Kárpátalján táncoltak
Utoljára módositva: 2016-03-17 17:55:49

A kárpátaljai Ungváron lépett a táncparkettre az elmúlt vasárnap a Szatmárnémeti Dans Club ’92 párosa, Tamás Norbert és Carla Barar (a dobogó legfelső fokán). 

A Gracia Kupa 12–13 évesek korosztályában bizonyult a legjobb párosnak a szatmári kettős. Ioan Mergheș edző egyébként lapunknak elmondta, a megmérettetésen az ukrajnai és romániai táncosok mellett szlovákiai és csehországi párosok is megmérkőztek. Az ungvári torna előtti napon egyébként a szatmári egyesület Erődön rendezett egy versenyt, amelyen mintegy 150 táncpáros vett részt.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Volt egyszer egy... Hollywood
Ma, 21:00
1969, Los Angeles. Egy munka nélkül maradt, western tévésorozatából kikerült, munkanélküli színész (Leonardo DiCaprio) és jó barátja, kaszkadőre (Brad Pitt) együtt próbálnak boldogulni Hollywood kegyetlen világában. Ez a világ azért kegyetlen, mert változik: Rick és Cliff eddig kiismerte magát a showbizniszben, de most bármerre járnak, arra kell rácsodálkozniuk, hogy minden megváltozott: a szabályok, a főnökök és a nők is…. Nincs nagyobb esemény annál a filmes világban, mint amikor Tarantino re
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. augusztus 18.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 2 ek. vaj, 1 fej vöröshagyma, 10 dkg liszt, 3 bögre tej, 15 dkg bacon, 25 dkg cheddar ...