Kedvezményes ifibérlet
Utoljára módositva: 2019-08-29 16:50:05

 

Szeptember elsejétől kezdi el a féláron kiváltható tanulóbérletekkel kapcsolatos ügyintézést a szatmárnémeti tömegközlekedési vállalat.

Jövő hónaptól utazhatnak kedvezményesen a szatmárnémeti Transurban buszain az óvodások, az elemisek, az általános iskolások és a nappali tagozatos középiskolások, néhány okmányt és fotót csatolva a szolgáltató székhelyén lehet jelezni az igényt. Az igénylőnek szüksége lesz a gyerek keresztlevelére vagy személyi igazolványára, az iskola vagy az óvoda által kiállított, a 2019/2020-as tanévre érvényes iskolalátogatási igazolásra és a gyerek 2×3-as, színes fotójára. A szülőnek alá kell írnia egy formanyomtatványt is, amelyikben engedélyezi a személyes adatok feldolgozását.

A tanulóbérlet tizennyolc évesnél idősebbeknek is jár, ha még középiskolába járnak, estiben, főiskolán vagy egyetemen tanulóknak viszont már nem adnak. Nem feltétel, hogy a gyereknek Szatmárnémetiben legyen az állandó lakhelye, az iskolának kell a városban lennie, amelyikbe jár, és jogosult a kedvezményes bérletre.

Az óvodás korú gyerekek ingyen buszozhatnak, első osztályos kortól kezdődően ötvenszázalékos kedvezmény jár a teljes árú havi bérlet árából. Óvodások és iskolások esetében is névre szóló, át nem ruházható bérletről van szó, viszont a Transurban minden járatára érvényes.

 

Princz Csaba

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e adományozni ünnepekkor?
Igen, ilyenkor mindig nagyobb hangsúlyt fektetek az adományozásra.
Előfordul, hogy valamely felhívás kapcsán én is adományozok
Ugyanúgy adományzok egész évben
Nem adományozok se ünnepekkor, se máskor
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. december 12.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1 db édeskömény, 1 db zöld alma, 1 db hagyma, 15 dkg sárgarépa, 2 ek. olaj, 6 dl ...