Karácsonyvárás a túrterebesi óvodában
Utoljára módositva: 2017-12-28 11:43:29

Karácsonyváró ünnepséget szerveztek az óvónők a túrterebesi óvodában, ahol a szülők, nagyszülők és gyermekek közösen nagyon szép karácsonyi asztali díszeket készítettek. Az angyalka ajándékokat hozott a szépen feldíszített karácsonyfa alá a gyermekek nagy örömére. Az ünnepséget megelőző napokban az óvónők mézeskalácsot sütöttek, amelyet a gyermekek segítségével díszítettek fel. Ezekből a mézeskalácsokból jótékonysági célból kis csomagokat készítettek, és a befolyt összeget Ungvári Krisztián István kezelésére ajánlották fel. Mihamarabbi gyógyulást kívánnak a túrterebesi óvónők: Csatári Elvira, Fenyák Enikő, Geng Emőke, Nagy Anita Imola, Oláh Fruzsina Gertrúd, Pekli Erzsébet és Poósz Beáta.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Rampage - Tombolás
Ma, 18:25
Davis (Dwayne Johnson) nagy tudós, és van egy jó barátja: egy intelligens gorilla, George. Csakhogy egy rosszul sikerült genetikai kísérlet következtében az addig barátságos emberszabású durván átalakul: dühöngő szörnyszülötté válik, aki elhagyja szeretett otthonát, a laboratóriumot, és hosszú útra indul Észak-Amerikán keresztül: de akármerre jár mindenütt tombolás és rombolás jelzi a nyomát. A gazdája szeretné hazavinni régi kedvencét, ezért egy másik - szintén bogaras - tudós segítségével kikí
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Számodra milyen az álomnyaralás?
Csakis a tengerpart jöhet szóba
Magashegyi túrázás az igazi
Városnézés és felfedezés a legjobb
Bulizás egy partinyaraláson
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. április 19.
Ön igazán hosszan képes küzdeni vágyai megvalósulásáért. Amikor meg akar hódítani valakit, akkor is bőven hagy időt önmagának és a másik félnek is.
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. április 19.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 40 dkg pulykacomb, 20 dkg zöldborsó, 15 dkg zöldbab, 1 db nagyobb sárgarépa, 15 dkg zsíros tejföl, 8 ...