K. Iohannis: Elismerjük és megbecsüljük a tűzoltók által hozott áldozatot
Utoljára módositva: 2019-09-13 18:16:31

Elismerjük és megbecsüljük a tűzoltók által hozott áldozatot – fogalmazott a tűzoltók napja alkalmából küldött üzenetében Klaus Iohannis államfő.

Az államfő emlékeztet arra, hogy ezen a napon “a katonai tűzoltóknak a szabadság eszméjének védelmében vívott hősies küzdelmét’ ünnepeljük.

“Elismerjük és megbecsüljük minden tűzoltó érdemét és áldozatát, amelyek célja, hogy biztonságos légkört teremtsenek minden állampolgár számára. A román tűzoltók kitűntek mind a történelem kritikus pillanatiban, mind a természeti katasztrófák elleni mindennapi küzdelemben. A bevetések során bizonyított professzionalizmus és odaadás révén a katonai tűzoltók dicsőséges hagyományainak folytatói vagytok, akik életüket áldozták a román nemzet szabadságáért”- írja üzenetében Iohannis.

Az államfő szerint a bátorság és az önfeláldozás szelleme okán a tűzoltókat “a biztonság fontos tényezőjének tekintik a román közösségekben, akik évezik a lakosság bizalmát”.

“Ezen az ünnepnapon teljes elismerésemet fejezem ki tevékenységükért, és arra biztatom önöket, hogy maradjanak továbbra is embertáraik szolgálatában” – zárul az államfő üzenete.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2020. április 6.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 50 dkg liszt, 10 dkg vaj, 2 db tojás, 2 dl tej, 2,5 dkg friss élesztő, 10 dkg ...