Kamionmentesítés a torlódás enyhítéséért
Utoljára módositva: 2018-06-19 20:39:01

A 17-es és Carpaţi lakónegyedek irányából a városközpontba tartó autósoknak a Decebal híd helyett alternatív útvonalat javasolnak a munkálatok miatt várható torlódás elkerülése érdekében.

Szerdán kezdik a szatmárnémeti Decebal híd Burdea sarki lehajtója három sávjának az aszfaltozását. A várható torlódás enyhítése érdekében nem csak az autósoknak javasolnak alternatív útvonalat erre az időszakra, de a teherforgalmat is minimálisra csökkentené itt a szatmárnémeti városvezetés és a rendőrség; arra kérték a fuvarozócégeket, hogy amelyikük teheti, ne csak a Burdea sarkot kerülje, hanem az egész várost. Azzal enyhíthető leginkább a forgalmi nyomás az átalakított körforgalmú csomópontban, ha átszervezik itt a kamionosok által használt útvonalat, illetve ráveszik a cégeket, hogy a petei átkelő helyett másikat választva szervezzék át a szállítmányok útvonalait. Azok a kamionok pedig, amelyek nem kerülhetik el a várost, és Nagyvárad vagy Kolozsvár felé tartanak, a Decebal hídról a kereszteződésbe érkezve csak egyenesen továbbhaladva, a Cloşcán át hagyhatják majd el a körforgalmat. Ezen az utcán keresztül a Magnoliei–Energiei utcákon át juthatnak ki megint Nagyvárad irányába, illetve a C. A. Rosetti utcán át a Kolozsvárra vezető Lucian Blagára.

Megszűnik a Szamos bal partján, a híd lábánál lévő buszmegálló, míg dolgoznak, a volt Billa előtti megállójuk lesz ezen az oldalon az utolsó a Carpaţi lakótelepek felől a központba tartó buszoknak. A Cloşcán járó buszok az Elisa Zamfirescu (volt MIU) líceum előtti megállóban állnak meg utoljára a bal parton.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Állás
Németországba (Bayern, Nürnberg környékére) tapasztalt betegápolókat keresünk (nők-férfiak)...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Robin Hood
Ma, 20:40
Felejts el mindent, amit a legendás tolvajról eddig hallottál. Azt hiszed, ismered őt, de nem is tévedhetnél nagyobbat. Robin of Loxley és egy mór harcos szilaj története ölt testet ebben a vakmerő és vagány históriában... A keresztes háború véres csatamezőin edződött nemes, Robin of Loxley (Taron Egerton) nem is sejti milyen kegyetlen és korrupt erővel kell szembenéznie, mikor visszatér angol földre, ahol a Nottingham-i seriff a szent háború ürügyén alatt teljesen kisemmizte alattvalóit. Robin
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e karácsonyi vásárba járni?
Természetesen, nemcsak a helyi, környékbeli vásárokba is elmegyek
A közelben lévő vásárokban szoktam nézelődni, hozzátartozik a karácsonyhoz
A helyi vásárba nézünk ki a családdal
Nem szeretem a karácsonyi vásárt
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. december 18.
Ön javíthatatlanul romantikus alkat, mégpedig nem csak a szerelemben, hanem élete minden területén, mert mindent idealisztikusan lát és él meg.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. december 18.)


    KONYHA
    Hozzávalók a tésztához: 35 dkg finomliszt, 4 db tojás, 15 dkg kristálycukor, 25 dkg méz, 1 tk. szódabikarbóna, 1 ...