Karácsonyra már meglehet a Lidl
Utoljára módositva: 2018-07-21 10:43:46

A hét folyamán került rá Kovács Jenő nagykárolyi polgármester aláírása arra az építési engedélyre, mely Nagykároly legújabb, tervezett bevásárlóközpontját eredményezheti majd.

Mint ismeretes, hónapokkal ezelőtt lett nyilvános az a tény, hogy a Lidl áruházlánc Nagykárolyban tervezi egyik új, Szatmár megyei egységét. Az új bevásárlóközpont a Mihai Viteazul utcában kap helyet, nem messze a már meglévőktől. Kovács Jenő polgármester szerint azért ebben a városrészben, mert a cégek Nagykárolynak ebben a zónájában látják a legmagasabb gazdasági potenciált. „Az előzetes tervek szerint a Lidl építtetői karácsonyra már szeretnék megnyitni nagykárolyi üzletüket. Így minden valószínűség szerint heteken belül igencsak nagy nyüzsgés várható a várost kettészelő főútnak ezen az oldalán” — mondta Kovács Jenő. A Lidl egy európai hálózattal rendelkező kereskedelmi üzletlánc. Első boltjait Németországban nyitotta az 1900-as években. Ott jelenleg 5000 üzletet üzemeltet. Mára Európa 28 országában van jelen, összesen 10 200 üzlettel. Legnagyobb hazai és külföldi versenytársa az Aldi, egymáshoz való viszonyukat az erős, de tisztességes versengés jellemzi. 2014-től a rövid sorban állás érdekében pénztárvezérlő rendszert (ún: kasszahívó) használnak a világ minden Lidl szupermarketében. A cég székhelye Neckarsulmban van.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Szolgáltatás
Szállítok kavicsot, homokot, szemetet. Tel.: 0741077706.
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
22 mérföld
Ma, 20:45
Egy külföldre kihelyezett elit CIA-ügynök (Mark Wahlberg) szigorúan titkos megbízást kap: egy rendőrtisztet kell kicsempésznie az országból, aki veszélyes információk birtokában van. A küldetés során mindössze 22 mérföldet kell megtenniük a reptérig, ahol különgép várja őket indulásra készen. Az odavezető út azonban koránt sem bizonyul simának: a taktikai egységnek korrupt rendőrökkel, profi bűnözőkkel és felfegyverzett helyiekkel is fel kell venniük a harcot, akik mind a titokzatos informátor k
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e önkénteskedni?
Igen, az iskolában kapcsolódtam be egy önkéntes programba.
Néha részt veszek önkéntes tevékenységekben, de ez eléggé rendszertelen.
Eddig még nem volt lehetőségem rá, de szívesen megtenném.
Nincs időm ilyesmire, így is alig marad szabadidőm.
Nem, az önkénteskedést nem nekem találták ki.
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. október 18.
Ha megtudja, hogy egy korábbi nézeteltérése félreértésből adódott, azonnal tisztázza a helyzetet és hozza helyre a korábbi harmóniát.
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. október 18.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1 fej kelkáposzta, 15 dkg főtt sonka, 15 dkg trappista sajt. A panírozáshoz: liszt, 2 db tojás, zsemlemorzsa, ...