Kalandozz a természetben!
Utoljára módositva: 2019-06-13 12:19:53

Változatos helyszíneken jobbnál jobb programok és igazi nyári kalandok várják a gyerkőcöket a Caiac SMile vakációs táboraiban.

Lassan véget ér a tanév, június 17-én, hétfőn pedig a nagyvakáció első napja köszönt a gyerkőcökre — a már igencsak várt és jelentős eseményt egész napos szórakozással köszönti a Caiac SMile a Sárközújlak határában található Pintea-tónál, annál is inkább, mivel ez nemcsak a nagyvakáció, de a Kalandozz a természetben! elnevezésű táborhetek kezdetét is jelenti. Az egész nyáron (szeptember 7-ig) tartó, egyhetes foglalkozásokra az 5–14 év közötti lurkók jelentkezését várják — ők a Pintea-tónál, a józsefházi tónál, a szatmárnémeti sporttelepen (régi strand) és Lunaforráson kalandoznak majd hétfőtől péntekig naponta 8–17 óra között; ismerkednek a természettel, megtanulják a kajakozás alapjait, az evezés mozdulatainak technikáját, de természetesen a labdajátékok (crossfit, kosarazás, kézilabdázás, foci) sem maradnak el, illetve belekóstolnak a színjátszásba, kreativitás- és kézügyesség-fejlesztésként fából készült játékokat festenek; a Multisalva Egyesület és a Szatmár Megyei Hegyimentők felügyelete mellett a hegyi kirándulás és túrázás alapszabályaival is megismerkednek, elsajátítva értelemszerűen az elsősegélynyújtás alapvető lépéseit, akárcsak a bodyArt és a zumba mozdulatait.

Egyheti táborozás 350 lejbe kerül, az összeg magában foglalja a napi ebédet, valamint a kalandozás aznapi helyszínére való szállítást (a szervezők a szülőkkel való egyeztetés nyomán Szatmárnémeti két pontján gyűjtik egybe a csapatot).

A valóban nem megszokott és szórakoztató kalandtáborba a 0760.291.669-es (Ionuţ Stancovici) és a 0755.252.280-as (Ramona Corodan) telefonszámon, valamint a Caiac SMile Facebook- és Instagram-oldalán lehet jelentkezni.

 

 

Szabó Kinga Mária

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. október 23.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 60 dkg sertéstarja, só, frissen őrölt bors, 3 ek. napraforgóolaj, 8 dkg füstölt szalonna, 2 fej vöröshagyma, 1 ...