Kalocsai Zoli a legjobb „szamuráj”
Utoljára módositva: 2013-12-30 11:52:59

Elkészítette a Szatmárnémeti Samuraiul Sportklub is a legjobb tíz sportolóját tartalmazó rangsort. Az első két helyet a két „veterán” karatéka, Kalocsai Zoltán és Burya Patrick foglalja el.

A Samuraiul SK karatékái idén is eredményesek voltak a hazai és külföldi versenyeken

Mérleget vont a Szatmárnémeti Samuraiul SK karate–egyesület is: Magos Róbert klubelnök és vezetőedző (6. Dan) elmondta, az eredmények tekintetében 2013 is jó év volt a szatmárnémeti, lázári, vetési és szatmárudvari sportolóknak. „Idén is legyőztük a gazdasági válságot, és megtettünk mindent, hogy tanítványaink részt vehessenek rangos versenyeken, illetve edzőtáborokban. Az iskolai országos–bajnokságról húsz éremmel tértünk haza, és emellett több tucat dobogós helyezésünk volt egyéb hazai és külföldi tornákon – összegzett Magos, aki Filer Iván karateoktatóval együtt készíti a sportolókat a versenyekre. – Idén sem maradhattak el a házi megmérettetések kumite, kata és kihon próbákban, amelyen összesen több mint 120 érmét osztottunk ki. Ugyanakkor az egyesület összes karatékájának övvizsgán is bizonyítani kellett tudását és rátermettségét. A legjobb sportolóinkkal együtt abban a megtiszteltetésben volt részünk, hogy részt vehettünk egy országos tanfolyamon, amelyet egy japán nagymester, shihan N. Murakami (7. Dan) vezetett” – folytatta a klubelnök.

Az idei pontozó versenyeken részt vett sportolók rangsorának élén Kalocsai Zoltán zárt, második lett Burya Patrick. Mint arról korábban beszámoltunk, a két karatéka az elmúlt héten jubilált, hiszen 10 éve űzik ezt a sportágat a Samuraiul SK-nál, és hűségük, kitartásuk és eredményei elismerése képen mindketten egy–egy emlékplakettet kaptak a klub vezetőitől.

A Samuraiul SK rangsora

1. Kalocsai Zoltán

2. Burya Patrick

3. Vida Ármin

4. ifj. Kovács Ottó

5. Burya Dennis

6. Laura Pop

7. Stelian Trif

8.Lemák Hanna

9. Bianca Conoloş

10. Raul Bozintan

Különdíjak: Ligner Andrea, Miruna Budău, Matei Mihali, Alex Budău, Alexa Bettina, Andrásfi Thomas, Beniamin Roman.

Edzők: Magos Róbert, Filer Iván.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Figyelemmel követed-e az országban zajló politikai eseményeket?
Természetesen, a csapból is ez folyik
Persze, követem és egyetértek a tüntetőkkel
Dragnea és a Dăncilă-kormány mondjon le!
Nem érdekel egyáltalán a politika
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. szeptember 20.)


    KONYHA
    Hozzávalók 4–6 pohárhoz: 50 dkg sárgabarack, 25 dkg zabkeksz, 2 dl habtejszín, porcukor, 2 csomag vaníliás cukor, őrölt fahéj. ...