és bőségben gazdag, gyarapodást hozó új esztendőt kíván a község minden lakosának KÖKÉNYESD KÖZSÉG HELYI TANÁCSA ÉS POLGÁRMESTERI HIVATALA nevében Tóth Zoltán polgármester.

RMDSZ PARLAMENTI CSOPORTJA

Az RMDSZ parlamenti csoportja nevében nagyon boldog 2019-es esztendőt kíván a megye minden lakosának Turos Lóránd szenátor, Erdei D. István és Magyar Lóránd képviselő.

PUSZTADARÓC KÖZSÉG POLGÁRMESTERI HIVATALA ÉS HELYI TANÁCSA

A 2019-es év küszöbén örömökben és boldogságban gazdag új esztendőt kíván minden lakosnak PUSZTADARÓC KÖZSÉG POLGÁRMESTERI HIVATALA ÉS HELYI TANÁCSA nevében Găman Mihai polgármester és Vincze Sándor alpolgármester.

MARK MANUFAKTUR KFT.

A MARK MANUFAKTUR KFT. boldog új esztendőt kíván minden kedves vásárlójának, ügyfelének, üzleti partnerének, alkalmazottainak és azok családtagjainak.

HADAD KÖZSÉG POLGÁRMESTERI HIVATALA ÉS A HELYI TANÁCS

HADAD KÖZSÉG POLGÁRMESTERI HIVATALA ÉS A HELYI TANÁCS nevében Boldog Új Évet kíván a község minden lakosának BALOG FERENC polgármester.