Karacsonyi Jokivansagok
ZES ZOLLNER ELECTRONIC KFT.

A ZES Zollner Electronic Kft áldott húsvéti ünnepeket kiván alkalmazottainak és azok családtagjainak, valamint minden kedves üzleti partnerének.

SÁRKÖZÚJLAKI POLGÁRMESTERI HIVATAL ÉS A HELYI TANÁCS

Krisztus feltámadásának szent ünnepén áldott, békés húsvéti ünnepeket kíván a város minden lakójának a SÁRKÖZÚJLAKI POLGÁRMESTERI HIVATAL és a HELYI TANÁCS nevében PIRICSI ARTHUR polgármester és SZABÓ IGNÁC NEMERE alpolgármester.

PUSZTADARÓC KÖZSÉG POLGÁRMESTERI HIVATALA ÉS A HELYI TANÁCS

PUSZTADARÓC KÖZSÉG POLGÁRMESTERI HIVATALA és a HELYI TANÁCS nevében, húsvét szent ünnepe alkalmából a község minden lakosának boldog, békés ünnepeket kíván Găman Mihai polgármester és Vincze Sándor alpolgármester.

BOGDÁND KÖZSÉG POLGÁRMESTERI HIVATALA ÉS A HELYI TANÁCS

BOGDÁND KÖZSÉG POLGÁRMESTERI HIVATALA és a HELYI TANÁCS nevében kellemes, családi körben eltöltendő, örömteli húsvéti ünnepeket kíván a község minden lakosának BOJAN AUREL polgármester és KÁLLAY SÁNDOR alpolgármester.

SZATMÁRNÉMETI POLGÁRMESTERI HIVATAL

Meghittség, boldogság, áldás és béke
legyen minden szatmári család örökös vendége.
Áldott húsvéti ünnepeket kivánok!
Kereskényi Gábor

HADAD KÖZSÉG HELYI TANÁCSA ÉS POLGÁRMESTERI HIVATALA

Hadad község minden lakosának erőben, egészségben eltöltendő, békés húsvéti ünnepeket kíván HADAD KÖZSÉG HELYI TANÁCSA és POLGÁRMESTERI HIVATALA nevében Balogh Ferenc polgármester és Almási Csaba alpolgármester.

RMDSZ PARLAMENTI CSOPORTJA

Krisztus feltámadásának áldott ünnepén minden Szatmár megyei családnak örömteli, békés húsvéti ünnepeket kíván az RMDSZ parlamenti csoportja nevében, Turos Lóránd szenátor, Erdei D. István képviselő, Magyar Lóránd képviselő.

KOLCS KÖZSÉG POLGÁRMESTERI HIVATALA ÉS HELYI TANÁCSA

A Megváltó feltámadásának ünnepén erőben, egészségben és békességben eltöltött húsvét ünnepeket kíván község minden lakosának KOLCS KÖZSÉG POLGÁRMESTERI HIVATALA és HELYI TANÁCSA nevében, Domokos Sándor polgármester és Biro Ioan Marius alpolgármester.

MEZŐTEREMI POLGÁRMESTERI HIVATAL ÉS A HELYI TANÁCS

Krisztus feltámadásának szent ünnepén áldott, békés húsvéti ünnepeket kíván a város minden lakójának a MEZŐTEREMI POLGÁRMESTERI HIVATAL és a HELYI TANÁCS nevében TAR MIKLÓS polgármester.

ÎNFRĂȚIREA MEZŐGAZDASÁGI TÁRSULÁS

Húsvét szent ünnepe alkalmából sok boldogságot és békés ünneplést kíván a társulás minden tagjának és munkatársainak a nagykárolyi ÎNFRĂȚIREA MEZŐGAZDASÁGI TÁRSULÁS VEZETŐTANÁCSA.

HALMI KÖZSÉG HELYI TANÁCSA ÉS POLGÁRMESTERI HIVATALA

Halmi község minden lakosának erőben, egészségben eltöltendő, békés húsvéti ünnepeket kíván HALMI KÖZSÉG HELYI TANÁCSA és POLGÁRMESTERI HIVATALA nevében Incze Ludovic polgármester és Illyés Sándor alpolgármester

BOCONS KFT.

A BOCONS Kft. kellemes húsvéti ünnepeket kíván minden kedves alkalmazottjának, ügyfelének, üzleti partnerének, szállítójának és családtagjaiknak.

TASNÁDSZÁNTÓ KÖZSÉG POLGÁRMESTERI HIVATALA ÉS A HELYI TANÁCS

TASNÁDSZÁNTÓ KÖZSÉG POLGÁRMESTERI HIVATALA és a HELYI TANÁCS nevében kellemes, családi körben eltöltendő, örömteli húsvéti ünnepeket kíván a község minden lakosának Rotar Marinel polgármester és Silaghi Sergiu alpolgármester.

DRAXLMAIER

Kellemes húsvéti ünnepeket kiván Szatmárnémeti minden lakosának a DRAXLMAIER GROUP.

AVASÚJVÁROS KÖZSÉG POLGÁRMESTERI HIVATALA ÉS A HELYI TANÁCS

A Megváltó feltámadásának ünnepén a község minden lakosának erőben, egészségben és békességben eltöltött húsvéti ünnepeket kíván AVASÚJVÁROS KÖZSÉG POLGÁRMESTERI HIVATALA és a HELYI TANÁCS nevében Majláth Gábor polgármester és Rákos Gyula alpolgármester.

ERDŐD POLGÁRMESTERI HIVATALA ÉS A HELYI TANÁCS

Krisztus feltámadásának szent ünnepén áldott, békés húsvéti ünnepeket kíván a város minden lakosának ERDŐD POLGÁRMESTERI HIVATALA és a HELYI TANÁCS nevében Duma Marius Ovidiu polgármester és Nuszer György alpolgármester.

NAGYKÁROLY POLGÁRMESTERI HIVATALA ÉS A HELYI TANÁCS

Krisztus feltámadásának ünnepén áldott, békés húsvéti ünnepeket kíván a város minden lakosának NAGYKÁROLY POLGÁRMESTERI HIVATALA és a HELYI TANÁCS nevében, KOVÁCS JENŐ polgármester és Kaizer Lajos alpolgármester.

ÉRENDRÉD KÖZSÉG POLGÁRMESTERI HIVATALA ÉS A HELYI TANÁCS

ÉRENDRÉD KÖZSÉG POLGÁRMESTERI HIVATALA és a HELYI TANÁCS nevében, békességben eltöltött, kellemes húsvéti ünnepeket kíván a község minden lakosának, Papp Tibor polgármester és Marta Viorel Vasile alpolgármester.

VETÉS KÖZSÉG HELYI TANÁCSA ÉS POLGÁRMESTERI HIVATALA

VETÉS község minden lakosának erőben, egészségben eltöltendő, békés húsvéti ünnepeket kíván VETÉS KÖZSÉG HELYI TANÁCSA és POLGÁRMESTERI HIVATALA nevében Ilyés Gyula polgármester és Codrea Ionel Daniel alpolgármester.

SZOPOR KÖZSÉG HELYI TANÁCSA ÉS POLGÁRMESTERI HIVATALA

SZOPOR község minden lakosának erőben, egészségben eltöltendő, békés húsvéti ünnepeket kíván a POLGÁRMESTERI HIVATAL és a HELYI TANÁCS nevében Steţ Vasile polgármester és Fekete Bertalan alpolgármester.

MAJTÉNY KÖZSÉG HELYI TANÁCSA ÉS A POLGÁRMESTERI HIVATAL

A feltámadás ünnepe alkalmából áldásokban gazdag húsvéti ünnepeket kíván a község minden lakosának MAJTÉNY KÖZSÉG HELYI TANÁCSA és a POLGÁRMESTERI HIVATAL nevében David Gheorghe polgármester.

TASNÁD POLGÁRMESTERI HIVATALA ÉS A HELYI TANÁCS

Áldott Húsvéti Ünnepeket kiván, TASNÁD POLGÁRMESTERI HIVATAL és a HELYI TANÁCS nevében, Grieb Csaba Francisc polgármester, és Kiskasza Barna Balázs alpolgármester.

WOCO PIPE SYSTEM COMPONENTS ROM KFT.

A WOCO PIPE SYSTEM COMPONENTS ROM Kft.szatmárnémeti és nagykárolyi gyáregységei nevében, húsvét áldott szent ünnepének alkalmából minden alkalmazottjának, azok családtagjainak és üzletfeleinek örömteli húsvéti ünnepeket kíván, a vezetőség.

KIRÁLYDARÓC KÖZSÉG HELYI TANÁCSA ÉS POLGÁRMESTERI HIVATALA

KIRÁLYDARÓC község minden lakosának erőben, egészségben eltöltendő, békés húsvéti ünnepeket kíván KIRÁLYDARÓC KÖZSÉG HELYI TANÁCSA és POLGÁRMESTERI HIVATALA nevében Balogh Dániel polgármester.

KÖKÉNYESD KÖZSÉG POLGÁRMESTERI HIVATALA ÉS HELYI TANÁCSA

A feltámadás ünnepe alkalmából örömteli és áldásokban gazdag húsvéti ünnepeket kíván a község minden lakosának KÖKÉNYESD KÖZSÉG POLGÁRMESTERI HIVATALA és HELYI TANÁCSA nevében Tóth Zoltán polgármester.

MIKOLA KÖZSÉG HELYI TANÁCSA ÉS A POLGÁRMESTERI HIVATAL

MIKOLA KÖZSÉG HELYI TANÁCSA és a POLGÁRMESTERI HIVATAL nevében húsvét szent ünnepe alkalmából a község minden lakosának boldog, békés ünnepeket kíván Dobos István polgármester és Madaras Dumitru alpolgármester.

BATIZ KÖZSÉG POLGÁRMESTERI HIVATALA ÉS A HELY TANÁCS

A feltámadás ünnepe alkalmából erőben, egészségben eltöltendő, áldásokban gazdag húsvéti ünnepeket kíván a község minden lakosának BATIZ KÖZSÉG POLGÁRMESTERI HIVATALA és a HELY TANÁCS nevében Muresan János polgármester és Apai Beatrix alpolgármester.

SZANISZLÓ KÖZSÉG POLGÁRMESTERI HIVATALA ÉS A HELYI TANÁCS

A Megváltó feltámadásának ünnepén a község minden lakosának erőben, egészségben és békességben eltöltött húsvéti ünnepeket kíván SZANISZLÓ KÖZSÉG POLGÁRMESTERI HIVATALA és a HELYI TANÁCS nevében Kardosi János Zoltán polgármester és Krémer Lajos alpolgármester.

TÚRTEREBES KÖZSÉG POLGÁRMESTERI HIVATALA ÉS HELYI TANÁCSA

A Megváltó feltámadásának áldott ünnepén örömteli és békességben eltöltött húsvét ünnepeket kíván község minden lakosának TÚRTEREBES KÖZSÉG POLGÁRMESTERI HIVATALA és HELYI TANÁCSA nevében, Gyákon György Miklós polgármester és Tepfenhart Gellért alpolgármester

NICOVID KFT.

A NICOVID Kft. vezetősége, kellemes húsvéti ünnepeket kíván valamennyi üzleti partnerének, vásárlójának, alkalmazottjának és azok családtagjainak.

SZILÁGYPÉR KÖZSÉG POLGÁRMESTERI HIVATALA ÉS A HELYI TANÁCS

A feltámadás ünnepe alkalmából erőben, egészségben eltöltendő, áldott húsvéti ünnepeket kíván a község minden lakosának SZILÁGYPÉR KÖZSÉG POLGÁRMESTERI HIVATALA és a HELY TANÁCS nevében Burlacu Florin polgármester és Kis Lóránd Endre alpolgármester.

PISKOLT KÖZSÉG HELYI TANÁCSA ÉS POLGÁRMESTERI HIVATALA

Piskolt község minden lakosának erőben, egészségben eltöltendő, békés húsvéti ünnepeket kíván PISKOLT KÖZSÉG HELYI TANÁCSA és POLGÁRMESTERI HIVATALA nevében Varga Vasile Cosmin polgármester és Kovács Endre alpolgármester.

CSANÁLOSI RECOLTA MEZŐGAZDASÁGI TÁRSULÁS

A CSANÁLOSI RECOLTA MEZŐGAZDASÁGI TÁRSULÁS vezetősége kellemes húsvéti ünnepeket kíván minden tagjának, ügyfeleinek és dolgozójának.

STHALBAU HERMANN KFT.

A Megváltó feltámadásának ünnepe alkalmából minden alkalmazottjának, szeretteiknek, valamennyi ügyfelének és üzleti partnerének áldott húsvéti ünnepeket kíván a STHALBAU HERMANN Kft. vezetősége

GATI CONST KFT.

A GÁTI CONST Kft. vezetősége, kellemes húsvéti ünnepeket, békességet, sok örömöt, egészséget és minden jót kíván alkalmazottainak, ügyfeleinek, üzleti partnereinek azok családtagjainak.

MEZŐFÉNY KÖZSÉG POLGÁRMESTERI HIVATALA ÉS HELYI TANÁCSA

A Megváltó feltámadásának ünnepén a község minden lakosának erőben, egészségben és békességben eltöltött húsvéti ünnepeket kíván MEZŐFÉNY KÖZSÉG POLGÁRMESTERI HIVATALA és HELYI TANÁCSA nevében Brém László polgármester és Nagy Zoltán alpolgármester.

BÖRVELY KÖZSÉG POLGÁRMESTERI HIVATALA ÉS HELYI TANÁCSA

BÖRVELY KÖZSÉG POLGÁRMESTERI HIVATALA és HELYI TANÁCSA nevében Kiss Zoltán polgármester és Petras Stefan alpolgármester kellemes, családi körben eltöltendő, örömteli húsvéti ünnepeket kíván a község minden lakosának.

CONSOLAH KFT.

A CONSOLAH Kft. vezetősége, kellemes húsvéti ünnepeket kíván valamennyi üzleti partnerének, ügyfelének, alkalmazottjának és azok családtagjainak.