Kadett korosztályos bajnok lett Tudor Surducan
Utoljára módositva: 2018-01-19 19:02:37

Idén is a Szatmárnémeti SK párbajtőrvívója nyerte meg a kadett korosztályos férfiak egyébni versenyét. Idén Tudor Surducan állhatott a dobogó legfelső fokára, miután végi verte a mezőnyt.

Az előző évek hagyományait folytatva, idén is a vívók szállították a Szatmár megyébe az első bajnoki érmet: a Szatmárnémeti SK párbajtőrvívója, Tudor Surducan aranyérmet szerzett pénteken a kadett férfiak egyéni küzdelmében.

A Csiszár Ferenc, Nagy Lehel, Simona Surducan, Adrian Pop edzőnégyes tanítványa először állhatott a dobogó legfelső fokára, miután a döntőben simán, 15–6-ra nyert Dorel Dincă (Bukaresti CS UNEFS) ellen.

„Tudor alaposan felkészült erre a versenyre, és ezért számítottunk arra, hogy most sikerül érmet fogni. Az, hogy arany lett a végén, az még jobb” — mondta lapunknak Csiszár Ferenc érdemes edző.

Az elmúlt hat évben egyébként cask 2016-ban nem volt szatmári érmes a fiú párbajtőrvívók egyéni versenyében. Szép Márton ezüst- és bronzérmet, Mácska Ádám pedig két bronzérmet szerzett ebben a korosztályban, de tavaly szatmári finalét rendeztek, Szilágyi Balázs bajnok lett, Alex Oroian pedig a második pozícióban zárt. Ezek a srácok már korosztályt váltottak, és jövőhéten a junniorok között fognak bajnoki éremért küzdeni. Itt tavaly is jól teljesítettek a srácok, a csapatversenyben bajnoki címet szereztek.

„Sajnos nincs csapatunk a kadetteknél, de a junioroknál igyekszünk megint érmeket szerezni” — folytatta Csiszár. A kadett korosztály férfi egyéni versenyében ugyanis csak ketten képviselték az SZSK-t: Tudor Surducan mellett Szabó Szabolcs lépett a pástra, a fiatal srác az előkelő 17. helyen zárt az 57 fős mezőnyben.

Pesek Attila

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. május 22.
A Merkúr az ön második sorsterületéről a Bika jegyéből, aki mindig realitásokban gondolkodik és folyamatosan gyarapodik, most egy szembenállást alkot az ön nyolcadik sorsterületén álló Jupiterrel. Fogja vissza fennhéjázó hajlamát másokkal szemben, készséggel hallgassa meg a többieket, és maradjon rugalmas, őrizze meg humorérzékét.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. május 22.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 20 dkg étcsokoládé, 2 ek. holland kakaópor, 10 dkg vaj (+ a tepsihez), 4 db tojás, 15 dkg ...