Karacsonyi Jokivansagok
SZATMÁRNÉMETI RMDSZ

Az RMDSZ parlamenti csoportja nevében nagyon boldog 2017-es esztendőt kíván a megye minden lakosának Turos Lóránd szenátor, Erdei D. István és Magyar Lóránd képviselő.

CSOMAKÖZ KÖZSÉG POLGÁRMESTERI HIVATALA ÉS HELYI TANÁCSA

Sikerekben és örömökben gazdag, boldog új esztendőt kíván a község minden lakójának CSOMAKÖZ KÖZSÉG POLGÁRMESTERI HIVATALA ÉS HELYI TANÁCSA nevében Schwartzkoph János polgármester és Dohi Ferenc alpolgármester

CONSOLAH KFT.

A CONSOLAH Kft. nevében sok örömet és boldogságot hozó új esztendőt kíván alkalmazottainak, ügyfeleinek és üzleti partnereinek Oláh János cégvezető.

NICOVID KFT.

Örömöket, sikereket és gyarapodást hozó boldog 2017-es esztendőt kíván minden vásárlójának, ügyfelének, üzleti partnerének és alkalmazottjának a NICOVID Kft. vezetősége.

MEZŐTEREM KÖZSÉG POLGÁRMESTERI HIVATALA ÉS A HELYI TANÁCS

MEZŐTEREM KÖZSÉG polgármesteri hivatala és a helyi tanács nevében, boldog és eredményes új évet kíván a község minden lakosának, TAR MIKLÓS polgármester és a Helyi Tanács.

FINK FENSTER KFT.

Az új év küszöbén minden munkatársának, ügyfelének és üzleti partnerének boldog új évet kíván a FINK FENSTER Kft. nevében Barátki Wilhelm tulajdonos. B.Ú.É.K. 2017!

ERDŐD VÁROS POLGÁRMESTERI HIVATALA ÉS HELYI TANÁCSA

Örömökben és boldogságban gazdag új esztendőt kíván minden lakosnak ERDŐD VÁROS POLGÁRMESTERI HIVATALA ÉS HELYI TANÁCSA nevében Duma Ovidiu Marius polgármester és Nuszer György alpolgármester.

BOGDÁND KÖZSÉG POLGÁRMESTERI HIVATALA ÉS A HELYI TANÁCS

Bort, búzát és békességet kíván a község lakosainak, BOGDÁND KÖZSÉG POLGÁRMESTERE, BOJAN AUREL ÉS A HELYI TANÁCS.

KÖKÉNYESD KÖZSÉG HELYI TANÁCSA ÉS POLGÁRMESTERI HIVATALA

Sikerekben és bőségben gazdag, gyarapodást hozó új esztendőt kíván a község minden lakosának KÖKÉNYESD KÖZSÉG HELYI TANÁCSA ÉS POLGÁRMESTERI HIVATALA nevében Tóth Zoltán polgármester.

FIRMA HUTTON KFT.

A FIRMA HUTTON Kft. nevében eredményeket és sikereket hozó, boldog 2017-es esztendőt kíván HUTTON RICHARD cégvezető.

SÁRKÖZÚJLAK VÁROS POLGÁRMESTERI HIVATALA ÉS HELYI TANÁCSA

Békés és boldog 2017-es évet kívánunk SÁRKÖZÚJLAK város minden lakosának. SÁRKÖZÚJLAK VÁROS POLGÁRMESTERI HIVATALA ÉS HELYI TANÁCSA nevében, Piricsi Arthur polgármester és Szabó Ignác alpolgármester.

ÉRENDRÉD KÖZSÉG POLGÁRMESTERI HIVATALA ÉS A HELYI TANÁCS

ÉRENDRÉD KÖZSÉG POLGÁRMESTERI HIVATALA ÉS A HELYI TANÁCS nevében sikerekben és egészségben gazdag, békés, boldog új esztendőt kíván a község minden lakosának Papp Tibor polgármester és Marta Viorel alpolgármester.

METAMOB

A Metamob sikerekben gazdag és boldog Új Esztendőt kiván ügyfelei, partnerei és csapata számára!

BOCONS KFT.

A Bocons Kft. sok örömet és boldogságot hozó új esztendőt kíván alkalmazottainak, ügyfeleinek és üzleti partnereinek. B.Ú.É.K 2017!

MARK MANUFAKTUR KFT

A MARK MANUFAKTUR KFT . boldog új esztendőt kíván minden kedves vásárlójának, ügyfelének, üzleti partnerének, alkalmazottainak és családtagjainak.

KÁLMÁND KÖZSÉG POLGÁRMESTERI HIVATALA ÉS HELYI TANÁCSA

Sikerekben, bőségben és egészségben gazdag, boldog új évet kíván Kálmánd község minden lakosának KÁLMÁND KÖZSÉG POLGÁRMESTERI HIVATALA ÉS HELYI TANÁCSA nevében Sütő Imre polgármester és Nonn Árpád alpolgármester.

BATIZ KÖZSÉG POLGÁRMESTERI HIVATALA ÉS A HELYI TANÁCS

Batiz község minden polgárának örömökben és sikerekben gazdag, boldog új évet kíván BATIZ KÖZSÉG POLGÁRMESTERI HIVATALA ÉS A HELYI TANÁCS nevében Mureşan Ioan polgármester és Apai Beatrix alpolgármester.

TASNÁDSZÁNTÓ HELYI TANÁCSA ÉS A POLGÁRMESTERI HIVATAL

Bort, búzát, békességet kíván valamennyi polgárának TASNÁDSZÁNTÓ HELYI TANÁCSA ÉS A POLGÁRMESTERI HIVATAL nevében, Rotar Marinel polgármester.

MAJTÉNY KÖZSÉG POLGÁRMESTERI HIVATALA ÉS HELYI TANÁCSA

A 2017-es év hajnalán sikereket, bőséget hozó, eredményekben gazdag, boldog új évet kíván Majtény község minden lakosának a helyi tanács és a polgármesteri hivatal nevében Dávid Gheorghe polgármester és Merker József alpolgármester.

VETÉS KÖZSÉG POLGÁRMESTERI HIVATALA ÉS HELYI TANÁCSA

VETÉS KÖZSÉG POLGÁRMESTERI HIVATALA ÉS HELYI TANÁCSA nevében sikerekben, eredményekben gazdag, boldog új esztendőt kíván a község minden lakosának Ilyés Gyula polgármester és Codrea Ionel Daniel alpolgármester.

GÁTI CONS KFT.

A GÁTI CONS Kft. sok örömet és boldogságot hozó új esztendőt kíván alkalmazottainak, ügyfeleinek és üzleti partnereinek. B.Ú.É.K. 2017!

ÉRKÁVÁS KÖZSÉG POLGÁRMESTERI HIVATALA ÉS HELYI TANÁCSA

Sikerekben és örömökben gazdag, boldog új esztendőt kíván a község minden lakójának ÉRKÁVÁS KÖZSÉG POLGÁRMESTERI HIVATALA ÉS HELYI TANÁCSA nevében Roka Marius Andrei polgármester.

GOLD T FARM KFT

A GOLD T FARM KFT vezetősége eredményekben gazdag, boldog Új évet kíván munkatársainak valamint üzleti partnereinek.

KIRÁLYDARÓC KÖZSÉG HELYI TANÁCSA ÉS POLGÁRMESTERI HIVATALA

Sikerekben és bőségben gazdag, gyarapodást hozó új esztendőt kíván a település minden lakosának KIRÁLYDARÓC KÖZSÉG HELYI TANÁCSA ÉS POLGÁRMESTERI HIVATALA nevében Balogh Dániel polgármester.

MEZŐFÉNY KÖZSÉG POLGÁRMESTERI HIVATALA ÉS HELYI TANÁCSA

MEZŐFÉNY KÖZSÉG POLGÁRMESTERI HIVATALA ÉS HELYI TANÁCSA nevében sikerekben, bőségben és egészségben gazdag, boldog új esztendőt kíván a község minden lakosának Brem László polgármester és Nagy Zoltán alpolgármester.

TARR CONST KFT.

Az új év küszöbén minden munkatársának, ügyfelének és üzleti partnerének boldog új évet kíván a TARR CONST Kft. nevében Tarr Csongor.

ALCONOR COMPANY KFT

Az ALCONOR COMPANY KFT nevében boldog új évet kíván alkalmazottainak, vásárlóinak, üzleti partnereinek VARGA NORBERT és MARINELA.

TÚRTEREBES KÖZSÉG HELYI TANÁCSA ÉS POLGÁRMESTERI HIVATALA

Az új év hajnalán községünk valamennyi lakosának gyarapodást és sikereket hozó, boldog új évet kíván TÚRTEREBES KÖZSÉG HELYI TANÁCSA ÉS POLGÁRMESTERI HIVATALA nevében Gyákon György polgármester és Tepfenhart Gellért alpolgármester.

ZES ZOLLNER ELECTORNIC KFT.

Az egész éves bizalmat és együttműködést megköszönve, sikerekben gazdag, bolodg Új Évet kiván minden kedves alkalmazottjának és partnerének a Zes Zollner Electronic Kft.

AGROTEX KFT

Az AGROTEX KFT vezetősége, békés, boldog, eredményekben gazdag új évet kíván minden alkalmazottjának, azok családtagjainak, üzleti partnereinek és ügyfeleinek.

MEZŐPETRI KÖZSÉG POLGÁRMESTERI HIVATALA ÉS A HELYI TANÁCS

MEZŐPETRI KÖZSÉG POLGÁRMESTERI HIVATALA és a HELYI TANÁCS nevében, szeretetben gazdag, boldog új évet kíván a község minden lakosának, Karádi Csaba polgármester.

SZANISZLÓ KÖZSÉG POLGÁRMESTERI HIVATALA ÉS HELYI TANÁCSA

SZANISZLÓ KÖZSÉG POLGÁRMESTERI HIVATALA ÉS HELYI TANÁCSA nevében sikereket, boldogságot és gyarapodást hozó, boldog új évet kíván a község minden lakosának Kardosi János Zoltán polgármester és Krémer Lajos alpolgármester. B.Ú.É.K. 2017!

KÖLCSEY FERENC FŐGIMNÁZIUM SZÜLŐI BIZOTTSÁGA

Sikerekben és eredményekben gazdag, boldog új esztendőt kíván a Kölcsey Ferenc Főgimnázium tanárainak, diákjainak, a szülőknek és az iskolát támogató cégeknek a szülői bizottság nevében dr. Zsók János-Csaba.

TRADEHOLDING KFT.

A TRADEHOLDING Kft. munkaközössége a SZATMÁRI FRISS ÚJSÁG valamennyi olvasójának és ügyfelének boldog, egészségben, sikerekben gazdag 2017-es esztendőt kíván.

SZOPOR KÖZSÉG POLGÁRMESTERI HIVATALA ÉS HELYI TANÁCSA

SZOPOR KÖZSÉG POLGÁRMESTERI HIVATALA ÉS HELYI TANÁCSA nevében sikereket, boldogságot és gyarapodást hozó, boldog új évet kíván a község minden lakosának Steţ Vasile Adrian polgármester és Fekete Bertalan alpolgármester.

RATIOTERM KFT.

Sikerekben és örömökben gazdag 2017-es esztendőt kíván alkalmazottainak, ügyfeleinek a RATIOTERM Kft. nevében Zimán Attila.

STEIGER KFT

Boldog új évet kívánunk a Steiger KFT alkalmazottjainak, azok családjainak valamint üzleti partnereinknek.

WOCO PIPE SYSTEM COMPONENTS ROM KFT.

A WOCO PIPE SYSTEM COMPONENTS ROM Kft. minden alkalmazottjának, azok családtagjainak és minden ügyfelének egészségben, sikerekben gazdag boldog 2017–es esztendőt kíván.

BÖRVELY KÖZSÉG HELYI TANÁCSA ÉS A POLGÁRMESTERI HIVATAL

BÖRVELY KÖZSÉG HELYI TANÁCSA ÉS A POLGÁRMESTERI HIVATAL nevében eredményeket és gyarapodást hozó, boldog 2017-es esztendőt kíván a község valamennyi lakosának Kiss Zoltán polgármester és Petras Stefan alpolgármester.

SZILÁGYPÉR KÖZSÉG HELYI TANÁCSA ÉS POLGÁRMESTERI HIVATALA

Az új év hajnalán községünk valamennyi lakosának gyarapodást és sikereket hozó, boldog új évet kíván SZILÁGYPÉR KÖZSÉG HELYI TANÁCSA ÉS POLGÁRMESTERI HIVATALA nevében Burlacu Florin Ioan polgármester és Kis Lóránd alpolgármester.

ALI BABA TRANS

Az ALI BABA TRANS utazási és szállítási cég minden eddigi és leendő utasának és ügyfelének boldog új esztendőt kíván.
A tulajdonosok Balog Mária és Tamás

KOLCS KÖZSÉG POLGÁRMESTERI HIVATALA ÉS HELYI TANÁCSA

KOLCS KÖZSÉG POLGÁRMESTERI HIVATALA ÉS HELYI TANÁCSA nevében sikereket, boldogságot és gyarapodást hozó, boldog új évet kíván a község minden lakosának Domokos Sándor polgármester és Biro Ioan-Marius alpolgármester.

HADAD KÖZSÉG POLGÁRMESTERI HIVATALA ÉS A HELYI TANÁCS

HADAD KÖZSÉG polgármesteri hivatala és a helyi tanács nevében, 2017. év küszöbén minden jót és vágyaik beteljesedését kívánja az új évben, a község minden lakosának, BALOG FERENC polgármester.

FEROMETAL KFT.

Sikerekben és örömökben bővelkedő boldog 2017-es esztendőt kíván minden ügyfelének , üzleti partnerének és alkalmazottjának a FEROMETAL Kft. vezetősége.

„INFRATIREA” MEZŐGAZDASÁGI TÁRSULÁS

Bort, búzát, békességet kíván a nagykárolyi „INFRATIREA” Mezőgazdasági Társulás vezetősége alkalmazottainak, üzleti partnereinek és azok családjainak. B.Ú.É.K.

HALMI KÖZSÉG HELYI TANÁCSA ÉS A POLGÁRMESTERI HIVATAL

Boldog és szerencsében gazdag ÚJ ÉVET kíván a község minden lakosának HALMI KÖZSÉG HELYI TANÁCSA és a POLGÁRMESTERI HIVATAL nevében Incze Lajos polgármester.

NEPTUN CO.

Sikereket, boldogságot és gyarapodást hozó, boldog új évet kíván a NEPTUN CO. nevében Keiser István. Glückliches neues Jahr!

ROSENDAHL INDUSTRIAL SERVICE KFT

A Rosendahl Industrial Service Kft. vezetősége nevében boldog új esztendőt kíván minden alkalmazottjának és üzleti partnerének dr. Zsók János-Csaba és Kerner Gerhard.

L`ART HOTEL

A L`Art Hotel csapata ezúton köszöni Önöknek a megtisztelő bizalmat, és kivánja, hogy az új esztendő egészséget, békét és jólétet hozzon Önöknek és szeretteiknek. BÚÉK!

AVASÚJVÁROS KÖZSÉG HELYI TANÁCSA ÉS POLGÁRMESTERI HIVATALA

Sikerekben és bőségben gazdag, gyarapodást hozó új esztendőt kíván a község minden lakosának AVASÚJVÁROS KÖZSÉG HELYI TANÁCSA ÉS POLGÁRMESTERI HIVATALA nevében Majláth Gábor polgármester és Rákos Gyula alpolgármester.

PUSZTADARÓC KÖZSÉG POLGÁRMESTERI HIVATALA ÉS HELYI TANÁCSA

A 2017-es év küszöbén örömökben és boldogságban gazdag új esztendőt kíván minden lakosnak PUSZTADARÓC KÖZSÉG POLGÁRMESTERI HIVATALA ÉS HELYI TANÁCSA nevében Găman Mihai polgármester és Vincze Sándor alpolgármester.

EGRI KÖZSÉG HELYI TANÁCSA ÉS POLGÁRMESTERI HIVATALA

Az új év hajnalán Egri község valamennyi lakosának gyarapodást és sikereket hozó, boldog új évet kíván EGRI KÖZSÉG HELYI TANÁCSA ÉS POLGÁRMESTERI HIVATALA nevében Márton Zsuzsanna polgármester és Dolhai András alpolgármester.

PREMIER WORLD KFT.

A PREMIER WORLD Kft. nevében sikerekben és örömökben gazdag, boldog új évet kíván Baranyai Zoltán tulajdonos.

PISKOLT KÖZSÉG HELYI TANÁCSA ÉS POLGÁRMESTERI HIVATALA

PISKOLT KÖZSÉG HELYI TANÁCSA és POLGÁRMESTERI HIVATALA nevében, boldog új évet kíván a község minden lakosának,Varga Cosmin-Vasile polgármester.