Karácsony Kupa Mezőfényen
Utoljára módositva: 2013-12-23 18:01:01

Férfi és női amatőr kézilabdázók küzdöttek meg az elmúlt hétvégén Mezőfényen, a második alkalommal megrendezett Karácsony Kupán.

Szupercsapat

Heinrich Tamás iskolaigazgatótól, főszervezőtől megtudtuk, a tavalyi kiírás sikerén felbuzdulva, idén sem volt kérdés a torna idei megszervezése. Az elmúlt hétvégi amatőr megmérettetésen öt fiú– és három lánycsapat mérkőzött meg, zömében helybéliek, de volt egy mezőpetri és egy „vegyes” csapat is. Szombat délután a lányok, míg vasárnap a fiúk küzdöttek. Utóbbiaknál ismét a Tanárok csapata (Ritli Zoltán, Zimma Lénárd, Belényi Gábor, Botos Roland, Bagosi Zoltán, Schrádi Gábor, Florin Mihali, Heinrich Tamás) nyert, míg a női viadalban ezúttal a zömében mezőpetriekből álló Szupercsapat (Rák Julianna, Pfeiffer Claudia, Kessenheimer Tímea, Vizer Katalin, Szőcsi Natália, Stotz Anikó, Jusszel Andrea, Gerid Orsolya, Békés Regina, Kulcsár Rita, Poósz Annamária) bizonyult a legjobbnak.

Tanárok FC

Természetesen a legjobb egyéni teljesítményeket is díjazták a szervezők. Legjobb férfi és női játékosoknak járó díjakat Kállai Balázs és Békési Rebeka vihették haza, a gólkirály címet Botos Roland és Rák Julianna érdemelték ki, míg a legjobb kapusnak Binder Bertoldot és Gnándt Nikolettet választották meg. A tervek szerint a Karácsony Kupát jövőre is megrendezik Mezőfényen és a szervezők bíznak abban, hogy a következő kiírásokon még több csapat fog nevezni.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Várod már a tavaszt?
Természetesen várom
Várom, de még messze van
Máris tavasz?
Nem szeretem a tavaszt
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. február 23.
Érdemes megragadnia a felajánlott továbbképzési lehetőséget, akár szakmai téren teheti ezt meg, akár önismeretét fejlesztheti valahogyan.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. február 23.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 25 dkg csicseriborsó, 1 l zöldségleves-alaplé, 2 db burgonya, 1 szál póréhagyma, 2 gerezd fokhagyma, olívaolaj, só, bors, ...