Karácsony Kupa Mezőfényen
Utoljára módositva: 2013-12-23 18:01:01

Férfi és női amatőr kézilabdázók küzdöttek meg az elmúlt hétvégén Mezőfényen, a második alkalommal megrendezett Karácsony Kupán.

Szupercsapat

Heinrich Tamás iskolaigazgatótól, főszervezőtől megtudtuk, a tavalyi kiírás sikerén felbuzdulva, idén sem volt kérdés a torna idei megszervezése. Az elmúlt hétvégi amatőr megmérettetésen öt fiú– és három lánycsapat mérkőzött meg, zömében helybéliek, de volt egy mezőpetri és egy „vegyes” csapat is. Szombat délután a lányok, míg vasárnap a fiúk küzdöttek. Utóbbiaknál ismét a Tanárok csapata (Ritli Zoltán, Zimma Lénárd, Belényi Gábor, Botos Roland, Bagosi Zoltán, Schrádi Gábor, Florin Mihali, Heinrich Tamás) nyert, míg a női viadalban ezúttal a zömében mezőpetriekből álló Szupercsapat (Rák Julianna, Pfeiffer Claudia, Kessenheimer Tímea, Vizer Katalin, Szőcsi Natália, Stotz Anikó, Jusszel Andrea, Gerid Orsolya, Békés Regina, Kulcsár Rita, Poósz Annamária) bizonyult a legjobbnak.

Tanárok FC

Természetesen a legjobb egyéni teljesítményeket is díjazták a szervezők. Legjobb férfi és női játékosoknak járó díjakat Kállai Balázs és Békési Rebeka vihették haza, a gólkirály címet Botos Roland és Rák Julianna érdemelték ki, míg a legjobb kapusnak Binder Bertoldot és Gnándt Nikolettet választották meg. A tervek szerint a Karácsony Kupát jövőre is megrendezik Mezőfényen és a szervezők bíznak abban, hogy a következő kiírásokon még több csapat fog nevezni.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Annabelle 2. - A teremtés
Ma, 20:55
Leírás: A félelem nem múlik el. A Gonoszt nem lehet lerázni: mindig visszatér, és arra csap le, aki a leginkább megérdemelné a jót. Egy babakészítő évekkel ezelőtt elveszítette a lányát, és még mindig nem heverte ki a tragédiát. Azt hiszi, a jóság segít majd felejtenie és megbékélnie. Ezért amikor ő és a felesége hírét veszi, hogy valahol a környékükön bezárnak egy árvaházat, befogadják magukhoz az intézményt vezető apácát és neveltjeit: egy csapat árva kislányt. De a lányokkal még valami érkez
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Milyen programok érdekelnek leginkább az idei PMN-en?
Természetesen a koncertek
A nivós színházi előadások
A hagyományőrző néptáncok, népzenei előadások
A bábszínházi előadások
A gasztronómiai programok
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. augusztus 24.
Olyan új helyzetekbe kerül, ahol nem boldogul a régi sablonokkal. Engedje szabadon áradni képzelőerejét, és megtalálja a megoldásokat!
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. augusztus 24.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 8 dkg lila hagyma, 50 dkg paradicsom, 25 dkg koktélparadicsom, 10 dkg joghurt, 1 dl tejszín + a ...