Kajaklátványosságok a Szamoson
Utoljára módositva: 2019-09-13 09:30:57

A hátunk mögött hagyott nyáron igencsak felpezsdült a vízi élet a Szamoson, köszönhetően a Caiac SMile Egyesületnek, melynek vezetői úgy gondolták: a naptári ősz beköszönte messze nem jelenti azt, hogy benaftalinozzák a mentőmellényt, elcsomagolják az evezőt, hanem a legjobb időszak egy látványos verseny és bemutató megszervezésére.

Szombaton 12 órától indul a mandula a Decebal hídnál, pontosabban alatta, ahol számtalan vízi tevékenységet láthatnak az érdeklődők, s nem maradnak el az izgalmas manőverek, mint ahogy a jó zene, a vidám hangulat és a meglepetések sem. 15 órától kezdődik egy másik, a maga nemében rendhagyó megmérettetés, amely során mozgásszervi sérültek ülnek a kajakokba és evezik le a versenytávot — őket a Román Olimpiai Akadémia képviseletében Contraş Alexandru professzor díjazza.

Aki pedig arra kíváncsi, hogyan is zajlik egy kajakos felkészülés, edzés, vagy csak a gyerkőcök ügyességére és felkészültségére csodálkozna rá, annak nem kell mást tennie, mint ma 12–19 óra között megállni a Decebal hídon és lepillantani a Szamos hullámaira.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2020. április 2.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 50 dkg liszt, 10 dkg vaj, 2 db tojás, 2 dl tej, 2,5 dkg friss élesztő, 10 dkg ...