Karácsonyi Péterre emlékeztek
Utoljára módositva: 2014-03-25 18:19:46

Március 25-én töltötte volna be 74. életévét Karácsonyi Péter zenetanár, a nagykárolyi Castelanii (Kastélylakók) zenekar alapítója.

Megkoszorúzták a néhai zeneoktató síremlékét

Ebből az alkalomból a Nagykárolyi Kulturális, Sport- és Turisztikai Igazgatóság vezetősége, valamint a Nagykárolyi Művelődési Központ néhány növendéke és Szűcs József, a központ könnyűzenei szakának irányítója tegnap délelőtt megkoszorúzta a néhai zeneoktató síremlékét a Mesterrészi temetőben. Karácsonyi Péter közel három évtizeden keresztül vezette a Castelanii együttest, ez idő alatt több generációt volt alkalma kinevelni. Hatására sokan választották a könnyűzenei pályát, közülük pedig többen országos szinten elismert zenészekkel léptek színpadra. A nagykárolyi kulturális élet egyik meghatározó alakja zeneoktatói munkássága mellett az életre is nevelte tanítványait, mindegyikük számára bebizonyította, hogy nincs lehetetlen.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Annabelle 2. - A teremtés
Ma, 21:05
Leírás: A félelem nem múlik el. A Gonoszt nem lehet lerázni: mindig visszatér, és arra csap le, aki a leginkább megérdemelné a jót. Egy babakészítő évekkel ezelőtt elveszítette a lányát, és még mindig nem heverte ki a tragédiát. Azt hiszi, a jóság segít majd felejtenie és megbékélnie. Ezért amikor ő és a felesége hírét veszi, hogy valahol a környékükön bezárnak egy árvaházat, befogadják magukhoz az intézményt vezető apácát és neveltjeit: egy csapat árva kislányt. De a lányokkal még valami érkez
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Milyen programok érdekelnek leginkább az idei PMN-en?
Természetesen a koncertek
A nivós színházi előadások
A hagyományőrző néptáncok, népzenei előadások
A bábszínházi előadások
A gasztronómiai programok
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. augusztus 21.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 8 dkg lila hagyma, 50 dkg paradicsom, 25 dkg koktélparadicsom, 10 dkg joghurt, 1 dl tejszín + a ...