Jótékonysági bál Szárazberken
Utoljára módositva: 2019-02-18 09:02:23

A szárazberki görögkatolikus parókia számára tartottak jótékonysági batyus bált szombaton, a falu kultúrházában százhatvan mulatozó előtt zenélt a hangulatért felelős trió, a bálozók a népdalokat eléneklő Simon Szilvia előadását is megtapsolhatták.

A bálozók között elvegyült helyi görögkatolikus parókus örömmel vette tudomásul a nagyszámú résztvevőt, a szárazberki gyülekezet 110 főt számol, de a szükségben más felekezetűek is segíteni akarnak, összetartó közösségnek ismerik a szárazberkieket. A görögkatolikus istenháza fog szépülni egy képfallal az összegyűlt adományokból, mondta el Simon Kornél parókus, ennek megvalósítása érdekében szervezték a farsangi mulatságot.

A bál elején Lengyel István polgármester tartott rövid üdvözlőbeszédet, az elöljáró a falu és a község lakóinak összefogását dicsérte, az ő meglátása szerint előrelépni csak akkor lehet, ha az emberek egysége erősíti a szándékot és a cselekvést.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Eladó Ház
Eladó kertes ház főúton, 25 méteres utcafronttal, 35...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. november 18.)


    KONYHA
    Hozzávalók a húsgolyóhoz: 1 db vöröshagyma (kisebb), 2 gerezd fokhagyma, 1 csokor petrezselyemzöld, 50 dkg darált sertéscomb, 1 db ...