Karacsonyi Jokivansagok

Krisztus feltámadásának áldott ünnepén minden Szatmár megyei családnak örömteli, békés húsvéti ünnepeket kíván az RMDSZ parlamenti csoportja nevében Turos Lóránd szenátor, Erdei D. István képviselő, Magyar Lóránd képviselő.


Áldott húsvéti ünnepet kívánunk minden Szatmár megyei lakosnak a Szatmár Megyei Tanács nevében! Pataki Csaba, elnök, Ioan Rus, alelnök, Mihaela Crasnai, jegyző


A feltámadás ünnepe alkalmából áldott, meghitt ünnepet kívánok a megye minden lakosának! Pataki Csaba, Az RMDSZ Szatmár Megyei Szervezetének elnöke.


A feltámadás ünnepe alkalmából örömteli és áldásokban gazdag húsvéti ünnepeket kíván a község minden lakosának KÖKÉNYESD KÖZSÉG POLGÁRMESTERI HIVATALA és a HELYI TANÁCS nevében Tóth Zoltán polgármester.


A Megváltó feltámadásának ünnepén a község minden lakosának erőben, egészségben és békességben eltöltendő húsvéti ünnepeket kíván SZANISZLÓ KÖZSÉG POLGÁRMESTERI HIVATALA és a HELYI TANÁCS nevében Kardosi János Zoltán polgármester és Krémer Lajos alpolgármester.


Krisztus feltámadásának örömünnepén áldott és örömteli húsvéti ünnepeket kíván a község minden lakójának a LÁZÁRI POLGÁRMESTERI HIVATAL nevében Lengyel István polgármester és Béres Antal Elek alpolgármester.


A feltámadás ünnepe alkalmából erőben, egészségben eltöltendő, áldott húsvéti ünnepeket kíván a község minden lakosának SZILÁGYPÉR KÖZSÉG POLGÁRMESTERI HIVATALA és a HELY TANÁCS nevében Burlacu Florin polgármester és Kis Lóránd Endre alpolgármester.


Krisztus feltámadásának áldott ünnepe alkalmából kellemes húsvéti ünnepeket kiván alkalmazottainak, ügyfeleinek és üzleti partnereinek a ROSENDAHL INDUSTRIAL SERVICES Kft vezetősége.


A GÁTI CONST Kft. vezetősége, kellemes húsvéti ünnepeket, békességet, sok örömöt, egészséget és minden jót kíván alkalmazottainak, ügyfeleinek, üzleti partnereinek azok családtagjainak.


A BOCONS Kft. kellemes húsvéti ünnepeket kíván minden kedves alkalmazottjának, ügyfelének, üzleti partnerének, szállítójának és családtagjaiknak.


ÉRENDRÉD KÖZSÉG POLGÁRMESTERI HIVATALA és a HELYI TANÁCS nevében, békességben eltöltött, kellemes húsvéti ünnepeket kíván a község minden lakosának, Papp Tibor polgármester és Marta Viorel Vasile alpolgármester.


Krisztus feltámadásának ünnepén CSANÁLOS KÖZSÉG POLGÁRMESTERI HIVATALA nevében áldott húsvéti ünnepeket kíván Mellau József polgármester és Schupler Tibor alpolgármester.


A Megváltó feltámadásának ünnepén erőben, egészségben és békességben eltöltött húsvéti ünnepeket kíván a község minden lakosának KOLCS KÖZSÉG POLGÁRMESTERI HIVATALA és a HELYI TANÁCS nevében Domokos Sándor polgármester és Biro Ioan Marius alpolgármester.


A NICOVID Kft. vezetősége, kellemes húsvéti ünnepeket kíván valamennyi üzleti partnerének, vásárlójának, alkalmazottjának és azok családtagjainak.


SZOPOR község minden lakosának erőben, egészségben eltöltendő, békés húsvéti ünnepeket kíván a POLGÁRMESTERI HIVATAL és a HELYI TANÁCS nevében Steţ Vasile polgármester és Fekete Bertalan alpolgármester.


A Megváltó feltámadásának ünnepén a község minden lakosának erőben, egészségben és békességben eltöltendő húsvéti ünnepeket kíván MEZŐFÉNY KÖZSÉG POLGÁRMESTERI HIVATALA és a HELYI TANÁCS nevében Brém László polgármester és Nagy Zoltán alpolgármester.


Krisztus feltámadásának szent ünnepén áldott, békés húsvéti ünnepeket kíván a város minden lakójának a SÁRKÖZÚJLAKI POLGÁRMESTERI HIVATAL és a HELYI TANÁCS nevében PIRICSI ARTHUR polgármester és SZABÓ IGNÁC NEMERE alpolgármester.


Krisztus feltámadásának ünnepén boldog, békés húsvéti ünnepeket kíván a város minden lakosának NAGYKÁROLY POLGÁRMESTERI HIVATALA és a HELYI TANÁCS nevében KOVÁCS JENŐ polgármester és Kaizer Lajos alpolgármester.


Krisztus feltámadásának ünnepén örömökben gazdag húsvéti ünnepeket kíván a község minden lakójának és elszármazott szeretteiknek MEZŐPETRI KÖZSÉG POLGÁRMESTERI HIVATALA és a HELYI TANÁCS nevében Karádi Csaba polgármester és Marchis György Ottó alpolgármester.


BÖRVELY KÖZSÉG POLGÁRMESTERI HIVATALA és a HELYI TANÁCS nevében Kiss Zoltán polgármester és Petras Stefan alpolgármester kellemes, családi körben eltöltendő, örömteli húsvéti ünnepeket kíván a község minden lakosának.


A feltámadás ünnepe alkalmából erőben, egészségben eltöltendő, áldásokban gazdag húsvéti ünnepeket kíván a község minden lakosának BATIZ KÖZSÉG POLGÁRMESTERI HIVATALA és a HELYI TANÁCS nevében Muresan János polgármester és Apai Beatrix alpolgármester.


PUSZTADARÓC KÖZSÉG POLGÁRMESTERI HIVATALA és a HELYI TANÁCS nevében húsvét szent ünnepe alkalmából a község minden lakosának boldog, békés ünnepeket kíván Găman Mihály polgármester és Vincze Sándor alpolgármester.


Krisztus feltámadásának szent ünnepén áldott, békés húsvéti ünnepeket kíván a város minden lakójának a MEZŐTEREMI POLGÁRMESTERI HIVATAL és a HELYI TANÁCS nevében TAR MIKLÓS polgármester.


A Megváltó feltámadásának ünnepén a község minden lakosának erőben, egészségben és békességben eltöltendő húsvéti ünnepeket kíván AVASÚJVÁROS KÖZSÉG POLGÁRMESTERI HIVATALA és a HELYI TANÁCS nevében Majláth Gábor polgármester és Rákos Gyula alpolgármester.


Piskolt község minden lakosának erőben, egészségben eltöltendő, békés húsvéti ünnepeket kíván PISKOLT KÖZSÉG POLGÁRMESTERI HIVATALA és a HELYI TANÁCS nevében Varga Vasile Cosmin polgármester és Kovács Endre alpolgármester.


Krisztus feltámadásának szent ünnepén áldott, békés húsvéti ünnepeket kíván a város minden lakosának ERDŐD POLGÁRMESTERI HIVATALA és a HELYI TANÁCS nevében Duma Marius Ovidiu polgármester és Nuszer György alpolgármester.


A feltámadás ünnepe alkalmából áldásokban gazdag húsvéti ünnepeket kíván a község minden lakosának MAJTÉNY KÖZSÉG POLGÁRMESTERI HIVATALA és a HELYI TANÁCS nevében David Gheorghe polgármester.


Krisztus feltámadásának szent ünnepén áldott, békés húsvéti ünnepeket kíván a város minden lakójának a KÁLMÁNDI POLGÁRMESTERI HIVATAL és a HELYI TANÁCS nevében SÜTŐ IMRE polgármester és NONN ÁRPÁD ERNŐ alpolgármester.


A Márk Manufaktur cipőgyártó cég vezetősége kellemes húsvéti ünnepeket kíván minden alkalmazottjának, ügyfelének és vásárlójának.


A WOCO PIPE SYSTEM COMPONENTS ROM Kft. szatmárnémeti és nagykárolyi gyáregységei nevében húsvét áldott, szent ünnepének alkalmából minden alkalmazottjának, azok családtagjainak és üzletfeleinek örömteli húsvéti ünnepeket kíván a vezetőség.


MIKOLA KÖZSÉG POLGÁRMESTERI HIVATALA és a HELYI TANÁCS nevében húsvét szent ünnepe alkalmából a község minden lakosának boldog, békés ünnepeket kíván Dobos István polgármester és Madaras Dumitru alpolgármester.


KIRÁLYDARÓC község minden lakosának erőben, egészségben eltöltendő, békés húsvéti ünnepeket kíván KIRÁLYDARÓC KÖZSÉG POLGÁRMESTERI HIVATALA és a HELYI TANÁCS nevében Balogh Dániel polgármester.


VETÉS község minden lakosának erőben, egészségben eltöltendő, békés húsvéti ünnepeket kíván VETÉS KÖZSÉG POLGÁRMESTERI HIVATALA és a HELYI TANÁCS nevében Ilyés Gyula polgármester és Codrea Ionel Daniel alpolgármester.


A Szatmárnémeti APASERV Rt. vezetősége kellemes, örömökben gazdag húsvéti ünnepeket kíván minden munkatársának és ügyfelének és fogyasztójának.


Halmi község minden lakosának erőben, egészségben eltöltendő, békés húsvéti ünnepeket kíván HALMI KÖZSÉG HELYI TANÁCSA és POLGÁRMESTERI HIVATALA nevében Incze Lajos polgármester és Illyés Sándor alpolgármester


A CONSOLAH Kft. vezetősége, kellemes húsvéti ünnepeket kíván valamennyi üzleti partnerének, ügyfelének, alkalmazottjának és azok családtagjainak.