Karácsonyi Péterre emlékeztek
Utoljára módositva: 2014-03-25 18:19:46

Március 25-én töltötte volna be 74. életévét Karácsonyi Péter zenetanár, a nagykárolyi Castelanii (Kastélylakók) zenekar alapítója.

Megkoszorúzták a néhai zeneoktató síremlékét

Ebből az alkalomból a Nagykárolyi Kulturális, Sport- és Turisztikai Igazgatóság vezetősége, valamint a Nagykárolyi Művelődési Központ néhány növendéke és Szűcs József, a központ könnyűzenei szakának irányítója tegnap délelőtt megkoszorúzta a néhai zeneoktató síremlékét a Mesterrészi temetőben. Karácsonyi Péter közel három évtizeden keresztül vezette a Castelanii együttest, ez idő alatt több generációt volt alkalma kinevelni. Hatására sokan választották a könnyűzenei pályát, közülük pedig többen országos szinten elismert zenészekkel léptek színpadra. A nagykárolyi kulturális élet egyik meghatározó alakja zeneoktatói munkássága mellett az életre is nevelte tanítványait, mindegyikük számára bebizonyította, hogy nincs lehetetlen.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Örökség
Ma, 21:00
Miután Ellen, a Graham család nagymamája meghal, lánya egyre több megmagyarázhatatlan eseménnyel szembesül anyja múltjából. Minél többet fedeznek fel az elhunyt asszony életéből, annál baljósabb változások következnek be a család élő tagjainak életében. Ari Aster első nagyjátékfilmje egy család szétesésének mesterien bemutatott, lidércnyomásos látomása, bővelkedik hátborzongató jelenetekben. A családi gyász baljós, mélyen nyugtalanító események elindítója. És mi lehet a vérfagyasztó örökség?
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Figyelemmel követed-e a VB-t?
Nem kérdés, ez az év eseménye
Figyelemmel követem, de azért nem mindenáron
Ha olyan meccs van, ami érdekel, azt megnézem
Legfeljebb a társaság miatt nézek focit
Nem érdekel a foci, a VB-t sem nézem
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. június 18.
Valaki most nagyon szeretné felhívni magára a figyelmedet, és nagyon szeretné, ha segítenél neki, de sajnos nem a megfelelő módon kér. Talán nem is kér, hanem rögtön leszúr, vagy veszekedni kezd, esetleg megkérdőjelezi az igazadat. Tudd, hogy ma minden ilyen reakció valójában egy-egy segélykérés.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. június 18.)


    KONYHA
      Hozzávalók: 1 csomag rétestészta (de leveles tésztával is jó), 10 dkg spenót, 20 dkg túró, 1 db tojás, ...