Kedd este elstartolt az AugustFest
Utoljára módositva: 2018-08-09 09:55:59

Második hetéhez érkezett a nagykárolyiak nyári fesztiválja, a CareiFest. A héten a könnyűzenei programok kerülnek előtérbe, hiszen ez az a része a fesztiválnak, amely lehetőséget biztosít a helyi és meghívott fellépőknek.

Kedden 20 órakor elkezdődött tehát az idei, immáron a 11. kiadását elérő AugustFest. A CareiFest keretében megszervezett esemény első estjén a könnyűzene volt a főszereplő, kezdésként nagykárolyi tehetségek léptek a színpadra. A Nagykárolyi Diákklub keretében működő könnyűzenei szakosztály növendékei, Mariana Vulcan tanítványai számos nemzetközi és román slágert szólaltattak meg. Fellépett Roxana Pocol, Andrei Variu, George Pop, Andreea Bălăncescu, Victor Pop, Teodora Bobotan, illetőleg Ariana Astalîş és Andrada Spanci énekesek.

A továbbiakban a Nagykárolyi Kulturális Központ könnyűzenei szakosztályának tanítványain volt a sor, őket Szűcs József zenetanár, a kultúrház igazgatója készítette fel. Fellépett Ştefana Buzura, Teodora Nuna, Mălina Latiş és Larisa Latiş.

Az est sztárfellépője Alexandra Ungureanu és zenekara volt. A népes közönség legnagyobb örömére előadták a híres slágereiket is: Hello, Lumea visează, I need you more, Bate, bate stb. A közönség együtt énekelt a fellépővel, aki a koncertet követően közös fotókat is készített rajongóival, illetve autogramokat is kiosztott.

A programok szerda este könnyűzenei retróesttel folytatódtak. A kastélykertbeli színpadon 20 órától a Kastélylakók koncertjének második részét láthatták-hallhatták a rendezvényre kilátogatók, majd 20.30 órától a Retro-Mánia Megakoncert következett. Fellépett Auth Csilla, Éliás Jr., valamint Betti a Desperado együttesből. Az élő zenét a Nagykárolyban visszatérő vendégnek számító Abrakazabra együttes biztosította.

Ma este 8 órától a XI. Nagykárolyi Táncgála első részében fellép a Magic Dance (Nagykároly), a Lead & Follow (Nagykároly), a Club Dance (Nagykároly) és a Stil (Arad). A nap Gabriel Dorobanţu 21.15 órakor kezdődő koncertjével ér véget.

A rendezvény szervezője a Nagykárolyi Kulturális Igazgatóság, a Nagykárolyi Kulturális Központ és a Gróf Károlyi Idegenforgalom-népszerűsítő Központ a Nagykárolyi Polgármesteri Hivatal és a Nagykárolyi Helyi Tanács támogatásával.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Szolgáltatás
Sírok gondozását vállalom Nagykárolyban, a református és Mesterrészi...
Tovább >>>
Állás
Németországi munkalehetőség (nő-férfi) beteggondozói munkakörben, Bayern-Nünberg környékén. Jelentkezni...
Tovább >>>
Állás
Németországi munkalehetőség (nő-férfi) beteggondozói munkakörben, Bayern-Nürnberg környékén. jelentkezni...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Tini titánok, harcra fel! - A film
Ma, 17:00
Leírás
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
A kém, aki dobott engem
Ma, 18:40
Audrey (Mila Kunis) és Morgan (Kate McKinnon) a legjobb barátnők, élnek, mint hal a vízben a nyüzsgő Los Angelesben. Egészen addig, amíg ki nem derül, hogy Audrey expasija (Justin Theroux) kém, és elszánt bérgyilkosok üldözik, akik történetesen épp a csajok lakásán kötnek ki. A duó akcióba lendül, és beszáll a nemzetközi kémjátszmába, csak egy a gond: halvány lila gőzük sincs, hogy mit csinálnak. A szálak Európába vezetnek, és miközben az önjelölt Mata Harik a nyomukban lihegő gyilkosokkal próbá
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Sötét elmék
Ma, 21:00
Amikor tizenévesek rejtélyes módon új, természetfeletti adottságok birtokába jutnak, a kormány fenyegetésnek nyilvánítja és befogja őket. A tizenhat éves Ruby, az egyik legerősebb fiatal mind közül, megszökik a táborból és csatlakozik a biztonságos menedék felé tartó tinédzserek csapatához. Rövidesen ráébred azonban újdonsült családjával együtt, hogy egy világban, ahol az irányító felnőttek elárulták a gyerekeket, menekülni nem elég. Ellenállást kell szítaniuk, együttesen használva erőiket, hogy
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Hol nyaralsz legszívesebben?
Tengerparton
Hegyekben
City Tour-on
Ahol a pénztárca engedi
Nincs pénzem nyaralásra
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. augusztus 21.
Olyannyira makacs vagy, hogy az mások számára könnyen tűnhet következetességnek. Mások talán azt gondolják, hogy azért ismételgeted ugyanazt, mert következetes vagy. De valójába csak arról van szó, hogy félsz megnyílni az újdonságok előtt kedden. Talán attól is félsz, hogy kiengedd a kezedből az irányítást.
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. augusztus 21.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1/2 csomag leveles tészta, 50 dkg csiperke gomba, 30 dkg füstölt kolbász, 2 gerezd fokhagyma, 6 dl tej, ...