Karácsonyra 63 család kapott segélycsomagot
Utoljára módositva: 2013-12-18 09:59:27

A Máltai Segélyszolgálat szatmári fiókszervezete karácsony közeledtével élelmiszereket és tisztítószereket tartalmazó segélycsomagokkal ajándékozta meg a rászorulókat.

Az önkéntesek pakolták a mikrobuszt

Kedden délelőtt a nyilvántartásban szereplő 63 családnak juttattak el támogatást a szervezet mikrobuszával. Az adomány értéke 4492,86 lej volt. A családok közül tizenötnek két hónapra elegendő felnőtt/gyermek pelenkát is vittek az önkéntesek, 960 lej értékben. Ugyancsak a tegnapi nap folyamán 47 család kapott gyorssegélyt, ők nem állandó támogatottjai a nonprofit szervezetnek, de olyan élethelyzetbe kerültek, hogy sürgős segítségre van szükségük. Az adomány értéke 2050,14 lej, a számukra kiosztott egyszer-használatos, 2 hónapra elegendő pelenka értéke 910 lej. A 14 tételből álló segélycsomagok az adományozóknak köszönhetően megkönnyítik a szegény emberek karácsonyra való készülődését. Az amúgy kéthavonként esedékes támogatás a decemberi hónapban a következőkből tevődött össze: kristálycukor, napraforgóolaj, rizs, búzaliszt, makaróni, margarin, zöldborsó konzerv, kukoricaliszt, gríz, paradicsompüré, mosópor, szappan, húskonzerv és csokoládé. A szervezők köszönetet mondanak a szponzoroknak, a civil szervezet önkénteseinek azért, hogy fontosnak érezték megkönnyíteni a bajba jutott embertársaik karácsonyát, ugyanakkor azoknak a személyeknek is köszönik a bizalmat, akik személyi jövedelemadójuk 2%-ával támogatták a szervezet karitatív munkáját — tájékoztatott Pallai Kristóf fiókvezető.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Eladó Növények
Eladó nagy étkezési burgonya nagy tételben Börvelyben, 0,70...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Dzsungel-mentőakció
Ma, 15:00
A dzsungelben évek óta békesség honol, mióta Maurice, a Hatalmas tigris harcos és kis csapata tartja fenn a rendet. Egészen addig, amíg meg nem jelenik Igor, legveszedelmesebb ellenfelük, akinek egyetlen célja a világon, hogy megsemmisítse a dzsungelt. Hogy a gonosz koalát megállítsák, a kis csapatnak egyesítenie kell minden tudását és erejét, és segítségül kell hívniuk a Bajnokokat, a dzsungel legendás védelmezőit is.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Sokkal több mint testőr
Ma, 16:55
Nem könnyű a testőrök sorsa. Pláne, ha egy folyton rinyáló gyilkost kell pátyolgatniuk. A profi védelmi ügynököt (Ryan Reynolds) egy nap szokatlan küldetéssel bízzák meg: halálos ellenségét, a világ egyik leghírhedtebb és legkeresettebb bérgyilkosát (Samuel L. Jackson) kell az oltalmazó szárnyai alá vennie. Bár eddig a stukker másik végéről szagolták a puskaport, az eltökélt testőrnek és a stiklikben járatos gengszternek ezúttal össze kell fognia, hogy - lehetőleg élve - eljussanak a hágai bírós
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Melyik a kedvenc őszi italod?
Forró, citromos tea
Jó meleg kakaó
Isteni forrócsoki
Fűszeres forralt bor
Egyik sem
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. szeptember 21.
Mindenki barátságos és segítőkész ma Önnel, ami elsősorban kiegyensúlyozott és őszintén érdeklődő kisugárzásának köszönhető.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. szeptember 21.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 40 dkg pulykamell, 40 dkg fusilli tészta, 1 db citrom reszelt héja és leve, 2 gerezd fokhagyma, 1 ...