Kemény csoportban a VSK
Utoljára módositva: 2014-08-26 11:06:59

Nicolae Istrate

A Román Kézilabda Szövetség (FRH) közzétette a második ligás férfi kézilabda bajnokság két csoportjának összetételét, amely most már véglegesnek tűnik, habár az elmúlt években nem egyszer megtörtént, hogy a rajt előtt is visszalépett egy-egy csapat. A Szatmárnémeti VSK alakulata a B jelű csoportba kapott besorolást, ebben a szériában 14 együttes lép majd pályára, a bajnokság szeptember 13-án kezdődik, az egyes fordulók programját várhatóan a héten elkészítik a szövetség illetékesei.

„Nagyon kemény a csoport összetétele, az élvonalbeli Tordának és Temesvárnak is itt van a második csapata, igaz ezeknek az alakulatoknak nincs feljutási joga, azonban az új szabályok értelmében a második csapatban korlátlan számban játszhatnak az első gárda tagjai is. Aztán itt van az élvonalbeli szereplést nem vállaló resicabányai együttes, amelynek a kerete nagyrészt megmaradt, és játszik, valamint edző is lesz az egykori válogatott, a Szegedet is megjárt Adrian Petrea, de más egykori válogatottak is tagjai a keretnek. Az utóbbi évek legnehezebb bajnoksága lesz, ráadásul több és hosszabb kiszállás vár a csapatra” – nyilatkozta lapunknak Nicolae Istrate vezetőedző, aki egyelőre még nem tudott konkrétumot mondani arra vonatkozóan, hogy mi lesz a csapat célja, ezt majd a vezetőség határozza meg a szezonkezdés előtt.

A szatmáriaknak a héten sűrű lesz a programjuk, amint arról már beszámoltunk négy felkészülési meccset is játszanak hazai környezetben. Kedden 10.30-tól és 17 órától a Nagybányai Academia de Handbal Minaur lesz az ellenfél, szerdán 19 órától a Nyírbátort látja vendégül a VSK, pénteken pedig 12.30-tól a Kolozsvári U látogat a Sportlíceum Both Katalinról elnevezett Sporttermébe.

A osztály, a B csoport összetétele: Nagyváradi CSM, Fogarasi HCM, Szatmárnémeti VSK, Craiovai Universitatea, Nagybányai Academia de Handbal Minaur, Nagyszebeni HC, Tordai AHC Potaissa II, Segesvári CNOE, Resicabányai CS HC Adrian Petrea, Kolozsvári CS Universitatea, Brassói HC Rom Cri, Segesvári HCM, Gyulafehérvári UNIT, Temesvári CH CSU Politehnica II.

Romász János

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Gengszterzsaruk
Ma, 21:25
Los Angelesben, a bankrablások fővárosában a bűnözőknél csak a Nagy Nick (Gerard Butler) által vezetett rendőrségi elit akciócsoport tagjai, a "Regulátorok" könyörtelenebbek. Mikor Nick megtudja, hogy a hírhedt mestertolvaj, Merrimen élete legvakmerőbb rablására készül, zsarolással ráveszi a banda leggyengébb láncszemét, hogy legyen a rendőrség besúgója. Merriman merész akciók sorozatát hajtja végre, hogy előkészítse a lehetetlent: a szigorúan őrzött Központi Bank kirablását. Elindul a versenyfu
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit teszel szíved egészségének megóvása érdekében?
Naponta legalább 20 percert sétálok
Sok gyümölcsöt fogyasztok
Figyelek arra, hogy eleget aludjak
Megválogatom, milyen ételeket fogyasztok
Nem foglalkozom különösebben ilyesmivel
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. január 19.)


    KONYHA
    Hozzávalók a szufléhoz: 2 dl zsíros tej, 8 dkg darált mák, 4 dkg porcukor, 4 db vajas kifli, 2 ...