Jutalomkiránduláson vettek részt a terebesiek
Utoljára módositva: 2017-07-07 17:12:42

A Szatmári Egyházmegyei Caritas Szervezet túrterebesi Tours-i Szent Márton közösségi központja kirándulást szervezett a nagykárolyi kastélyba, melyen a központba járó 10 olyan gyermek vett részt, akik önkénteskedtek vagy valamilyen területen kiemelkedő eredményeket értek el.

A táti porcelánbabákból nyílt kiállítást is megnézték

A gyerekeket Boros János intézményvezető, valamint Igli Ágota és Lakatos Enikő pedagógusok kísérték el a kirándulásra. A kastélylátogatás óriási élmény volt a résztvevők számára. A bálteremben a kislányok igazi grófkisasszonyoknak érezték magukat. Nagy volt az érdeklődés a porcelánbabákból nyílt kiállítás iránt is. A gyerekek a Túrterebesi Általános Iskola iskolabuszával utaztak, melynek a központ rendelkezésére való bocsátását a Caritas ezúton köszöni az iskola igazgatójának.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Volt egyszer egy... Hollywood
Ma, 21:00
1969, Los Angeles. Egy munka nélkül maradt, western tévésorozatából kikerült, munkanélküli színész (Leonardo DiCaprio) és jó barátja, kaszkadőre (Brad Pitt) együtt próbálnak boldogulni Hollywood kegyetlen világában. Ez a világ azért kegyetlen, mert változik: Rick és Cliff eddig kiismerte magát a showbizniszben, de most bármerre járnak, arra kell rácsodálkozniuk, hogy minden megváltozott: a szabályok, a főnökök és a nők is…. Nincs nagyobb esemény annál a filmes világban, mint amikor Tarantino re
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. augusztus 17.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 2 ek. vaj, 1 fej vöröshagyma, 10 dkg liszt, 3 bögre tej, 15 dkg bacon, 25 dkg cheddar ...