Kampány a piacon
Utoljára módositva: 2014-04-14 10:51:38

Szombaton folytatódott a megyei környezetvédelmi hatóság által kezdeményezett szelektív konyhaizsiradék-gyűjtő akciót népszerűsítő szórólapozás. Az elmúlt hétvégéken a nagypiacon, illetve a kispiacon jártak az önkéntesek, ezen a hétvégén pedig a Szamos piacon igyekeztek felhívni az emberek figyelmét arra, hogy az elhasznált étolaj komoly környezeti kárt okoz, ha a lefolyókba kerül, és arra kérték a járókelőket, hogy a már nem kellő zsiradékot öntsék a piacokon elhelyezett tartályokba. A szombati szórólapozásban Békéssy Erzsébet, a környezetvédelmi ügynökség igazgatója, továbbá 3 diák a Ioan Slavici Gimnáziumból — Blaga Daiana, Indre Rebeca, Nastai Sonia — és tanárnőjük, Lupou Ágota vettek részt. Mivel volt néhány reklamáció, úgy döntöttek, hogy a Szamos piacon lévő hordónak új helyet keresnek.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Annabelle 2. - A teremtés
Ma, 20:55
Leírás: A félelem nem múlik el. A Gonoszt nem lehet lerázni: mindig visszatér, és arra csap le, aki a leginkább megérdemelné a jót. Egy babakészítő évekkel ezelőtt elveszítette a lányát, és még mindig nem heverte ki a tragédiát. Azt hiszi, a jóság segít majd felejtenie és megbékélnie. Ezért amikor ő és a felesége hírét veszi, hogy valahol a környékükön bezárnak egy árvaházat, befogadják magukhoz az intézményt vezető apácát és neveltjeit: egy csapat árva kislányt. De a lányokkal még valami érkez
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Milyen programok érdekelnek leginkább az idei PMN-en?
Természetesen a koncertek
A nivós színházi előadások
A hagyományőrző néptáncok, népzenei előadások
A bábszínházi előadások
A gasztronómiai programok
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. augusztus 22.
Figyeljen oda kedvese mellékesen kimondott kívánságaira, mert ezek valójában nagyon is fontosak számára, csak nem akarja Önt terhelni.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. augusztus 22.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 8 dkg lila hagyma, 50 dkg paradicsom, 25 dkg koktélparadicsom, 10 dkg joghurt, 1 dl tejszín + a ...