Karácsony Kupa Mezőfényen
Utoljára módositva: 2013-12-23 18:01:01

Férfi és női amatőr kézilabdázók küzdöttek meg az elmúlt hétvégén Mezőfényen, a második alkalommal megrendezett Karácsony Kupán.

Szupercsapat

Heinrich Tamás iskolaigazgatótól, főszervezőtől megtudtuk, a tavalyi kiírás sikerén felbuzdulva, idén sem volt kérdés a torna idei megszervezése. Az elmúlt hétvégi amatőr megmérettetésen öt fiú– és három lánycsapat mérkőzött meg, zömében helybéliek, de volt egy mezőpetri és egy „vegyes” csapat is. Szombat délután a lányok, míg vasárnap a fiúk küzdöttek. Utóbbiaknál ismét a Tanárok csapata (Ritli Zoltán, Zimma Lénárd, Belényi Gábor, Botos Roland, Bagosi Zoltán, Schrádi Gábor, Florin Mihali, Heinrich Tamás) nyert, míg a női viadalban ezúttal a zömében mezőpetriekből álló Szupercsapat (Rák Julianna, Pfeiffer Claudia, Kessenheimer Tímea, Vizer Katalin, Szőcsi Natália, Stotz Anikó, Jusszel Andrea, Gerid Orsolya, Békés Regina, Kulcsár Rita, Poósz Annamária) bizonyult a legjobbnak.

Tanárok FC

Természetesen a legjobb egyéni teljesítményeket is díjazták a szervezők. Legjobb férfi és női játékosoknak járó díjakat Kállai Balázs és Békési Rebeka vihették haza, a gólkirály címet Botos Roland és Rák Julianna érdemelték ki, míg a legjobb kapusnak Binder Bertoldot és Gnándt Nikolettet választották meg. A tervek szerint a Karácsony Kupát jövőre is megrendezik Mezőfényen és a szervezők bíznak abban, hogy a következő kiírásokon még több csapat fog nevezni.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Te megvetted-e már a karácsonyi ajándékokat?
Igen, mindig jó előre készülök, hogy semmit se felejtsek el
Még folyamatban van az ajándékok beszerzése
Nem vásárolok, saját kezűleg készítem el azokat
Dehogy, majd utolsó percben kapkodok, mint általában
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. december 15.
Ne hagyja figyelmen kívül a környezetében élők véleményét, hiszen olyan kérdésben készül dönteni, amely őket is közelről érinti.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. december 15.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db sütőtök, 2–3 db cékla, olívaolaj, só, bors, 1 nagy marék dió, frissen reszelt szerecsendió, 4 szelet ...