Kamionmentesítés a torlódás enyhítéséért
Utoljára módositva: 2018-06-19 20:39:01

A 17-es és Carpaţi lakónegyedek irányából a városközpontba tartó autósoknak a Decebal híd helyett alternatív útvonalat javasolnak a munkálatok miatt várható torlódás elkerülése érdekében.

Szerdán kezdik a szatmárnémeti Decebal híd Burdea sarki lehajtója három sávjának az aszfaltozását. A várható torlódás enyhítése érdekében nem csak az autósoknak javasolnak alternatív útvonalat erre az időszakra, de a teherforgalmat is minimálisra csökkentené itt a szatmárnémeti városvezetés és a rendőrség; arra kérték a fuvarozócégeket, hogy amelyikük teheti, ne csak a Burdea sarkot kerülje, hanem az egész várost. Azzal enyhíthető leginkább a forgalmi nyomás az átalakított körforgalmú csomópontban, ha átszervezik itt a kamionosok által használt útvonalat, illetve ráveszik a cégeket, hogy a petei átkelő helyett másikat választva szervezzék át a szállítmányok útvonalait. Azok a kamionok pedig, amelyek nem kerülhetik el a várost, és Nagyvárad vagy Kolozsvár felé tartanak, a Decebal hídról a kereszteződésbe érkezve csak egyenesen továbbhaladva, a Cloşcán át hagyhatják majd el a körforgalmat. Ezen az utcán keresztül a Magnoliei–Energiei utcákon át juthatnak ki megint Nagyvárad irányába, illetve a C. A. Rosetti utcán át a Kolozsvárra vezető Lucian Blagára.

Megszűnik a Szamos bal partján, a híd lábánál lévő buszmegálló, míg dolgoznak, a volt Billa előtti megállójuk lesz ezen az oldalon az utolsó a Carpaţi lakótelepek felől a központba tartó buszoknak. A Cloşcán járó buszok az Elisa Zamfirescu (volt MIU) líceum előtti megállóban állnak meg utoljára a bal parton.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Mamma Mia! Sose hagyjuk abba
Ma, 19:05
Tíz évvel azután, hogy a Mamma Mia! több mint 600 millió dollár bevételt hozott világszerte, visszatérünk a varázslatos görög szigetre, Kalokairire ebben az új musicalben, mely szintén az ABBA dalaira épül. A film ide-oda ingázik az időben, és megmutatja, hogy a múltbéli kapcsolatok miképp hatnak a jelenre. Így az eredeti szereplőkhöz csatlakoznak fiatal énjeik, köztük a fiatal Donnát alakító Lily James (A legsötétebb óra, Nyomd, Bébi, nyomd!, Downton Abbey).
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
A védelmező 2.
Ma, 21:20
Amerikai fantasztikus thriller, akciófilm, krimi
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit szólsz a 2018-as világbajnokság eredményéhez?
Várható volt, megérdemeltem nyertek a franciák
A horvátok jobbak voltak
Mindegy volt, ki nyeri
Nem néztem a VB-t
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. július 21.)


    KONYHA
      Hozzávalók: 1 csomag rétestészta (de leveles tésztával is jó), 10 dkg spenót, 20 dkg túró, 1 db tojás, ...