Karácsonyra már meglehet a Lidl
Utoljára módositva: 2018-07-21 10:43:46

A hét folyamán került rá Kovács Jenő nagykárolyi polgármester aláírása arra az építési engedélyre, mely Nagykároly legújabb, tervezett bevásárlóközpontját eredményezheti majd.

Mint ismeretes, hónapokkal ezelőtt lett nyilvános az a tény, hogy a Lidl áruházlánc Nagykárolyban tervezi egyik új, Szatmár megyei egységét. Az új bevásárlóközpont a Mihai Viteazul utcában kap helyet, nem messze a már meglévőktől. Kovács Jenő polgármester szerint azért ebben a városrészben, mert a cégek Nagykárolynak ebben a zónájában látják a legmagasabb gazdasági potenciált. „Az előzetes tervek szerint a Lidl építtetői karácsonyra már szeretnék megnyitni nagykárolyi üzletüket. Így minden valószínűség szerint heteken belül igencsak nagy nyüzsgés várható a várost kettészelő főútnak ezen az oldalán” — mondta Kovács Jenő. A Lidl egy európai hálózattal rendelkező kereskedelmi üzletlánc. Első boltjait Németországban nyitotta az 1900-as években. Ott jelenleg 5000 üzletet üzemeltet. Mára Európa 28 országában van jelen, összesen 10 200 üzlettel. Legnagyobb hazai és külföldi versenytársa az Aldi, egymáshoz való viszonyukat az erős, de tisztességes versengés jellemzi. 2014-től a rövid sorban állás érdekében pénztárvezérlő rendszert (ún: kasszahívó) használnak a világ minden Lidl szupermarketében. A cég székhelye Neckarsulmban van.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Állás
Németországba (Bayern, Nürnberg környékére) tapasztalt betegápolókat keresünk (nők-férfiak)...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Robin Hood
Ma, 20:40
Felejts el mindent, amit a legendás tolvajról eddig hallottál. Azt hiszed, ismered őt, de nem is tévedhetnél nagyobbat. Robin of Loxley és egy mór harcos szilaj története ölt testet ebben a vakmerő és vagány históriában... A keresztes háború véres csatamezőin edződött nemes, Robin of Loxley (Taron Egerton) nem is sejti milyen kegyetlen és korrupt erővel kell szembenéznie, mikor visszatér angol földre, ahol a Nottingham-i seriff a szent háború ürügyén alatt teljesen kisemmizte alattvalóit. Robin
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e karácsonyi vásárba járni?
Természetesen, nemcsak a helyi, környékbeli vásárokba is elmegyek
A közelben lévő vásárokban szoktam nézelődni, hozzátartozik a karácsonyhoz
A helyi vásárba nézünk ki a családdal
Nem szeretem a karácsonyi vásárt
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. december 18.
Ön javíthatatlanul romantikus alkat, mégpedig nem csak a szerelemben, hanem élete minden területén, mert mindent idealisztikusan lát és él meg.
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. december 18.)


  KONYHA
  Hozzávalók a tésztához: 35 dkg finomliszt, 4 db tojás, 15 dkg kristálycukor, 25 dkg méz, 1 tk. szódabikarbóna, 1 ...