Kedd este elstartolt az AugustFest
Utoljára módositva: 2018-08-09 09:55:59

Második hetéhez érkezett a nagykárolyiak nyári fesztiválja, a CareiFest. A héten a könnyűzenei programok kerülnek előtérbe, hiszen ez az a része a fesztiválnak, amely lehetőséget biztosít a helyi és meghívott fellépőknek.

Kedden 20 órakor elkezdődött tehát az idei, immáron a 11. kiadását elérő AugustFest. A CareiFest keretében megszervezett esemény első estjén a könnyűzene volt a főszereplő, kezdésként nagykárolyi tehetségek léptek a színpadra. A Nagykárolyi Diákklub keretében működő könnyűzenei szakosztály növendékei, Mariana Vulcan tanítványai számos nemzetközi és román slágert szólaltattak meg. Fellépett Roxana Pocol, Andrei Variu, George Pop, Andreea Bălăncescu, Victor Pop, Teodora Bobotan, illetőleg Ariana Astalîş és Andrada Spanci énekesek.

A továbbiakban a Nagykárolyi Kulturális Központ könnyűzenei szakosztályának tanítványain volt a sor, őket Szűcs József zenetanár, a kultúrház igazgatója készítette fel. Fellépett Ştefana Buzura, Teodora Nuna, Mălina Latiş és Larisa Latiş.

Az est sztárfellépője Alexandra Ungureanu és zenekara volt. A népes közönség legnagyobb örömére előadták a híres slágereiket is: Hello, Lumea visează, I need you more, Bate, bate stb. A közönség együtt énekelt a fellépővel, aki a koncertet követően közös fotókat is készített rajongóival, illetve autogramokat is kiosztott.

A programok szerda este könnyűzenei retróesttel folytatódtak. A kastélykertbeli színpadon 20 órától a Kastélylakók koncertjének második részét láthatták-hallhatták a rendezvényre kilátogatók, majd 20.30 órától a Retro-Mánia Megakoncert következett. Fellépett Auth Csilla, Éliás Jr., valamint Betti a Desperado együttesből. Az élő zenét a Nagykárolyban visszatérő vendégnek számító Abrakazabra együttes biztosította.

Ma este 8 órától a XI. Nagykárolyi Táncgála első részében fellép a Magic Dance (Nagykároly), a Lead & Follow (Nagykároly), a Club Dance (Nagykároly) és a Stil (Arad). A nap Gabriel Dorobanţu 21.15 órakor kezdődő koncertjével ér véget.

A rendezvény szervezője a Nagykárolyi Kulturális Igazgatóság, a Nagykárolyi Kulturális Központ és a Gróf Károlyi Idegenforgalom-népszerűsítő Központ a Nagykárolyi Polgármesteri Hivatal és a Nagykárolyi Helyi Tanács támogatásával.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Állás
Nürnberg környékén (Bayern) otthoni, 24 órás idősápolás-háztartásbeli személyek...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. december 10.)


  KONYHA
  Hozzávalók a tésztához: 35 dkg finomliszt, 4 db tojás, 15 dkg kristálycukor, 25 dkg méz, 1 tk. szódabikarbóna, 1 ...