Jubiláló karatékákat díjazott Magos Róbert
Utoljára módositva: 2013-12-23 11:18:25

alocsai Zoltán és Burya Patrick tíz éve a Szatmárnémeti Samuraiul SK karatékái. A két sportolót ünnepelte az elmúlt hétvégén az egyesület, Magos Róbert klubelnök és vezetőedző (6. Dan) emlékplakettet adott át nekik.

Magos Róbert vezetőedző és klubelnök, Kalocsai Zoltán, Filer Iván edző, Burya Patrick és Kovács Ottó tiszteletbeli elnök

Jubileumot ünnepelt az elmúlt hétvégén a Szatmárnémeti Samuraiul SK, ugyanis két karatékájuk, Kalocsai Zoltán és Burya Patrick tíz éve űzik ezt a sportágat a megye egyik legnagyobb egyesületénél. Magos Róbert klubelnök és vezetőedző (6. Dan) egy–egy emlékplakettet adott át a két karatékának a Santa Claus Kupa WKF–karatetorna keretében, amelyet a szatmárnémeti Nicolae Stanhardt Ortodox Teológiai Líceum sporttermében szerveztek meg.

„Ez egy különlegese esemény a Samuraiul SK családjában. Ezért választottam az évzáró tornánkat Zoltán és Patrick díjazására, hogy minél többen jelen legyenek ezen a jeles alkalmon – mondta Magos Róbert. – A két sportoló tíz éve tanulja a harcművészetet és ez az idő nagyon gyorsan elszaladt. Mindketten öt évesek voltak, amikor az első edzésre jöttek. Még alig tudtak járni, de az idő elteltével olyan mértékben sikerült elsajátítaniuk a harcművészetet, hogy mára az ellenfelek tartanak tőlük, ha velük kerülnek szembe egy versenyen. Rengeteg érmet és serleget gyűjtöttek be hazai és nemzetközi versenyeken, fekete öves, 1. Danos karatékák. Zoltán a gyorsaságáról, Patrick az erejéről neves. Az egyesületnél mind tiszteljük őket azért, amit elértek önerőből és akarattal, hiszen az elmúlt tíz év során valamennyi edzésen jelen voltak és komolyan dolgoztak” – méltatta sportolóit a klubelnök, majd hozzátette: „Természetesen a dicséret a szülőknek is jár, ugyanis mellettük álltak, segítették őket és a sportolásra ösztönözték őket.”

„Mint edző, büszkeséggel tölt el, hogy láttam, amint ez a két srác itt, a dojoban (japán szó, jelentése: az útkeresés helye, a gyakorlás helye – szerk. megj.) nőttek fel és megértették, hogy mit jelent valójában a karate–do. Megértették tanításomat a harcművészetről, mégpedig azt, hogy a karate egy életmód és az érmek száma csak másodlagos” – folytatta Magos.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
The Disaster Artist
Ma, 17:45
Leírás
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Előzetes
Nincs kiszállás
Ma, 19:40
Egy életunt biztosítási ügynök egyhangú, mindennapi ingázása hirtelen izgalmas fordulatot vesz, amikor egy titokzatos idegen leszólítja a vonaton, és arra kéri, találjon meg egy utast, még mielőtt beérnek a végállomásra. Miközben versenyt fut az idővel, hogy megoldja a rejtélyt, egy halálos terv körvonalazódik, ami veszélyezteti nemcsak saját, de utastársai életét is.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit teszel szíved egészségének megóvása érdekében?
Naponta legalább 20 percert sétálok
Sok gyümölcsöt fogyasztok
Figyelek arra, hogy eleget aludjak
Megválogatom, milyen ételeket fogyasztok
Nem foglalkozom különösebben ilyesmivel
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. január 18.
Környezete nem tudja eldönteni, hogy ilyen tévedhetetlenek a megérzései vagy egyszerűen csak kiváló informátorai vannak.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. január 18.)


    KONYHA
    Hozzávalók a szufléhoz: 2 dl zsíros tej, 8 dkg darált mák, 4 dkg porcukor, 4 db vajas kifli, 2 ...