Jubiláló karatékákat díjazott Magos Róbert
Utoljára módositva: 2013-12-23 11:18:25

alocsai Zoltán és Burya Patrick tíz éve a Szatmárnémeti Samuraiul SK karatékái. A két sportolót ünnepelte az elmúlt hétvégén az egyesület, Magos Róbert klubelnök és vezetőedző (6. Dan) emlékplakettet adott át nekik.

Magos Róbert vezetőedző és klubelnök, Kalocsai Zoltán, Filer Iván edző, Burya Patrick és Kovács Ottó tiszteletbeli elnök

Jubileumot ünnepelt az elmúlt hétvégén a Szatmárnémeti Samuraiul SK, ugyanis két karatékájuk, Kalocsai Zoltán és Burya Patrick tíz éve űzik ezt a sportágat a megye egyik legnagyobb egyesületénél. Magos Róbert klubelnök és vezetőedző (6. Dan) egy–egy emlékplakettet adott át a két karatékának a Santa Claus Kupa WKF–karatetorna keretében, amelyet a szatmárnémeti Nicolae Stanhardt Ortodox Teológiai Líceum sporttermében szerveztek meg.

„Ez egy különlegese esemény a Samuraiul SK családjában. Ezért választottam az évzáró tornánkat Zoltán és Patrick díjazására, hogy minél többen jelen legyenek ezen a jeles alkalmon – mondta Magos Róbert. – A két sportoló tíz éve tanulja a harcművészetet és ez az idő nagyon gyorsan elszaladt. Mindketten öt évesek voltak, amikor az első edzésre jöttek. Még alig tudtak járni, de az idő elteltével olyan mértékben sikerült elsajátítaniuk a harcművészetet, hogy mára az ellenfelek tartanak tőlük, ha velük kerülnek szembe egy versenyen. Rengeteg érmet és serleget gyűjtöttek be hazai és nemzetközi versenyeken, fekete öves, 1. Danos karatékák. Zoltán a gyorsaságáról, Patrick az erejéről neves. Az egyesületnél mind tiszteljük őket azért, amit elértek önerőből és akarattal, hiszen az elmúlt tíz év során valamennyi edzésen jelen voltak és komolyan dolgoztak” – méltatta sportolóit a klubelnök, majd hozzátette: „Természetesen a dicséret a szülőknek is jár, ugyanis mellettük álltak, segítették őket és a sportolásra ösztönözték őket.”

„Mint edző, büszkeséggel tölt el, hogy láttam, amint ez a két srác itt, a dojoban (japán szó, jelentése: az útkeresés helye, a gyakorlás helye – szerk. megj.) nőttek fel és megértették, hogy mit jelent valójában a karate–do. Megértették tanításomat a harcművészetről, mégpedig azt, hogy a karate egy életmód és az érmek száma csak másodlagos” – folytatta Magos.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Eladó Növények
Eladó nagy étkezési burgonya nagy tételben Börvelyben, 0,70...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Tulipánláz
Ma, 15:00
A 17. századi Amszterdamban az elárvult Sophiát házasságba kényszerítik egy vagyonos és befolyásos kereskedővel, ami anyagi biztonságot, de egyben boldogtalanságot is jelent a lány számára. Amikor férje portrét rendel róla, szenvedélyes viszonyba bonyolódik fiatal festőjével. Hogy elmenekülhessenek a kereskedő messzire érő kezei elől, a két szerelmes mindent kockára téve beszáll a tulipánhagyma-üzletbe, abban a reményben, hogy a megfelelő mennyiségű hagymával elég pénzre tesznek szert szabadságu
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Előzetes
A Lego Ninjago film
Ma, 17:00
Ninjago csöpp szigetét rejtélyes ellenség ostromolja. Még szerencse, hogy hat legyőzhetetlennek tűnő nindzsa minden éjszaka harcba száll, és meghökkentő fegyverarzenálja segítségével visszaveri az ellenséget. De kik lehetnek ők? Senki sem tudja. És nem is sejti, hogy az éjszakai szuperharcosok nappal egész másfajta ellenséggel küszködnek. Ugyanis osztálytársak a helyi gimiben, és a középiskolások egyszerű, ám sok küzdelemmel teli hétköznapjait próbálják túlélni.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Előzetes
Amerikai bérgyilkos
Ma, 19:00
Mitch Rapp (Dylan O Brien) életét egy szörnyű tragédia árnyékolja be: egy terrorista támadás során a szeme láttára ölik meg a menyasszonyát. A mindenre elszánt férfi személyes bosszút esküszik, egyetlen célja, hogy kiiktassa a kegyetlen merénylőket. Az egykori sikeres atlétára a CIA igazgatóhelyettese, Irene Kennedy (Sanaa Lathan) is felfigyel: felveszi Mitchet az ügynökség elit terroristaelhárító programjába, majd a hidegháborús veterán, a kőkemény Stan Hurley (Michael Keaton) kezeire bízza. A
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Előzetes
Kingsman: Az aranykör
Ma, 21:00
Ha a világot valami rettenetes baj, világuralomra törő főgonosz vagy más efféle rémség fenyegeti, akkor sem kell félnünk: van szakember, aki megállítja a gonoszságot. A Kingsman közelharcra és rejtvényfejtésre egyaránt tökéletesen kiképzett, úriember ügynökei majdnem mindig tudják, mi a teendő. De néha a "majdnem mindig" is kevés. Az új ellenség (Julianne Moore) természetesen világuralomra tör, valószínűleg őrült, és biztosan lángész: sikeresen csapdába csalja a Kingsman-csapatot, és felrobbantj
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. szeptember 25.
A Mars a Szűz jegyében áll. Jelentőségteljes nap elébe néz. Végre felkínálkozik a várva várt lehetőség, közeleg az idő, amikor válthat, és valami új dologba kezdhet. Döntsön megfontoltan!
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. szeptember 25.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 40 dkg pulykamell, 40 dkg fusilli tészta, 1 db citrom reszelt héja és leve, 2 gerezd fokhagyma, 1 ...