Kadett korosztályos bajnok lett Tudor Surducan
Utoljára módositva: 2018-01-19 19:02:37

Idén is a Szatmárnémeti SK párbajtőrvívója nyerte meg a kadett korosztályos férfiak egyébni versenyét. Idén Tudor Surducan állhatott a dobogó legfelső fokára, miután végi verte a mezőnyt.

Az előző évek hagyományait folytatva, idén is a vívók szállították a Szatmár megyébe az első bajnoki érmet: a Szatmárnémeti SK párbajtőrvívója, Tudor Surducan aranyérmet szerzett pénteken a kadett férfiak egyéni küzdelmében.

A Csiszár Ferenc, Nagy Lehel, Simona Surducan, Adrian Pop edzőnégyes tanítványa először állhatott a dobogó legfelső fokára, miután a döntőben simán, 15–6-ra nyert Dorel Dincă (Bukaresti CS UNEFS) ellen.

„Tudor alaposan felkészült erre a versenyre, és ezért számítottunk arra, hogy most sikerül érmet fogni. Az, hogy arany lett a végén, az még jobb” — mondta lapunknak Csiszár Ferenc érdemes edző.

Az elmúlt hat évben egyébként cask 2016-ban nem volt szatmári érmes a fiú párbajtőrvívók egyéni versenyében. Szép Márton ezüst- és bronzérmet, Mácska Ádám pedig két bronzérmet szerzett ebben a korosztályban, de tavaly szatmári finalét rendeztek, Szilágyi Balázs bajnok lett, Alex Oroian pedig a második pozícióban zárt. Ezek a srácok már korosztályt váltottak, és jövőhéten a junniorok között fognak bajnoki éremért küzdeni. Itt tavaly is jól teljesítettek a srácok, a csapatversenyben bajnoki címet szereztek.

„Sajnos nincs csapatunk a kadetteknél, de a junioroknál igyekszünk megint érmeket szerezni” — folytatta Csiszár. A kadett korosztály férfi egyéni versenyében ugyanis csak ketten képviselték az SZSK-t: Tudor Surducan mellett Szabó Szabolcs lépett a pástra, a fiatal srác az előkelő 17. helyen zárt az 57 fős mezőnyben.

Pesek Attila

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Állás
Nürnberg környékén (Bayern) otthoni, 24 órás idősápolás-háztartásbeli személyek...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Legendás állatok - Grindelwald bűntettei
Ma, 21:30
Göthe Salmander (Eddie Redmayne) szerencsére nem változik. Most is ugyanaz a kétballábas, nagy tudású varázsló, aki él-hal a legendás állatokért, és mindent megtesz értük, akár a Roxfortban jár, akár a világ más, egzotikus tájain. A varázslények iránti rajongása azonban ismét újabb kalandba sodorja: ezúttal régi szerelme, Leta Lestrange is felbukkan, de mellette vannak az első részben megismert barátai, a két csinos varázslónő, a legilimentor Queenie (Alison Sudol) és az auror Propentina (Kather
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szerinted szükség volt-e Szatmárnémetiben plázára?
Természetesen, már ideje volt, hogy végre itt is legyen valami
Plázára igen, de ez gyenge
Mindegy, hogy van pláza vagy nincs
Felesleges, Szatmár túl kicsi hozzá
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. november 16.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 csomag leveles tészta, 20 dkg sütőtök, 1/2 fej lila hagyma, 10 dkg lágy kecskesajt, 5 dkg dió, ...