Kaplonyi és szatmári sikerek a diákolimpiászon
Utoljára módositva: 2014-01-13 16:09:52

A kaplonyi Fényi István Általános Iskola a lányoknál (felkészítő tanár: Zima Lénárd), a szatmárnémeti Avram Iancu Általános Iskola a fiúknál (felkészítő tanár: Vasile Varga) nyerte meg az 1–4. osztályos labdarúgó diákolimpiász megyei döntőjét, amelyet az elmúlt hétvégén rendezett meg a Szatmár Megyei Tanfelügyelőség.

Petru Dumitru szaktanfelügyelő lapunknak elmondta, a lányok márciusban Szatmárnémetiben, a fiúk pedig ugyanakkor Besztercén küzdenek a megyeközi fináléban.

Kedden, szerdán és csütörtökön a középiskolás fiúk labdarúgó városi tornájának első fordulóját rendezik, 17-én az 5–8. osztályos lányok, másnap pedig a fiúk foci megyei döntője zajlik, pénteken pedig megkezdődik az első fordulóval az 5–8. és 9–12. osztályos fiúk és lányok kosárlabda megyei döntője.

Diákolimpiász, megyei döntő, 1–4. osztályosok

Lánycsapatok: 1. kaplonyi Fény István Általános Iskola, 2. szatmárnémeti Mircea Eliade Ált. Isk., 3. Apai Általános Iskola.

Fiúcsapatok: 1. szatmárnémeti Avram Iancu Általános Iskola, 2. szatmárnémeti Johann Ettinger Líceum, 3. szatmárnémeti Vasile Lucaciu Ált. Isk., 4. szatmárnémeti Grigore Moisil Ált. Isk., 5. Nagykárolyi 3-as Számú Ált. Isk., 6. Nagytarnai Technológiai Líceum.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Állás
Németországi munkalehetőség Bayern-Nürnberg környékén. Beteggondozót, házi ápolót keresünk...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Szörnyen boldog család
Ma, 16:55
Wishbonék messze nem a legboldogabb család. Emma, egy csőd szélén álló könyvesboltot vezet, míg férje, Frank túl sokat dolgozik és szenved zsarnok főnökétől. Öntudatos lánya, Fay, épp az első szerelmet éli meg, míg fiát, a kis zsenit, Maxot csúfolják az iskolatársai. De ez még nem minden! Egy jelmezes buliban egy gonosz boszorkány szörnyekké varázsolja őket: Emma vámpírrá, Frank Frankenstein szörnyévé, Fay egy múmiává, Max pedig egy vérfarkassá változik. Kalandos hajsza indul a banya után a fél
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Felkészítetted-e már autódat a télre?
Igen, mindig időben felkészítem
Még nem, de a napokban már esedékes
Nem sietem el a dolgot, még van rá időm
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. október 17.
Ha csak a saját feje után akar menni, ne csodálkozzon, ha környezete ingerült és türelmetlen lesz egy idő után. Maradjon nyitott mások véleményére!
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. október 17.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 40 dkg pulykamell, 40 dkg fusilli tészta, 1 db citrom reszelt héja és leve, 2 gerezd fokhagyma, 1 ...