K. Iohannis: Elismerjük és megbecsüljük a tűzoltók által hozott áldozatot
Utoljára módositva: 2019-09-13 18:16:31

Elismerjük és megbecsüljük a tűzoltók által hozott áldozatot – fogalmazott a tűzoltók napja alkalmából küldött üzenetében Klaus Iohannis államfő.

Az államfő emlékeztet arra, hogy ezen a napon “a katonai tűzoltóknak a szabadság eszméjének védelmében vívott hősies küzdelmét’ ünnepeljük.

“Elismerjük és megbecsüljük minden tűzoltó érdemét és áldozatát, amelyek célja, hogy biztonságos légkört teremtsenek minden állampolgár számára. A román tűzoltók kitűntek mind a történelem kritikus pillanatiban, mind a természeti katasztrófák elleni mindennapi küzdelemben. A bevetések során bizonyított professzionalizmus és odaadás révén a katonai tűzoltók dicsőséges hagyományainak folytatói vagytok, akik életüket áldozták a román nemzet szabadságáért”- írja üzenetében Iohannis.

Az államfő szerint a bátorság és az önfeláldozás szelleme okán a tűzoltókat “a biztonság fontos tényezőjének tekintik a román közösségekben, akik évezik a lakosság bizalmát”.

“Ezen az ünnepnapon teljes elismerésemet fejezem ki tevékenységükért, és arra biztatom önöket, hogy maradjanak továbbra is embertáraik szolgálatában” – zárul az államfő üzenete.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit teszel szíved egészségének megóvása érdekében?
Naponta legalább 20 percert sétálok
Sok gyümölcsöt fogyasztok
Figyelek arra, hogy eleget aludjak
Megválogatom, milyen ételeket fogyasztok
Nem foglalkozom különösebben ilyesmivel
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. október 14.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 60 dkg sertéstarja, só, frissen őrölt bors, 3 ek. napraforgóolaj, 8 dkg füstölt szalonna, 2 fej vöröshagyma, 1 ...