Karacsonyi Jokivansagok
PUSZTADARÓC KÖZSÉG POLGÁRMESTERI HIVATALA ÉS HELYI TANÁCSA

A 2018-as év küszöbén örömökben és boldogságban gazdag új esztendőt kíván minden lakosnak PUSZTADARÓC KÖZSÉG POLGÁRMESTERI HIVATALA ÉS HELYI TANÁCSA nevében Găman Mihai polgármester és Vincze Sándor alpolgármester.

ALI BABA TRANS

Az ALI BABA TRANS utazási, szállítási és autómentő cég minden eddigi és leendő utasának és ügyfelének boldog új esztendőt kíván. A tulajdonosok, Balog Mária és Balog Tamás

ALCONOR COMPANY KFT

Az ALCONOR COMPANY KFT. nevében boldog új évet kíván alkalmazottainak, vásárlóinak és üzleti partnereinek Varga Norbert és Marinela.

MEZŐPETRI KÖZSÉG POLGÁRMESTERI HIVATALA ÉS A HELYI TANÁCS

MEZŐPETRI KÖZSÉG POLGÁRMESTERI HIVATALA ÉS A HELYI TANÁCS nevében szeretetben gazdag, boldog új évet kíván a község minden lakosának Karádi Csaba polgármester.

SZANISZLÓ KÖZSÉG POLGÁRMESTERI HIVATALA ÉS HELYI TANÁCSA

SZANISZLÓ KÖZSÉG POLGÁRMESTERI HIVATALA ÉS HELYI TANÁCSA nevében sikereket és gyarapodást hozó, boldog új évet kíván a község minden lakosának Kardosi János Zoltán polgármester és Krémer Lajos alpolgármester. B.Ú.É.K. 2018!

WOCO PIPE SYSTEM COMPONENTS ROM KFT.

A WOCO PIPE SYSTEM COMPONENTS ROM KFT. minden alkalmazottjának, azok családtagjainak és minden ügyfelének egészségben, sikerekben gazdag, boldog 2018-as esztendőt kíván.

SZATMÁRNÉMETI POLGÁRMESTERI HIVATAL

Sikerekben gazdag boldog új esztendőt kivánunk Szatmárnémeti minden lakosának!

Kereskényi Gábor – polgármester
Albu Adrian és Feher Doina – alpolgármeseterek
Maskulik Csaba - városmenedzser

ZES ZOLLNER ELECTRONIC KFT.

Az egész éves bizalmát megköszönve, sikerekben gazdag, boldog új évet kiván minden kedves alkalmazottjának és partnerének a ZES ZOLLNER ELECTRONIC KFT.

BOGDÁND KÖZSÉG HELYI TANÁCSA ÉS POLGÁRMESTERI HIVATALA

Bort, búzát és békességet kíván a község lakosainak BOGDÁND község polgármestere, Bojan Aurel és a helyi tanács.

NICOVID KFT

Örömöket, sikereket és gyarapodást hozó, boldog 2018-as esztendőt kíván minden vásárlójának, ügyfelének, üzleti partnerének és alkalmazottjának a NICOVID KFT. vezetősége.

DIGITALIS

A nagykárolyi DIGITALIS gyógyszertárak vezetősége eredményekben gazdag, boldog új évet kíván munkatársainak, ügyfeleinek, vásárlóinak és üzleti partnereinek.

TASNÁDSZÁNTÓ KÖZSÉG HELYI TANÁCSA ÉS POLGÁRMESTERI HIVATALA

Bort, búzát, békességet kíván valamennyi polgárának TASNÁDSZÁNTÓ KÖZSÉG HELYI TANÁCSA ÉS POLGÁRMESTERI HIVATALA nevében Rotar Marinel polgármester.

FIRMA HUTTON KFT.

Sikerekben és örömökben gazdag 2018-as esztendőt kíván alkalmazottainak és ügyfeleinek a FIRMA HUTTON KFT. nevében Hutton Richard.

ÎNFRĂŢIREA MEZŐGAZDASÁGI TÁRSULÁS

Bort, búzát, békességet kíván a nagykárolyi ÎNFRĂŢIREA MEZŐGAZDASÁGI TÁRSULÁS vezetősége alkalmazottainak, üzleti partnereinek és azok családjainak. B.Ú.É.K.!

KÖLCSEY FERENC SZÜLŐI BIZOTTSÁG

Sikerekben és eredményekben gazdag, boldog új esztendőt kíván a Kölcsey Ferenc Főgimnázium tanárainak, diákjainak, a szülőknek és az iskolát támogató cégeknek a szülői bizottság nevében dr. Zsók János-Csaba

MARK MANUFAKTUR KFT.

A MARK MANUFAKTUR KFT. boldog új esztendőt kíván minden kedves vásárlójának, ügyfelének, üzleti partnerének, alkalmazottainak és azok családtagjainak.

VETÉS KÖZSÉG POLGÁRMESTERI HIVATALA ÉS HELYI TANÁCSA

VETÉS KÖZSÉG POLGÁRMESTERI HIVATALA ÉS HELYI TANÁCSA nevében sikerekben, eredményekben gazdag, boldog új esztendőt kíván a község minden lakosának Ilyés Gyula polgármester és Codrea Ionel Daniel alpolgármester.

AVASÚJVÁROS KÖZSÉG HELYI TANÁCSA ÉS POLGÁRMESTERI HIVATALA

Sikerekben és bőségben gazdag, gyarapodást hozó új esztendőt kíván a község minden lakosának AVASÚJVÁROS KÖZSÉG HELYI TANÁCSA ÉS POLGÁRMESTERI HIVATALA nevében Majláth Gábor polgármester és Rákos Gyula alpolgármester.

PRODFENSTER KFT

Az új év küszöbén minden munkatársának, ügyfelének és üzleti partnerének boldog új évet kíván a PRODFENSTER KFT. nevében Barátki Wilhelm tulajdonos. B.Ú.É.K. 2018!

KOLCS KÖZSÉG POLGÁRMESTERI HIVATALA ÉS HELYI TANÁCSA

KOLCS KÖZSÉG POLGÁRMESTERI HIVATALA ÉS HELYI TANÁCSA nevében sikereket, boldogságot és gyarapodást hozó, boldog új évet kíván a község minden lakosának Domokos Sándor polgármester.

HALMI KÖZSÉG HELYI TANÁCSA ÉS POLGÁRMESTERI HIVATALA

Boldog és szerencsében gazdag új évet kíván a község minden lakosának HALMI KÖZSÉG HELYI TANÁCSA ÉS POLGÁRMESTERI HIVATALA nevében Incze Lajos polgármester.

ÉRENDRÉD KÖZSÉG POLGÁRMESTERI HIVATALA ÉS A HELYI TANÁCS

ÉRENDRÉD KÖZSÉG POLGÁRMESTERI HIVATALA ÉS A HELYI TANÁCS nevében sikerekben és egészségben gazdag, békés, boldog új esztendőt kíván a község minden lakosának Papp Tibor polgármester és Marta Viorel alpolgármester.

SZILÁGYPÉR KÖZSÉG HELYI TANÁCSA ÉS POLGÁRMESTERI HIVATALA

Az új év hajnalán a község valamennyi lakosának gyarapodást és sikereket hozó, boldog új évet kíván SZILÁGYPÉR KÖZSÉG HELYI TANÁCSA ÉS POLGÁRMESTERI HIVATALA nevében Burlacu Florin Ioan polgármester és Kis Lóránd alpolgármester.

SÁRKÖZÚJLAK POLGÁRMESTERI HIVATALA ÉS HELYI TANÁCSA

Békés és boldog 2018-as évet kívánunk Sárközújlak minden lakosának. SÁRKÖZÚJLAK POLGÁRMESTERI HIVATALA ÉS HELYI TANÁCSA nevében Piricsi Arthur polgármester és Szabó Ignác alpolgármester.

NAGYKÁROLYI POLGÁRMESTERI HIVATAL

Sikerekben és eredményekben bővelkedő 2018-as esztendőt kíván Nagykároly minden lakosának Kovács Jenő polgármester és Kaizer Lajos alpolgármester.

MIKOLA KÖZSÉG POLGÁRMESTERI HIVATALA ÉS HELYI TANÁCSA

Mikola minden polgárának örömökben és sikerekben gazdag, boldog új évet kíván MIKOLA KÖZSÉG POLGÁRMESTERI HIVATALA ÉS HELYI TANÁCSA nevében Dobos István polgármester.

RMDSZ PARLAMENTI CSOPORTJA

Az RMDSZ parlamenti csoportja nevében nagyon boldog 2018-as esztendőt kíván a megye minden lakosának Turos Lóránd szenátor, Erdei D. István és Magyar Lóránd képviselő

ROSENDAHL INDUSTRIAL SERVICES KFT.

A Rosendahl Industrial Services Kft. vezetősége nevében boldog új esztendőt kíván minden alkalmazottjának és üzleti partnerének dr. Zsók János-Csaba és Altmayr Josef.

SZOPOR KÖZSÉG POLGÁRMESTERI HIVATALA ÉS HELYI TANÁCSA

SZOPOR KÖZSÉG POLGÁRMESTERI HIVATALA ÉS HELYI TANÁCSA nevében sikereket, boldogságot és gyarapodást hozó, boldog új évet kíván a község minden lakosának Steţ Vasile Adrian polgármester és Fekete Bertalan alpolgármester.

TÚRTEREBES KÖZSÉG HELYI TANÁCSA ÉS POLGÁRMESTERI HIVATALA

Az új év hajnalán községünk valamennyi lakosának gyarapodást és sikereket hozó, boldog új évet kíván TÚRTEREBES KÖZSÉG HELYI TANÁCSA ÉS POLGÁRMESTERI HIVATALA nevében Gyákon György polgármester és Tepfenhart Gellért alpolgármester.

ÉSZAKI SZÍNHÁZ HARAG GYÖRGY TÁRSULATA

Az Északi Színház Harag György Társulata sok örömet és boldogságot hozó új esztendőt kíván. B.Ú.É.K. 2018! Bessenyei Gedő István
társulatigazgató

Nagy Orbán
főigazgató

Stier Péter
adminisztrativ igazgató

ERDŐD POLGÁRMESTERI HIVATALA ÉS HELYI TANÁCSA

Örömökben és boldogságban gazdag új esztendőt kíván minden lakosnak ERDŐD POLGÁRMESTERI HIVATALA ÉS HELYI TANÁCSA nevében Duma Ovidiu Marius polgármester és Nuszer György alpolgármester.

AGROTEX KFT.

Az AGROTEX KFT. vezetősége békés, boldog, eredményekben gazdag új évet kíván minden alkalmazottjának, azok családtagjainak, üzleti partnereinek és ügyfeleinek.

MEZŐFÉNY KÖZSÉG POLGÁRMESTERI HIVATALA ÉS HELYI TANÁCSA

MEZŐFÉNY KÖZSÉG POLGÁRMESTERI HIVATALA ÉS HELYI TANÁCSA nevében sikerekben, bőségben és egészségben gazdag, boldog új esztendőt kíván a község minden lakosának Brém László polgármester és Nagy Zoltán alpolgármester.

PISKOLT KÖZSÉG HELYI TANÁCSA ÉS POLGÁRMESTERI HIVATALA

PISKOLT KÖZSÉG HELYI TANÁCSA ÉS POLGÁRMESTERI HIVATALA nevében boldog új évet kíván a község minden lakosának Varga Cosmin-Vasile polgármester.

STEIGER KFT.

Boldog új évet kívánunk a Steiger Kft. alkalmazottainak, azok családjainak, valamint üzleti partnereinknek.

STAHLBAU HERMANN KFT.

A Stahlbau Hermann Kft. vezetősége sok örömet és boldogságot hozó 2018-as esztendőt kíván alkalmazottainak, ügyfeleinek és üzleti partnereinek.

KÖKÉNYESD KÖZSÉG HELYI TANÁCSA ÉS POLGÁRMESTERI HIVATALA

Sikerekben és bőségben gazdag, gyarapodást hozó új esztendőt kíván a község minden lakosának KÖKÉNYESD KÖZSÉG HELYI TANÁCSA ÉS POLGÁRMESTERI HIVATALA nevében Tóth Zoltán polgármester.

BÖRVELY KÖZSÉG HELYI TANÁCSA ÉS POLGÁRMESTERI HIVATALA

BÖRVELY KÖZSÉG HELYI TANÁCSA ÉS POLGÁRMESTERI HIVATALA nevében eredményeket és gyarapodást hozó, boldog 2018-as esztendőt kíván a község valamennyi lakosának Kiss Zoltán polgármester és Petras Stefan alpolgármester.

CSANÁLOS KÖZSÉG POLGÁRMESTERI HIVATALA ÉS A HELYI TANÁCS

CSANÁLOS KÖZSÉG POLGÁRMESTERI HIVATALA ÉS A HELYI TANÁCS nevében eredményekben és sikerekben gazdag új esztendőt kíván Mellau József polgármester és Schupler Tibor alpolgármester.

MEZŐTEREM KÖZSÉG POLGÁRMESTERI HIVATALA ÉS A HELYI TANÁCS

MEZŐTEREM KÖZSÉG POLGÁRMESTERI HIVATALA ÉS A HELYI TANÁCS nevében boldog és eredményes új évet kíván a község minden lakosának Tar Miklós polgármester.

CSOMAKÖZ KÖZSÉG POLGÁRMESTERI HIVATALA ÉS HELYI TANÁCSA

Sikerekben és örömökben gazdag, boldog új esztendőt kíván a község minden lakosának CSOMAKÖZ KÖZSÉG POLGÁRMESTERI HIVATALA ÉS HELYI TANÁCSA nevében Schwartzkopf János polgármester és Dohi Ferenc alpolgármester.

ERDÉLYI MAGYAR NÉPPÁRT ÉS AZ ERDÉLYI MAGYAR NEMZETI TANÁCS

Sikerekben gazdag boldog új esztendőt kíván az Erdélyi Magyar Néppárt és az Erdélyi Magyar Nemzeti tanács nevében

Kiszner Csaba István - Erdélyi Magyar Néppárt megyei elnöke
és Csókási-Budaházi Attila Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács megyei elnöke

HADAD KÖZSÉG POLGÁRMESTERI HIVATALA ÉS A HELYI TANÁCS

HADAD KÖZSÉG POLGÁRMESTERI HIVATALA ÉS A HELYI TANÁCS nevében 2018 küszöbén minden jót kíván a község minden lakosának Balog Ferenc polgármester.

BOCONS KFT

A Bocons Kft. sok örömet és boldogságot hozó új esztendőt kíván alkalmazottainak, ügyfeleinek és üzleti partnereinek. B.Ú.É.K. 2018!

MAJTÉNY KÖZSÉG POLGÁRMESTERI HIVATALA ÉS HELYI TANÁCSA

Sikereket, biztonságot és bőséget hozó, eredményekben gazdag, boldog új évet kíván MAJTÉNY község minden lakosának a helyi tanács és a polgármesteri hivatal nevében Dávid Gheorghe polgármester és Merker József alpolgármester.