Jövőhéten kezdenek a vívók
Utoljára módositva: 2017-12-29 12:32:36

Nincs sok idejük a pihenésre a vívóknak, hiszen az új év első napjaiban már pástra kell lépjenek hazai vagy nemzetközi versenyeken. A Szatmárnémeti Sportklub párbajtőrvívó junior legényei, Mácska Ádám, Alex Oroian, Szép Márton és Szilágyi Balázs Udinéban már jövő hétvégén korosztályos világkupán fog küzdeni.

A hazai bajnoki idény január 9-én Bukarestben, a junior korosztályos fiú tőrvívók versenyével kezdődik, 11-én pedig a lányok fognak pástra lépni a fővárosi Ghencea csarnokban. Ugyanitt, január 17–24. között a párbajtőrvívó-bajnokság zajlik majd a kadett és junior korosztályban, ahol a Szatmárnémeti SK sportolói éremesélyesként fognak küzdeni.

A kadett korosztályos tőrvívók viszont Szatmáron gyülekeznek, hiszen hagyományosan a Csipler Sándor vívócsarnok ad otthont a fiúk és lányok bajnoki versenyének. A február 6–9-i küzdelmeket követően, 10-én és 11-én ugyanis ismét megrendezik a kontinentális könföderáció égisze alatt a kadett korosztályos női tőrvívók európai egyéni és csapat körversenyét.

A Román Vívó-szövetség (FRS) 2018-as versenynaptára szerint egyébként idén a fentebbi két küzdelem mellett további két viadalt rendeznek meg a Csipler-csarnokban: itt zajlik majd május 4–6. között a férfi párbajtőrvívók felnőtt egyéni és csapatbajnoksága, szeptember 19–22. között a párbajtőrvívók női és férfi mezőnye Szatmáron küzd majd a junior és kadett korosztályos Román Kupa egyéni versenyében. Ez ugyanannyi, mint 2017-ben, annyi különbséggel, hogy 2018-ban már nem Szövetségi Kupát, hanem Román Kupát rendez a FRS az utánpótlás korosztálynak.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Eladó Ház
Eladó ház Nagykároly központjában. Telefon: 0722521126.
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Gringo
Ma, 18:45
jóhiszemű és becsületes jenki, Harold Soyinka (David Oyelowo) látszólag egy zökkenőmentes üzleti útra indul Mexikóba. De ami a határon túl vár rá, az a legvadabb rémálmait is felülmúlja: hirtelen egy drogkartell és a kábítószer-ellenes ügyosztály kereszttüzében találja magát, és mire rádöbben, hogy sunyi kollégái bepalizták, a törvénytisztelő állampolgárból körözött bűnözővé válik. A világ egyik legveszélyesebb helyén mindenre elszánt gengszterek és morális dilemmával küzdő zsoldosok eszén kell
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Tomb Raider
Ma, 20:45
A rettenthetetlen, független fiatal nő, Lara Croft kislány volt még, mikor édesapja, a különc kalandor nyomtalanul eltűnt. Most, 21 évesen, csak él bele a világba; East London nem túl bizalomgerjesztő utcáit rója biciklis futárként, miközben alig telik neki lakbérre, és alig ér oda időben a főiskolai előadásokra. Mindenáron a saját lábán kíván megállni, így nem hajlandó átvenni apja cégbirodalmának irányítását, ahogy az is szent meggyőződése, hogy Lord Croft még él. Hét év eltelte és a tényekkel
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Melyik a kedvenc téli sportod?
A síelés
A snowboardozás
A korcsolyázás
A szánkózás
A jégkorongozás
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. március 19.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db hagyma, 1 db karfiol, 2 db burgonya, 5 dkg vaj, 7 dl zöldségleves-alaplé, 1 db bagett, ...