Július 10-én kezdene a divíziós csapat
Utoljára módositva: 2019-06-26 13:54:33

Csütörtökön és pénteken 17 órától toborzót rendez a VSK Olimpia szakvezetése 17–20 éves legényeknek. Ugyanakkor már leszögezték, hogy a csapat július 31-én felkészülési meccset játszik Nagybányán.

Véget ért az osztályzós sikert követő ünneplés a Szatmárnémeti VSK Olimpia labdarúgócsapatánál, Ritli Zoltán vezetőedző ugyanis máris munkához látna, hogy felkészüljenek a Liga 3 2019–2020-as idényére. Fogel László klubelnök hangsúlyozta, hogy Ritlivel folytatják a munkát, és vele közösen egyeztetve állítják majd össze a játékoskeretet. Elképzelések vannak az erősítrésre, viszont nem szeretnének túlköltekezni. Ugyanakkor erősíteni akarják az ifjúsági keretet is, ezért csütörtökön és pénteken 17 órától az Olimpia-Daniel Prodan Stadion gyepszőnyegén 1999-es, 2000-es, 2001-es és 2002-es születésű legényeket várnak egy válogatóra. Ritli hangsúlyozta, hogy erre a toborzóra csak olyan legényeket fogadnak, akik leigazolt klubjuk beleegyezésével érkeznek.

A szakvezető hozzátette, hogy együttműködési megállapodást szeretnének egy közeli negyedosztályos klubbal is azért, hogy megtarthassák a jelenlegi teljes játékoskeretet is. Így, azok a srácok, akik nem férnek be a VSK Olimpia Liga 3-as keretébe, azok a negyedosztályba játszhatnak a következő idényben.

Rilti elmondta, július 10-én már megkezdik a felkészülést, de az első héten csak enyhe, támozgató tréningeket rendeznek. A lényegbeli munkát július 19-én kezdik, innen kevéssel több mint egy hónap áll a csapat rendelkezésére, hogy ráhangolódjon a Liga 3 augusztus 24-i kezdésére. Kisvárdával és Füzesgyarmattal is egyezkedett a szatmári egyesület egy-egy felkészülési mérkőzés rendezésére, viszont a jövőbeli csoporttárs Nagybányai Minaurral már le is szögezték a július 31-i meccset a máramarosi településen.

Az Olimpia név használata a klub megnevezésében egyébként továbbra sem hivatalos, és úgy tűnik, hogy ennek több jogi buktatója is van. Ezért, mindaddig, míg ezt nem tudja tisztázni az egyesület vezetése, a beszámolóinkban már csak VSK néven fog megjelenni a klub neve.

Pesek Attila

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit teszel szíved egészségének megóvása érdekében?
Naponta legalább 20 percert sétálok
Sok gyümölcsöt fogyasztok
Figyelek arra, hogy eleget aludjak
Megválogatom, milyen ételeket fogyasztok
Nem foglalkozom különösebben ilyesmivel
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. október 20.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 60 dkg sertéstarja, só, frissen őrölt bors, 3 ek. napraforgóolaj, 8 dkg füstölt szalonna, 2 fej vöröshagyma, 1 ...