Kemény csoportban a VSK
Utoljára módositva: 2014-08-26 11:06:59

Nicolae Istrate

A Román Kézilabda Szövetség (FRH) közzétette a második ligás férfi kézilabda bajnokság két csoportjának összetételét, amely most már véglegesnek tűnik, habár az elmúlt években nem egyszer megtörtént, hogy a rajt előtt is visszalépett egy-egy csapat. A Szatmárnémeti VSK alakulata a B jelű csoportba kapott besorolást, ebben a szériában 14 együttes lép majd pályára, a bajnokság szeptember 13-án kezdődik, az egyes fordulók programját várhatóan a héten elkészítik a szövetség illetékesei.

„Nagyon kemény a csoport összetétele, az élvonalbeli Tordának és Temesvárnak is itt van a második csapata, igaz ezeknek az alakulatoknak nincs feljutási joga, azonban az új szabályok értelmében a második csapatban korlátlan számban játszhatnak az első gárda tagjai is. Aztán itt van az élvonalbeli szereplést nem vállaló resicabányai együttes, amelynek a kerete nagyrészt megmaradt, és játszik, valamint edző is lesz az egykori válogatott, a Szegedet is megjárt Adrian Petrea, de más egykori válogatottak is tagjai a keretnek. Az utóbbi évek legnehezebb bajnoksága lesz, ráadásul több és hosszabb kiszállás vár a csapatra” – nyilatkozta lapunknak Nicolae Istrate vezetőedző, aki egyelőre még nem tudott konkrétumot mondani arra vonatkozóan, hogy mi lesz a csapat célja, ezt majd a vezetőség határozza meg a szezonkezdés előtt.

A szatmáriaknak a héten sűrű lesz a programjuk, amint arról már beszámoltunk négy felkészülési meccset is játszanak hazai környezetben. Kedden 10.30-tól és 17 órától a Nagybányai Academia de Handbal Minaur lesz az ellenfél, szerdán 19 órától a Nyírbátort látja vendégül a VSK, pénteken pedig 12.30-tól a Kolozsvári U látogat a Sportlíceum Both Katalinról elnevezett Sporttermébe.

A osztály, a B csoport összetétele: Nagyváradi CSM, Fogarasi HCM, Szatmárnémeti VSK, Craiovai Universitatea, Nagybányai Academia de Handbal Minaur, Nagyszebeni HC, Tordai AHC Potaissa II, Segesvári CNOE, Resicabányai CS HC Adrian Petrea, Kolozsvári CS Universitatea, Brassói HC Rom Cri, Segesvári HCM, Gyulafehérvári UNIT, Temesvári CH CSU Politehnica II.

Romász János

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Felhőkarcoló
Ma, 21:00
Will Sawyer (Dwayne Johnson), aki egykor az FBI túszmentő osztagát vezette, jelenleg felhőkarcolókra specializálódott biztonsági szakértőként dolgozik. Legújabb megbízása miatt Hongkongba utazik, amikor a világ legmagasabb épülete hirtelen kigyullad, és őt kiáltják ki felelősnek. Will ellen körözést adnak ki, így kell megállítania az igazi felelősöket, tisztára mosnia a nevét, és legfőként megmenteni a családját, akik az épületben rekedtek... a tűzvonal fölött.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit szólsz a 2018-as világbajnokság eredményéhez?
Várható volt, megérdemeltem nyertek a franciák
A horvátok jobbak voltak
Mindegy volt, ki nyeri
Nem néztem a VB-t
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. július 19.
Most tisztázhatja azokat a problémákat barátaival vagy ismerőseivel, amelyek érzése szerint a mostani félreértéseket generálták.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. július 19.)


    KONYHA
      Hozzávalók: 1 csomag rétestészta (de leveles tésztával is jó), 10 dkg spenót, 20 dkg túró, 1 db tojás, ...