Karácsonyváró délutánt szervez az ASIEE
Utoljára módositva: 2017-12-06 11:36:23

Idén első alkalommal szerveznek karácsonyváró délutánt gyerekeknek a nagykárolyi Împreună-Egymásért Egyesület tagjai.

 

A rendezvénynek, csakúgy, mint az egyesület összes többi kezdeményezésének, a segítségnyújtás a fő célja. December 17-én, vasárnap minden gyermeket és szülőt vagy nagyszülőt szeretettel várnak az eseményre, melynek a Nagykárolyi Művelődési Központ Deák Endre-terme lesz a helyszíne.

„A lurkók majd’ tucatnyi kézműves programban próbálhatják ki magukat. Lesz gyöngyfűzés, vágás, ragasztás, karácsonyfadísz-készítés és sok egyéb. Süteménnyel, üdítővel és karácsonyi dallamokkal várunk mindenkit, hogy ne csak zsebünk, de lelkünk is ráhangolódjon az ünnepre. Az elkészített dolgokat természetesen haza lehet vinni. Aki részt szeretne venni a rendezvényen, kérem, jelezze, mennyi gyermekkel fog érkezni, hogy mindenkinek jusson alapanyag. A jelentkezési határidő december 14. A belépő gyermekenként 5 lejbe kerül. Lesz egy kisebb kirakodóvásár is, ahol az ASIEE önkéntesei által készített kopogtatók, asztali díszek lesznek bemutatva, s ezekből a helyszínen akár vásárolni is lehet. A szervezésben partnerünk a Nagykárolyi Művelődési Központ” — mondta Lőrincz Zoltán, az ASIEE vezetője.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Állás
Nürnberg környékén (Bayern) otthoni, 24 órás idősápolás-háztartásbeli személyek...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
A Grincs
Ma, 15:00
Az Illumination nyolcadik egészestés animációs filmje A GRINCS, amely Dr. Seuss közkedvelt karácsonyi klasszikusa alapján készült. A Grincs egy cinikus, zsémbes zöld szőrmók története, aki el akarja lopni a karácsonyt, ám végül egy kislány őszinte ünnepi lelkesedése szívhez téríti. Vicces és szívmelengető történet a karácsony lényegéről és az optimizmus megtörhetetlen erejéről. A Grincs magányosan éldegél barlangjában a Kobak hegyen, egyetlen társasága hűséges kutyája, Max. A barlang tele van mi
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
A karácsony mentőakció
Ma, 16:40
Amikor az összes manó megbetegszik, a Mikulásra hárul a feladat, hogy a békés karácsony ünnepek érdekében gyógyírt keresve körbeutazza a Földet. Egy szerencsétlen landolást követően Párizsban találja magát, ahol nem egészen úgy működnek a dolgok, mint otthon, Lappföldön. Szerencséjére egy kedves család a segítségére siet, így talán még nincs veszve az idei karácsony.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Ragadozó városok
Ma, 20:30
Évezredekkel azután, hogy a civilizációt elpusztította egy kataklizmikus esemény, az emberiség alkalmazkodott a körülményekhez, és új életmódot fejlesztett ki. Hatalmas mozgó városok róják a föld felszínét, és könyörtelenül vadásznak a kisebb városokra. Tom Natsworthy, aki a mozgó London város egyik alsó soráról származik, találkozik a veszélyes szökevénnyel, Hester Shaw-val, és kisvártatva a saját életéért kell küzdenie... A két ellenlábas, akiknek sosem kellett volna találkozniuk, váratlanul s
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Milyen karácsonyi ajándékokat részesítesz előnyben?
Általában élményt adok ajándékba
A hasznos dolgokat részesítem előnyben
Ár alapján választok ajándékot, ami éppen belefér a keretbe
Mindig megkérdezem az ajándékozottat, ő mit szeretne kapni
Nem szoktam ajándékozni
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. december 13.)


  KONYHA
  Hozzávalók a tésztához: 35 dkg finomliszt, 4 db tojás, 15 dkg kristálycukor, 25 dkg méz, 1 tk. szódabikarbóna, 1 ...