Jubiláló karatékákat díjazott Magos Róbert
Utoljára módositva: 2013-12-23 11:18:25

alocsai Zoltán és Burya Patrick tíz éve a Szatmárnémeti Samuraiul SK karatékái. A két sportolót ünnepelte az elmúlt hétvégén az egyesület, Magos Róbert klubelnök és vezetőedző (6. Dan) emlékplakettet adott át nekik.

Magos Róbert vezetőedző és klubelnök, Kalocsai Zoltán, Filer Iván edző, Burya Patrick és Kovács Ottó tiszteletbeli elnök

Jubileumot ünnepelt az elmúlt hétvégén a Szatmárnémeti Samuraiul SK, ugyanis két karatékájuk, Kalocsai Zoltán és Burya Patrick tíz éve űzik ezt a sportágat a megye egyik legnagyobb egyesületénél. Magos Róbert klubelnök és vezetőedző (6. Dan) egy–egy emlékplakettet adott át a két karatékának a Santa Claus Kupa WKF–karatetorna keretében, amelyet a szatmárnémeti Nicolae Stanhardt Ortodox Teológiai Líceum sporttermében szerveztek meg.

„Ez egy különlegese esemény a Samuraiul SK családjában. Ezért választottam az évzáró tornánkat Zoltán és Patrick díjazására, hogy minél többen jelen legyenek ezen a jeles alkalmon – mondta Magos Róbert. – A két sportoló tíz éve tanulja a harcművészetet és ez az idő nagyon gyorsan elszaladt. Mindketten öt évesek voltak, amikor az első edzésre jöttek. Még alig tudtak járni, de az idő elteltével olyan mértékben sikerült elsajátítaniuk a harcművészetet, hogy mára az ellenfelek tartanak tőlük, ha velük kerülnek szembe egy versenyen. Rengeteg érmet és serleget gyűjtöttek be hazai és nemzetközi versenyeken, fekete öves, 1. Danos karatékák. Zoltán a gyorsaságáról, Patrick az erejéről neves. Az egyesületnél mind tiszteljük őket azért, amit elértek önerőből és akarattal, hiszen az elmúlt tíz év során valamennyi edzésen jelen voltak és komolyan dolgoztak” – méltatta sportolóit a klubelnök, majd hozzátette: „Természetesen a dicséret a szülőknek is jár, ugyanis mellettük álltak, segítették őket és a sportolásra ösztönözték őket.”

„Mint edző, büszkeséggel tölt el, hogy láttam, amint ez a két srác itt, a dojoban (japán szó, jelentése: az útkeresés helye, a gyakorlás helye – szerk. megj.) nőttek fel és megértették, hogy mit jelent valójában a karate–do. Megértették tanításomat a harcművészetről, mégpedig azt, hogy a karate egy életmód és az érmek száma csak másodlagos” – folytatta Magos.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
A Hangya és a Darázs
Ma, 16:55
A Marvel Studios új filmjében az Amerika Kapitány: Polgárháború eseményeit követően Scott Lang kénytelen viselni döntései következményeit szuperhősként és apaként egyaránt. Próbál egyensúlyozni a magánéletében és a Hangyaként reá nehezedő felelősséggel, ám mikor Hope van Dyne és Dr. Hank Pym felkeresi, újabb küldetésre indul. A Darázs személyében társat is kap, így csapatban derítenek fel súlyos titkokat a múltból.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Felhőkarcoló
Ma, 21:00
Will Sawyer (Dwayne Johnson), aki egykor az FBI túszmentő osztagát vezette, jelenleg felhőkarcolókra specializálódott biztonsági szakértőként dolgozik. Legújabb megbízása miatt Hongkongba utazik, amikor a világ legmagasabb épülete hirtelen kigyullad, és őt kiáltják ki felelősnek. Will ellen körözést adnak ki, így kell megállítania az igazi felelősöket, tisztára mosnia a nevét, és legfőként megmenteni a családját, akik az épületben rekedtek... a tűzvonal fölött.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit szólsz a 2018-as világbajnokság eredményéhez?
Várható volt, megérdemeltem nyertek a franciák
A horvátok jobbak voltak
Mindegy volt, ki nyeri
Nem néztem a VB-t
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. július 16.
Ne mondj igent arra, amit nem akarsz. Igen, tudom, hogy ez nem az a nagy életbölcsesség, amire egy horoszkóptól vársz. Ugyanakkor ma sokan akarják rád tukmálni az akaratukat, és az érzelmi zsarolás igen sokféle formájával találkozhatsz. Ragaszkodj a saját akaratodhoz, és szelíden mondj nemet minden manipulációra.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. július 16.)


    KONYHA
      Hozzávalók: 1 csomag rétestészta (de leveles tésztával is jó), 10 dkg spenót, 20 dkg túró, 1 db tojás, ...