Kamionmentesítés a torlódás enyhítéséért
Utoljára módositva: 2018-06-19 20:39:01

A 17-es és Carpaţi lakónegyedek irányából a városközpontba tartó autósoknak a Decebal híd helyett alternatív útvonalat javasolnak a munkálatok miatt várható torlódás elkerülése érdekében.

Szerdán kezdik a szatmárnémeti Decebal híd Burdea sarki lehajtója három sávjának az aszfaltozását. A várható torlódás enyhítése érdekében nem csak az autósoknak javasolnak alternatív útvonalat erre az időszakra, de a teherforgalmat is minimálisra csökkentené itt a szatmárnémeti városvezetés és a rendőrség; arra kérték a fuvarozócégeket, hogy amelyikük teheti, ne csak a Burdea sarkot kerülje, hanem az egész várost. Azzal enyhíthető leginkább a forgalmi nyomás az átalakított körforgalmú csomópontban, ha átszervezik itt a kamionosok által használt útvonalat, illetve ráveszik a cégeket, hogy a petei átkelő helyett másikat választva szervezzék át a szállítmányok útvonalait. Azok a kamionok pedig, amelyek nem kerülhetik el a várost, és Nagyvárad vagy Kolozsvár felé tartanak, a Decebal hídról a kereszteződésbe érkezve csak egyenesen továbbhaladva, a Cloşcán át hagyhatják majd el a körforgalmat. Ezen az utcán keresztül a Magnoliei–Energiei utcákon át juthatnak ki megint Nagyvárad irányába, illetve a C. A. Rosetti utcán át a Kolozsvárra vezető Lucian Blagára.

Megszűnik a Szamos bal partján, a híd lábánál lévő buszmegálló, míg dolgoznak, a volt Billa előtti megállójuk lesz ezen az oldalon az utolsó a Carpaţi lakótelepek felől a központba tartó buszoknak. A Cloşcán járó buszok az Elisa Zamfirescu (volt MIU) líceum előtti megállóban állnak meg utoljára a bal parton.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
A királynő kutyája
Ma, 15:00
A brit monarchia nagy napra ébredt, mikor Fülöp herceg egy csöpp corgival ajándékozta meg II. Erzsébetet, a híresen kutyabarát királynőt. A Buckingham palota eddig is az ugatástól volt hangos, de most az új jövevény, az izgága, rosszcsont, és irtó cuki Rex minden szabályt felrúg, amit négy tappancs csak felrúghat. Egyik csíny követi a másikat, de a bájos pofinak senki nem tud ellenállni. Ám mikor egy véletlen folytán Rex az utcára kerül, a luxus élet tovaszáll és hirtelen minden a feje tetejére
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Marvel kapitány
Ma, 16:50
A Marvel Studios az 1990-es években játszódó filmje, a Marvel Kapitány egy teljesen új kaland a Marvel mozis univerzumának eddig nem ismert periódusából, amely Carol Danverst követi nyomon. Mikor egy két idegen faj közötti galaktikus háború eléri a Földet, Danvers néhány szövetségessel együtt az események forgatagában találja magát, s hamarosan a világegyetem egyik legerősebb hősévé válik.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Bazi nagy francia lagzik 2.
Ma, 19:10
A Verneuil család ismét visszatér! Claude és Maria Verneuil újabb nehézséggel szembesül. Négy vejük, Rachid, David, Chao és Charles úgy döntenek, hogy családjaikkal együtt külföldön próbálnak szerencsét. Claude és Marie el sem tudják képzelni, hogy távol legyenek szeretteiktől, ezért mindent elkövetnek, hogy visszatartsák őket a költözéstől…
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e méregteleníteni tavasszal?
Ünnepek után kell egy kis diéta
Mindig tartok néhány napos böjtöt, hogy kitisztuljon a szervezet
Fontos a méregtelenítés tavasszal, készülni kell a nyárra
Nem fogllkozom ilyesmivel
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. március 19.)


    KONYHA
      Hozzávalók: 40 dkg spenót (fagyasztott) bors só fokhagyma 4 dkg vaj 4 dkg liszt 7,5 dl tej szerecsendió ...