Jól szerepeltek a nagykárolyi táncosok
Utoljára módositva: 2012-10-30 17:57:55

Az elmúlt hétvégén a temesvári 4. WDSF Magnum Open Championship nemzetközi versenyen léptek a táncparkettre a Nagykárolyi Lead&Follow sportolói, akik a tánciskolás kategória, 16 éven felüli korosztály versenyében nagyon jó eredményeket értek el.

 

A Nagykárolyi Lead&Follow tánciskola sportolói

Az Enyedi Bálint, Nonn Bernadette páros megnyerte az angolkeringő, bécsi keringő és a tangó versenyszámokat, harmadik helyezést ért a szamba, negyediket a csacsacsa, jive táncuk.

A Todor Valter, Lieb Dorottya kettős első lett a csacsacsa, jive versenyszámban, másodikok a szamba, harmadikok a tangó és hatodikok az angolkeringő, bécsi keringő táncszámokban.

A Takács Dániel, Korcsmáros Boglárka a csacsacsa, jive versenyszáma a második legjobb pontszámot kapták, az angolkeringő, bécsi keringő táncokat a harmadik, a tangót pedig az ötödik helyre értékelték.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Felhőkarcoló
Ma, 21:00
Will Sawyer (Dwayne Johnson), aki egykor az FBI túszmentő osztagát vezette, jelenleg felhőkarcolókra specializálódott biztonsági szakértőként dolgozik. Legújabb megbízása miatt Hongkongba utazik, amikor a világ legmagasabb épülete hirtelen kigyullad, és őt kiáltják ki felelősnek. Will ellen körözést adnak ki, így kell megállítania az igazi felelősöket, tisztára mosnia a nevét, és legfőként megmenteni a családját, akik az épületben rekedtek... a tűzvonal fölött.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit szólsz a 2018-as világbajnokság eredményéhez?
Várható volt, megérdemeltem nyertek a franciák
A horvátok jobbak voltak
Mindegy volt, ki nyeri
Nem néztem a VB-t
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. július 19.
Most tisztázhatja azokat a problémákat barátaival vagy ismerőseivel, amelyek érzése szerint a mostani félreértéseket generálták.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. július 19.)


    KONYHA
      Hozzávalók: 1 csomag rétestészta (de leveles tésztával is jó), 10 dkg spenót, 20 dkg túró, 1 db tojás, ...