Jótékonysági bál Lázáriban
Utoljára módositva: 2019-10-01 15:13:35

Jótékonysági szüreti bált tartott a lázári magyar ajkú görögkatolikus közösség, szombat este az ökuménia jegyében hívták a községbelieket a lázári kultúrotthonba.

A rendezvényteremben Endi és Kriszti húzták a talpalávalót, az asztalra sör, bor, pálinka, töltött káposzta és mindenféle egyéb finomságok kerültek. A hajnalig tartó dínomdánom elején a Szárazberki Hármashatár Egyesület Lehajló Rozmaring tánccsoportja és a szamoskrassói Ifjú Galagonya tánccsoport szórakoztatta a megjelenteket. Az eseményt azért szervezték, hogy kifizethessék a lázári görögkatolikus templom nyílászáróinak cseréjét, a felajánlott adományok erre lesznek elköltve, mondta el lapunknak Stan Zsolt parókus. Nem mellesleg ez az első ilyenfajta esemény, amit a 250 fős lázári görögkatolikus közösség szervez a maga és a társak számára, jótékonysági estet a lázári görögkatolikusok még soha nem tartottak. A templomi kasszába vándorolt az éjfél utánra szervezett tombola bevétele is, a sorsjátékon mikrohullámú sütőt, csocsóasztalokat, édességeket és az egyházi foglalkozások idején a gyerekek által készített kézműves ajándékokat lehetett nyerni.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit teszel szíved egészségének megóvása érdekében?
Naponta legalább 20 percert sétálok
Sok gyümölcsöt fogyasztok
Figyelek arra, hogy eleget aludjak
Megválogatom, milyen ételeket fogyasztok
Nem foglalkozom különösebben ilyesmivel
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. október 17.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 60 dkg sertéstarja, só, frissen őrölt bors, 3 ek. napraforgóolaj, 8 dkg füstölt szalonna, 2 fej vöröshagyma, 1 ...