Kajaklátványosságok a Szamoson
Utoljára módositva: 2019-09-13 09:30:57

A hátunk mögött hagyott nyáron igencsak felpezsdült a vízi élet a Szamoson, köszönhetően a Caiac SMile Egyesületnek, melynek vezetői úgy gondolták: a naptári ősz beköszönte messze nem jelenti azt, hogy benaftalinozzák a mentőmellényt, elcsomagolják az evezőt, hanem a legjobb időszak egy látványos verseny és bemutató megszervezésére.

Szombaton 12 órától indul a mandula a Decebal hídnál, pontosabban alatta, ahol számtalan vízi tevékenységet láthatnak az érdeklődők, s nem maradnak el az izgalmas manőverek, mint ahogy a jó zene, a vidám hangulat és a meglepetések sem. 15 órától kezdődik egy másik, a maga nemében rendhagyó megmérettetés, amely során mozgásszervi sérültek ülnek a kajakokba és evezik le a versenytávot — őket a Román Olimpiai Akadémia képviseletében Contraş Alexandru professzor díjazza.

Aki pedig arra kíváncsi, hogyan is zajlik egy kajakos felkészülés, edzés, vagy csak a gyerkőcök ügyességére és felkészültségére csodálkozna rá, annak nem kell mást tennie, mint ma 12–19 óra között megállni a Decebal hídon és lepillantani a Szamos hullámaira.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit teszel szíved egészségének megóvása érdekében?
Naponta legalább 20 percert sétálok
Sok gyümölcsöt fogyasztok
Figyelek arra, hogy eleget aludjak
Megválogatom, milyen ételeket fogyasztok
Nem foglalkozom különösebben ilyesmivel
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. október 19.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 60 dkg sertéstarja, só, frissen őrölt bors, 3 ek. napraforgóolaj, 8 dkg füstölt szalonna, 2 fej vöröshagyma, 1 ...