Jubiláló karatékákat díjazott Magos Róbert
Utoljára módositva: 2013-12-23 11:18:25

alocsai Zoltán és Burya Patrick tíz éve a Szatmárnémeti Samuraiul SK karatékái. A két sportolót ünnepelte az elmúlt hétvégén az egyesület, Magos Róbert klubelnök és vezetőedző (6. Dan) emlékplakettet adott át nekik.

Magos Róbert vezetőedző és klubelnök, Kalocsai Zoltán, Filer Iván edző, Burya Patrick és Kovács Ottó tiszteletbeli elnök

Jubileumot ünnepelt az elmúlt hétvégén a Szatmárnémeti Samuraiul SK, ugyanis két karatékájuk, Kalocsai Zoltán és Burya Patrick tíz éve űzik ezt a sportágat a megye egyik legnagyobb egyesületénél. Magos Róbert klubelnök és vezetőedző (6. Dan) egy–egy emlékplakettet adott át a két karatékának a Santa Claus Kupa WKF–karatetorna keretében, amelyet a szatmárnémeti Nicolae Stanhardt Ortodox Teológiai Líceum sporttermében szerveztek meg.

„Ez egy különlegese esemény a Samuraiul SK családjában. Ezért választottam az évzáró tornánkat Zoltán és Patrick díjazására, hogy minél többen jelen legyenek ezen a jeles alkalmon – mondta Magos Róbert. – A két sportoló tíz éve tanulja a harcművészetet és ez az idő nagyon gyorsan elszaladt. Mindketten öt évesek voltak, amikor az első edzésre jöttek. Még alig tudtak járni, de az idő elteltével olyan mértékben sikerült elsajátítaniuk a harcművészetet, hogy mára az ellenfelek tartanak tőlük, ha velük kerülnek szembe egy versenyen. Rengeteg érmet és serleget gyűjtöttek be hazai és nemzetközi versenyeken, fekete öves, 1. Danos karatékák. Zoltán a gyorsaságáról, Patrick az erejéről neves. Az egyesületnél mind tiszteljük őket azért, amit elértek önerőből és akarattal, hiszen az elmúlt tíz év során valamennyi edzésen jelen voltak és komolyan dolgoztak” – méltatta sportolóit a klubelnök, majd hozzátette: „Természetesen a dicséret a szülőknek is jár, ugyanis mellettük álltak, segítették őket és a sportolásra ösztönözték őket.”

„Mint edző, büszkeséggel tölt el, hogy láttam, amint ez a két srác itt, a dojoban (japán szó, jelentése: az útkeresés helye, a gyakorlás helye – szerk. megj.) nőttek fel és megértették, hogy mit jelent valójában a karate–do. Megértették tanításomat a harcművészetről, mégpedig azt, hogy a karate egy életmód és az érmek száma csak másodlagos” – folytatta Magos.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Eladó Ház
Eladó ház Nagykároly központjában. Telefon: 0722521126.
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Tomb Raider
Ma, 18:45
A rettenthetetlen, független fiatal nő, Lara Croft kislány volt még, mikor édesapja, a különc kalandor nyomtalanul eltűnt. Most, 21 évesen, csak él bele a világba; East London nem túl bizalomgerjesztő utcáit rója biciklis futárként, miközben alig telik neki lakbérre, és alig ér oda időben a főiskolai előadásokra. Mindenáron a saját lábán kíván megállni, így nem hajlandó átvenni apja cégbirodalmának irányítását, ahogy az is szent meggyőződése, hogy Lord Croft még él. Hét év eltelte és a tényekkel
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Gringo
Ma, 21:00
jóhiszemű és becsületes jenki, Harold Soyinka (David Oyelowo) látszólag egy zökkenőmentes üzleti útra indul Mexikóba. De ami a határon túl vár rá, az a legvadabb rémálmait is felülmúlja: hirtelen egy drogkartell és a kábítószer-ellenes ügyosztály kereszttüzében találja magát, és mire rádöbben, hogy sunyi kollégái bepalizták, a törvénytisztelő állampolgárból körözött bűnözővé válik. A világ egyik legveszélyesebb helyén mindenre elszánt gengszterek és morális dilemmával küzdő zsoldosok eszén kell
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Melyik a kedvenc téli sportod?
A síelés
A snowboardozás
A korcsolyázás
A szánkózás
A jégkorongozás
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. március 20.
Ha megtetszik Önnek valaki az utcán, nincs sok ideje mérlegelni, azonnal cselekednie kell. Nincs vesztenivalója, viszont tapasztalatot szerezhet!
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. március 20.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db hagyma, 1 db karfiol, 2 db burgonya, 5 dkg vaj, 7 dl zöldségleves-alaplé, 1 db bagett, ...