Kató Zsófia Román Kupa-bronzérmes
Utoljára módositva: 2018-09-23 14:06:34

Három éremmel zárta a korosztályos Román Kupaküzdelmeket a szatmári vívóiskola: a kadett fiúknál Tudor Surducan aranyérme, illetve a junioroknál Mácska Ádám bronzérme után a lányok kadett korosztályos viadalában is dobogóra állhatott a Csiszár Ferenc, Nagy Lehel, Adrian Pop, Simona Surducan edzőnégyes egyik tanítványa.

Szombaton a Csipler Sándor Vívócsarnokban Kató Zsófia felemás teljesítménnyel kezdett: a csoportkörben 8 nyert csörte mellett 4-et veszített el, így 8. kiemeltként jutott a főtáblára. Két steauás ellenfelét, Cristina Constantinescut és Bianca Moroianut 15–11-re, illetve 15–10-re verte, így jutott a legjobb négy közé, viszont a Dinamo vívója, Ana Maria Malintescu szombaton jobbnak bizonyult nála. Így a bronzérem járt Zsófinak, a fővárosi ellenfele pedig a második lett, ugyanis a viadalt Irina Stan nyerte meg. A Steaua vívója egyébként vasárnap, a juniorok versenyében Pfeifer Melanyt búcsúztatta az első főtáblás körben. A vasárnapi verseny viszont nem csak a 12. osztályos lánynak nem sikerült úgy, ahogy azt tervezte volna: a Szatmárnémeti SK egyik vívója sem jutott be a legjobb nyolc közé. Kiss Astrid volt a legközelebb ehhez, de az Alexandra Pătru (CSU Craiova) elleni nyolcaddöntős asszót 15–13-ra elvesztette.

A szatmárnémeti párbajtőrvívó lányok eredményei a Román Kupa viadalon

Kadett korosztály

3. Kató Zsófia (SZSK), 10. Maria Crăciun (SZSK), 14. Szabó Boglárka (SZSK), 22. Ariana Nemeș (SZSK), 23. Kiss Astrid (SZSK), 24. Lavinia Toma (SZSK), 27. Menhart Ketlyn (SZSK), 28. Mekker Evelin (LPS) 31. Tóth Viktória (SZSK), 35. Daria Hotca (LPS).

Junior korosztály

12. Kiss Astrid, 16. Kató Zsófia, 18. Pfeifer Melany (SZSK), 23. Tóth Viktória, 35. Maria Crăciun, 36. Bernáth Karolina (SZSK), 40. Lavinia Toma, 43. Ariana Nemeș, 46. Menhart Ketlyn.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Szolgáltatás
Szállítok kavicsot, homokot, szemetet. Tel.: 0741077706.
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
A belleville-i zsaru
Ma, 14:50
Leírás
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Csillag születik
Ma, 18:50
A show business kegyetlen és kiszámíthatatlan: de mennie kell. Jackson Maine (Bradley Cooper) valaha híres volt, de az ital és az örök turnézás kiszívta minden erejét. Leáldozóban van a csillaga. Ám megismerkedik egy fiatal, naiv és ismeretlen énekesnővel (Lady Gaga), akiben meglátja a zsenit. A férfi támogatja felfedezettjét, és közben beleszeret. Egyre szenvedélyesebb viszonyuk közben egyre jobban el is távolodnak egymástól: mert az ismeretlen lány pályája fantasztikus ütemben ível felfelé. A
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e önkénteskedni?
Igen, az iskolában kapcsolódtam be egy önkéntes programba.
Néha részt veszek önkéntes tevékenységekben, de ez eléggé rendszertelen.
Eddig még nem volt lehetőségem rá, de szívesen megtenném.
Nincs időm ilyesmire, így is alig marad szabadidőm.
Nem, az önkénteskedést nem nekem találták ki.
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. október 21.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 fej kelkáposzta, 15 dkg főtt sonka, 15 dkg trappista sajt. A panírozáshoz: liszt, 2 db tojás, zsemlemorzsa, ...