Kampány a piacon
Utoljára módositva: 2014-04-14 10:51:38

Szombaton folytatódott a megyei környezetvédelmi hatóság által kezdeményezett szelektív konyhaizsiradék-gyűjtő akciót népszerűsítő szórólapozás. Az elmúlt hétvégéken a nagypiacon, illetve a kispiacon jártak az önkéntesek, ezen a hétvégén pedig a Szamos piacon igyekeztek felhívni az emberek figyelmét arra, hogy az elhasznált étolaj komoly környezeti kárt okoz, ha a lefolyókba kerül, és arra kérték a járókelőket, hogy a már nem kellő zsiradékot öntsék a piacokon elhelyezett tartályokba. A szombati szórólapozásban Békéssy Erzsébet, a környezetvédelmi ügynökség igazgatója, továbbá 3 diák a Ioan Slavici Gimnáziumból — Blaga Daiana, Indre Rebeca, Nastai Sonia — és tanárnőjük, Lupou Ágota vettek részt. Mivel volt néhány reklamáció, úgy döntöttek, hogy a Szamos piacon lévő hordónak új helyet keresnek.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Épouse-moi mon pote
Ma, 21:00
Yassine, a fiatal marokkói diák Párizsban tanul építészetet. Egy szerencsétlen eseményt követően Yassine elmulasztja az egyik vizsgáját, így elveszíti vízumát. Hogy gyorsan megoldást találjon a kialakult problémára összeházasodik legjobb barátjával. A gond csak az, hogy a nyakukra mászik egy ellenőr, aki a házasság valódiságát hivatott kivizsgálni.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Te megvetted-e már a karácsonyi ajándékokat?
Igen, mindig jó előre készülök, hogy semmit se felejtsek el
Még folyamatban van az ajándékok beszerzése
Nem vásárolok, saját kezűleg készítem el azokat
Dehogy, majd utolsó percben kapkodok, mint általában
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. december 13.
Régen érezte magát ilyen elégedettnek. Jól sikerült a hete, rengeteget dolgozott és könnyedén, hatékonyan tudott együttműködni másokkal.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. december 13.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db sütőtök, 2–3 db cékla, olívaolaj, só, bors, 1 nagy marék dió, frissen reszelt szerecsendió, 4 szelet ...