Jövőhéten kezdenek a vívók
Utoljára módositva: 2017-12-29 12:32:36

Nincs sok idejük a pihenésre a vívóknak, hiszen az új év első napjaiban már pástra kell lépjenek hazai vagy nemzetközi versenyeken. A Szatmárnémeti Sportklub párbajtőrvívó junior legényei, Mácska Ádám, Alex Oroian, Szép Márton és Szilágyi Balázs Udinéban már jövő hétvégén korosztályos világkupán fog küzdeni.

A hazai bajnoki idény január 9-én Bukarestben, a junior korosztályos fiú tőrvívók versenyével kezdődik, 11-én pedig a lányok fognak pástra lépni a fővárosi Ghencea csarnokban. Ugyanitt, január 17–24. között a párbajtőrvívó-bajnokság zajlik majd a kadett és junior korosztályban, ahol a Szatmárnémeti SK sportolói éremesélyesként fognak küzdeni.

A kadett korosztályos tőrvívók viszont Szatmáron gyülekeznek, hiszen hagyományosan a Csipler Sándor vívócsarnok ad otthont a fiúk és lányok bajnoki versenyének. A február 6–9-i küzdelmeket követően, 10-én és 11-én ugyanis ismét megrendezik a kontinentális könföderáció égisze alatt a kadett korosztályos női tőrvívók európai egyéni és csapat körversenyét.

A Román Vívó-szövetség (FRS) 2018-as versenynaptára szerint egyébként idén a fentebbi két küzdelem mellett további két viadalt rendeznek meg a Csipler-csarnokban: itt zajlik majd május 4–6. között a férfi párbajtőrvívók felnőtt egyéni és csapatbajnoksága, szeptember 19–22. között a párbajtőrvívók női és férfi mezőnye Szatmáron küzd majd a junior és kadett korosztályos Román Kupa egyéni versenyében. Ez ugyanannyi, mint 2017-ben, annyi különbséggel, hogy 2018-ban már nem Szövetségi Kupát, hanem Román Kupát rendez a FRS az utánpótlás korosztálynak.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
The Disaster Artist
Ma, 17:45
Leírás
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Előzetes
Nincs kiszállás
Ma, 19:40
Egy életunt biztosítási ügynök egyhangú, mindennapi ingázása hirtelen izgalmas fordulatot vesz, amikor egy titokzatos idegen leszólítja a vonaton, és arra kéri, találjon meg egy utast, még mielőtt beérnek a végállomásra. Miközben versenyt fut az idővel, hogy megoldja a rejtélyt, egy halálos terv körvonalazódik, ami veszélyezteti nemcsak saját, de utastársai életét is.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit teszel szíved egészségének megóvása érdekében?
Naponta legalább 20 percert sétálok
Sok gyümölcsöt fogyasztok
Figyelek arra, hogy eleget aludjak
Megválogatom, milyen ételeket fogyasztok
Nem foglalkozom különösebben ilyesmivel
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. január 16.
Valaki a környezetében folyamatosan igyekszik kitérni a véleménynyilvánítás elől és ezzel az Ön dolgát nehezíti meg. Követeljen tőle állásfoglalást!
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. január 16.)


    KONYHA
    Hozzávalók a szufléhoz: 2 dl zsíros tej, 8 dkg darált mák, 4 dkg porcukor, 4 db vajas kifli, 2 ...