Kemény csoportban a VSK
Utoljára módositva: 2014-08-26 11:06:59

Nicolae Istrate

A Román Kézilabda Szövetség (FRH) közzétette a második ligás férfi kézilabda bajnokság két csoportjának összetételét, amely most már véglegesnek tűnik, habár az elmúlt években nem egyszer megtörtént, hogy a rajt előtt is visszalépett egy-egy csapat. A Szatmárnémeti VSK alakulata a B jelű csoportba kapott besorolást, ebben a szériában 14 együttes lép majd pályára, a bajnokság szeptember 13-án kezdődik, az egyes fordulók programját várhatóan a héten elkészítik a szövetség illetékesei.

„Nagyon kemény a csoport összetétele, az élvonalbeli Tordának és Temesvárnak is itt van a második csapata, igaz ezeknek az alakulatoknak nincs feljutási joga, azonban az új szabályok értelmében a második csapatban korlátlan számban játszhatnak az első gárda tagjai is. Aztán itt van az élvonalbeli szereplést nem vállaló resicabányai együttes, amelynek a kerete nagyrészt megmaradt, és játszik, valamint edző is lesz az egykori válogatott, a Szegedet is megjárt Adrian Petrea, de más egykori válogatottak is tagjai a keretnek. Az utóbbi évek legnehezebb bajnoksága lesz, ráadásul több és hosszabb kiszállás vár a csapatra” – nyilatkozta lapunknak Nicolae Istrate vezetőedző, aki egyelőre még nem tudott konkrétumot mondani arra vonatkozóan, hogy mi lesz a csapat célja, ezt majd a vezetőség határozza meg a szezonkezdés előtt.

A szatmáriaknak a héten sűrű lesz a programjuk, amint arról már beszámoltunk négy felkészülési meccset is játszanak hazai környezetben. Kedden 10.30-tól és 17 órától a Nagybányai Academia de Handbal Minaur lesz az ellenfél, szerdán 19 órától a Nyírbátort látja vendégül a VSK, pénteken pedig 12.30-tól a Kolozsvári U látogat a Sportlíceum Both Katalinról elnevezett Sporttermébe.

A osztály, a B csoport összetétele: Nagyváradi CSM, Fogarasi HCM, Szatmárnémeti VSK, Craiovai Universitatea, Nagybányai Academia de Handbal Minaur, Nagyszebeni HC, Tordai AHC Potaissa II, Segesvári CNOE, Resicabányai CS HC Adrian Petrea, Kolozsvári CS Universitatea, Brassói HC Rom Cri, Segesvári HCM, Gyulafehérvári UNIT, Temesvári CH CSU Politehnica II.

Romász János

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Eladó Ház
Eladó ház Nagykároly központjában. Telefon: 0722521126.
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Gringo
Ma, 18:45
jóhiszemű és becsületes jenki, Harold Soyinka (David Oyelowo) látszólag egy zökkenőmentes üzleti útra indul Mexikóba. De ami a határon túl vár rá, az a legvadabb rémálmait is felülmúlja: hirtelen egy drogkartell és a kábítószer-ellenes ügyosztály kereszttüzében találja magát, és mire rádöbben, hogy sunyi kollégái bepalizták, a törvénytisztelő állampolgárból körözött bűnözővé válik. A világ egyik legveszélyesebb helyén mindenre elszánt gengszterek és morális dilemmával küzdő zsoldosok eszén kell
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Tomb Raider
Ma, 20:45
A rettenthetetlen, független fiatal nő, Lara Croft kislány volt még, mikor édesapja, a különc kalandor nyomtalanul eltűnt. Most, 21 évesen, csak él bele a világba; East London nem túl bizalomgerjesztő utcáit rója biciklis futárként, miközben alig telik neki lakbérre, és alig ér oda időben a főiskolai előadásokra. Mindenáron a saját lábán kíván megállni, így nem hajlandó átvenni apja cégbirodalmának irányítását, ahogy az is szent meggyőződése, hogy Lord Croft még él. Hét év eltelte és a tényekkel
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Melyik a kedvenc téli sportod?
A síelés
A snowboardozás
A korcsolyázás
A szánkózás
A jégkorongozás
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. március 19.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db hagyma, 1 db karfiol, 2 db burgonya, 5 dkg vaj, 7 dl zöldségleves-alaplé, 1 db bagett, ...