Kedvezményes ifibérlet
Utoljára módositva: 2019-08-29 16:50:05

 

Szeptember elsejétől kezdi el a féláron kiváltható tanulóbérletekkel kapcsolatos ügyintézést a szatmárnémeti tömegközlekedési vállalat.

Jövő hónaptól utazhatnak kedvezményesen a szatmárnémeti Transurban buszain az óvodások, az elemisek, az általános iskolások és a nappali tagozatos középiskolások, néhány okmányt és fotót csatolva a szolgáltató székhelyén lehet jelezni az igényt. Az igénylőnek szüksége lesz a gyerek keresztlevelére vagy személyi igazolványára, az iskola vagy az óvoda által kiállított, a 2019/2020-as tanévre érvényes iskolalátogatási igazolásra és a gyerek 2×3-as, színes fotójára. A szülőnek alá kell írnia egy formanyomtatványt is, amelyikben engedélyezi a személyes adatok feldolgozását.

A tanulóbérlet tizennyolc évesnél idősebbeknek is jár, ha még középiskolába járnak, estiben, főiskolán vagy egyetemen tanulóknak viszont már nem adnak. Nem feltétel, hogy a gyereknek Szatmárnémetiben legyen az állandó lakhelye, az iskolának kell a városban lennie, amelyikbe jár, és jogosult a kedvezményes bérletre.

Az óvodás korú gyerekek ingyen buszozhatnak, első osztályos kortól kezdődően ötvenszázalékos kedvezmény jár a teljes árú havi bérlet árából. Óvodások és iskolások esetében is névre szóló, át nem ruházható bérletről van szó, viszont a Transurban minden járatára érvényes.

 

Princz Csaba

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2020. április 3.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 50 dkg liszt, 10 dkg vaj, 2 db tojás, 2 dl tej, 2,5 dkg friss élesztő, 10 dkg ...