Karacsonyi Jokivansagok
BÉLTEK POLGÁRMESTERI HIVATALA ÉS HELYI TANÁCSA

Áldott, békés karácsonyi ünnepeket kíván minden bélteki lakosnak a hivatal és a helyi tanács nevében Béltek község polgármestere Bartok-Gurzau Ioan és alpolgármestere Funkenhauzer József alpolgármester.

PUSZTADARÓC KÖZSÉG POLGÁRMESTERI HIVATALA ÉS A HELYI TANÁCS

PUSZTADARÓC KÖZSÉG POLGÁRMESTERI HIVATALA ÉS A HELYI TANÁCS nevében kellemes karácsonyi ünnepeket kíván a község minden lakosának Găman Mihai polgármester és Vincze Sándor alpolgármester.

MEZŐPETRI KÖZSÉG POLGÁRMESTERI HIVATALA ÉS A HELYI TANÁCS

MEZŐPETRI KÖZSÉG POLGÁRMESTERI HIVATALA ÉS A HELYI TANÁCS nevében karácsony szent ünnepe alkalmából szeretetben gazdag, meghitt ünneplést kíván a község minden lakosának Karádi Csaba polgármester.

TÚRTEREBES KÖZSÉG POLGÁRMESTERI HIVATALA ÉS A HELYI TANÁCS

Áldott, békés karácsonyi ünnepeket kíván a község minden lakójának TÚRTEREBES KÖZSÉG POLGÁRMESTERI HIVATALA ÉS A HELYI TANÁCS nevében Gyákon György polgármester és Tepfenhart Gellért alpolgármester.

MARK MANUFAKTUR KFT.

A MARK MANUFAKTUR Kft. békés, boldog karácsonyi ünnepeket és boldog új esztendőt kíván minden kedves ügyfelének, üzleti partnerének, alkalmazottainak és családtagjaiknak. LOGÓ

MIKOLA KÖZSÉG HELYI TANÁCSA ÉS A POLGÁRMESTERI HIVATAL

Áldott, békés karácsonyi ünnepeket kíván minden mikolai lakosnak a hivatal és a helyi tanács nevében Mikola község polgármestere, Dobos István és alpolgármestere, Madaras Dumitru.

RMDSZ PARLAMENTI CSOPORTJA

Áldott, békés karácsonyi ünnepeket kíván Szatmár megye lakóinak az RMDSZ parlamenti csoportja nevében Turos Lóránd szenátor, Erdei D. István és Magyar Lóránd képviselő.

AVASÚJVÁROS POLGÁRMESTERI HIVATALA ÉS A HELYI TANÁCS

Áldott békés karácsonyi ünnepeket kíván a község minden lakójának az Avasújvárosi Polgármesteri Hivatal és a helyi tanács.

BOCONS KFT.

A BOCONS Kft. karácsony áldott ünnepe alkalmából békés, örömökben gazdag ünneplést kíván minden kedves alkalmazottjának, ügyfelének, üzleti partnerének, beszállítójának és családtagjaiknak.

BATIZ KÖZSÉG POLGÁRMESTERI HIVATALA ÉS HELYI TANÁCSA

Kellemes, békés karácsonyi ünnepeket és gazdag, meghitt ünneplést kíván a község minden lakosának BATIZ KÖZSÉG POLGÁRMESTERE, Mureşan Ioan és a helyi tanács.

WOCO PIPE SYSTEM COMPONENTS ROM KFT.

A WOCO PIPE SYSTEM COMPONENTS ROM Kft. vezetősége minden alkalmazottjának és üzleti partnerének áldott, boldog karácsonyi ünnepeket kíván.

VETÉS KÖZSÉG POLGÁRMESTERI HIVATALA ÉS A HELYI TANÁCS

Szeretetteljes, családi együttlétben megünnepelt karácsonyi ünnepeket kíván a község minden lakosának VETÉS KÖZSÉG POLGÁRMESTERI HIVATALA ÉS A HELYI TANÁCS nevében Ilyés Gyula polgármester és Codrea Ionel Daniel alpolgármester.

SZATMÁRNÉMETI APASERV RT.

Áldott, békés karácsonyi ünnepeket kíván minden alkalmazottjának, azok családtagjainak, minden ügyfelének a Szatmárnémeti Apaserv Rt. Vezetősége.

ZES ZOLLNER ELECTRONIC

A téli ünnepek közeledtével a Zes Zollner Electronic kellemes, szeretetben gazdag karácsonyt és boldog új évet kíván minden alkalmazottjának és támogatójának! Köszönjük, hogy egész évben támogattak minket!

SZATMÁRI MEGYEI TANÁCS

Áldott, békés karácsonyt és egészségben, sikerekben gazdag, boldog új esztendőt kíván a Szatmár Megyei Tanács és a tanácsosok nevében Pataki Csaba elnök, Ioan Rus alelnök és Mihaela Elena Crasnai jegyző

MEZŐFÉNY KÖZSÉG POLGÁRMESTERI HIVATALA ÉS A HELYI TANÁCS

MEZŐFÉNY KÖZSÉG POLGÁRMESTERI HIVATALA ÉS A HELYI TANÁCS nevében, karácsony szent ünnepe alkalmából szeretetben gazdag, meghitt ünneplést kíván a község minden lakosának Brém László polgármester és Nagy Zoltán alpolgármester.

SZOPOR KÖZSÉG HELYI TANÁCSA ÉS POLGÁRMESTERI HIVATALA

SZOPOR KÖZSÉG HELYI TANÁCSA ÉS POLGÁRMESTERI HIVATALA nevében, karácsony szent ünnepe alkalmából szeretetben gazdag, meghitt ünneplést kíván a község minden lakosának Şteţ Vasile polgármester és Fekete Bertalan alpolgármester.

KOLCS KÖZSÉG HELYI TANÁCSA ÉS POLGÁRMESTERI HIVATALA

Áldott, meghitt, családi körben eltöltött karácsonyi ünnepeket kíván a község minden lakosának KOLCS KÖZSÉG HELYI TANÁCSA ÉS POLGÁRMESTERI HIVATALA nevében Domokos Sándor polgármester.

CONSOLAH KFT.

A CONSOLAH Kft. nevében karácsony áldott ünnepe alkalmából békés, örömökben gazdag ünneplést kíván minden kedves alkalmazottjának, ügyfeleinek, üzleti partnereinek és azok családtagjainak Oláh János cégtulajdonos.

KÖKÉNYESD KÖZSÉG HELYI TANÁCSA ÉS A POLGÁRMESTERI HIVATAL

Békességben eltöltött, kellemes karácsonyi ünnepeket kíván a község valamennyi lakosának KÖKÉNYESD KÖZSÉG HELYI TANÁCSA ÉS A POLGÁRMESTERI HIVATAL nevében Tóth Zoltán polgármester.

ERDŐD POLGÁRMESTERI HIVATALA

Szeretetteljes, családi együttlétben megünnepelt karácsonyt ünnepeket kíván a város minden lakosának és családtagjaiknak Erdőd polgármesteri Hivatal nevében Duma Ovidiu Marius és alpolgármestere Nuszer György

BÖRVELY KÖZSÉG POLGÁRMESTERI HIVATALA ÉS A HELYI TANÁCS

BÖRVELY KÖZSÉG POLGÁRMESTERI HIVATALA ÉS A HELYI TANÁCS nevében Krisztus születésének áldott ünnepén békességben eltöltött, kellemes karácsonyi ünnepeket kíván a község minden lakosának Kiss Zoltán polgármester és Petras Stefan alpolgármester.

KIRÁLYDARÓC KÖZSÉG HELYI TANÁCSA ÉS A POLGÁRMESTERI HIVATAL

Békességben eltöltött, kellemes karácsonyi ünnepeket kíván Királydaróc valamennyi polgárának KIRÁLYDARÓC KÖZSÉG HELYI TANÁCSA ÉS A POLGÁRMESTERI HIVATAL nevében Balog Dániel polgármester.

ÉRENDRÉD KÖZSÉG POLGÁRMESTERI HIVATALA ÉS HELYI TANÁCSA

ÉRENDRÉD KÖZSÉG POLGÁRMESTERI HIVATALA ÉS HELYI TANÁCSA nevében áldott, békés karácsonyi ünnepeket kíván a község minden lakosának Papp Tibor polgármester és Marta Viorel Vasile alpolgármester.

CSANÁLOS KÖZSÉG HELYI TANÁCSA ÉS POLGÁRMESTERI HIVATALA

CSANÁLOS KÖZSÉG HELYI TANÁCSA ÉS POLGÁRMESTERI HIVATALA nevében karácsony szent ünnepe alkalmából szeretetben gazdag, meghitt ünneplést kíván a község minden lakosának Mellau József polgármester és Schupler Tibor alpolgármester.

SZILÁGYPÉR KÖZSÉG HELYI TANÁCSA ÉS A POLGÁRMESTERI HIVATAL

Békés, áldásokban gazdag karácsonyi ünnepeket kíván Szilágypér község minden lakosának a helyi tanács és a polgármesteri hivatal nevében Burlacu Florin Ioan  polgármester és Kis Lórand Endre alpolgármester.

SZATMÁRNÉMETI RMDSZ

Áldott, békés és boldog Karácsonyi ünnepet kíván minden Szatmár megyei lakosnak az RMDSZ Szatmár megyei szervezete nevében Pataki Csaba elnök, Kereskényi Gábor polgármester és Nagy Csaba ügyvezető elnök.

NAGYKÁROLYI POLGÁRMESTERI HIVATAL

Szeretetteljes, családi együttlétben megünnepelt karácsonyi ünnepeket kíván a város   minden lakosának és családtagjaiknak a Nagykárolyi Polgármesteri Hivatal nevében KOVÁCS Jenő polgármester és Keizer Lajos alpolgármester.

NICOVID

A NICOVID üzletek vezetősége karácsony áldott ünnepe alkalmából békés, boldog ünnepeket kíván minden alkalmazottjának, azok családtagjainak, üzleti partnereinek, ügyfeleinek és vásárlóinak.

HALMI KÖZSÉG HELYI TANÁCSA ÉS A POLGÁRMESTERI HIVATAL

Áldott, meghitt, családi körben eltöltött karácsonyi ünnepeket kíván a község minden lakosának HALMI KÖZSÉG HELYI TANÁCSA ÉS A POLGÁRMESTERI HIVATAL nevében Incze Lajos polgármester.

SZATMÁRNÉMETI POLGÁRMESTERI HIVATAL

Áldott karácsonyi ünnepeket kivánunk minden szatmárinak, szerte a világban! Kereskényi Gábor Szatmárnémeti polgármestere, Albu Adrian és Stan Gheorghe alpolgármesterek valamint Maskulik Csaba városmenedzser.

SZANISZLÓ KÖZSÉG POLGÁRMESTERI HIVATALA ÉS A HELYI TANÁCS

SZANISZLÓ KÖZSÉG POLGÁRMESTERI HIVATALA ÉS A HELYI TANÁCS nevében, karácsony szent ünnepe alkalmából szeretetben gazdag, meghitt ünneplést kíván a község minden lakosának Kardosi János Zoltán polgármester és Krémer Lajos alpolgármester.